سلام
يه مدل موي شيك ...
اينم عكساش ... اگه خوشتون اومد بگيد بذارمش
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
يه مدل موي شيك ...
اينم عكساش ... اگه خوشتون اومد بگيد بذارمش
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من یه مشکل دارم
آقا من نمیتونم کاری کنم که دو نفر با هم ازدواج کنن!
هر کار کردم نمیشه
حرصم درومد
پیر شدن بچه هام ولی هنوز نتونستم شوهرشون بدم یا براشون زن بگیرم
کمــــــــــــــــــــک
خب وقتي كه هر دو نوار وضعيتتون نسبت به هم تقريبا 100 شد برات يه گزينه اي باز ميشه كه فكر كنم اسمش هم اولش p داره 2 تا p داره توش و o هم داره:دي (يادم نيس)من یه مشکل دارم
آقا من نمیتونم کاری کنم که دو نفر با هم ازدواج کنن!
هر کار کردم نمیشه
حرصم درومد
پیر شدن بچه هام ولی هنوز نتونستم شوهرشون بدم یا براشون زن بگیرم
کمــــــــــــــــــــک
بعدش كه زدي و گزينه ي مربوطه رو كه زدي(بايد بخوني ببيني كدومه)ولي فكر كنم وقتي بري تو اين قسمت فقط يه گزينه باشه و وقتي زديش حلقه ميده...
بعدش هم بايد دوباره بگي فكر كنم اون يكي اين كارو كنه كه باز هم به هميدگه حلقه بدن و ازدواج كنن...
البته ميتوني براش يه جشن بگيري و دوستات هم دعوت كني...
سلام دوستان ...
من چند روزی هست Sims 2 night life و چندتا دیگه رو دانلود کردم .... از سایت پایین دانلود کردم :
همشون پسوند .exe دارن ... یعنی باید نصب بشن ... ولی من الان هر کاری میکنم ... این پیغام error رو میده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Sims™ 2 Seasons is not installed. This update only applies to this expansion pack.
ممنون میشم کمک کنید !
دوست من اينجا جاش نيستش...سلام دوستان ...
من چند روزی هست Sims 2 night life و چندتا دیگه رو دانلود کردم .... از سایت پایین دانلود کردم :
کد:
همشون پسوند .exe دارن ... یعنی باید نصب بشن ... ولی من الان هر کاری میکنم ... این پیغام error رو میده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Sims™ 2 Seasons is not installed. This update only applies to this expansion pack.
ممنون میشم کمک کنید !
لطفا در تاپيك پايين:
البته شما فكر كنم اشتباه دانلود كرديشا!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونا دانلود خود بازي نيستن
اونا پك هاي آپديت بازي ها هستن![]()
خیلی خیلی میسی![]()
مال هر دو 100 درصد
ولی چیزی به این اسم ندیدم
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه![]()
خب شايد بيچاره ها با يكي ديگه ازدواج كردن.......مال هر دو 100 درصد
ولی چیزی به این اسم ندیدم
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه__________________
هيچ چيز جديد واست باز نشده؟
نه با هیشکی ازدواج نکردن مجردن!
یه چیزی
من تو اون سرزمین هرچی گشتم نتونستم خونه ی اون پسری که با دخترم دوسته رو پیدا کنم!
یعنی چی؟؟؟
نه هیچ چیزی باز نشده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)