تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 1126 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هارد لب تابم 250 است ولی موقع نصب ویندوز سون فقط 31 گیگ شناسایی میکند و بقیه درایوها را نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر محمودیان

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

هارد لب تابم 250 است ولی موقع نصب ویندوز سون فقط 31 گیگ شناسایی میکند و بقیه درایوها را نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر محمودیان
    جناب محمودیان عزیز،سلام.
    هارد لب تاب شما باید به طور کامل هذف پارتیشن شده و از نوع پارتیشن بندی بشه.
    اگر اطلاعات مهمی داخل هارد دارین، اون رو به یه سیستم دیگه منتقل کنید و بعد از حذف پارتیشهای هارد، اون رو
    پارتیشنبندی کنید.
    این مشکل معمولا بعد از ساختن پارتیشن با نرم افزار پیش میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام و عرض وقت به خير خدمت دوستان عزيز و ارجمندم

مشكلي براي بنده پيش اومده كه واقعا ممنونتون ميشم راهنماييم كنيد،

از آنجاييكه اطلاعاتم در ضمينه كامپيوتر زياد نيست،در اين تاپيك سوالم رو مطرح كردم،اگر در جاي درست اين سوال رو مطرح كردم،لطف خودتون رو شامل حال برادر كوچكتون كنيد و راهنماييم كنيد و اگر در جاي ديگري مي بايست مطرح ميشد لطف بفرماييد و تاپيك صحيح را به بنده بگوييد،پيشاپيش سپاسگذارم

چند وقت پيش لپ تاپ بنده از ناحيه مادربورد دچار مشكل شد،اما هاردش سالم بود،نمايندگي هارد رو برام داخل يه باكس يا مبدلي گذاشت كه بشه از طريق USB اون رو به كامپيوترهاي ديگر متصل كرد،

اما اين هارد روي كامپيوتر بنده شناخته نميشه،در صورتيكه روي كامپيوترهاي ديگه شناخته ميشه و به راحتي ميشه به فايلهاش دسترسي پيدا كرد،

مدل مادربورد كامپيوتر بنده GA-7VA گيگابايت هست،رم هم DDR1 كه شامل يك 512 و يك 256 هست،هارد كامپيوتر هم 60 گيگ هست،

هارد لپ تاپي كه خدمتتون عرض كردم 80 گيگ هست،بعد از اتصال USB چراغش روشن ميشه و پايين دسكتاپ نشون ميده كه درايو شناخته شد،در ماي كامپيوتر هم آيكونش پديدار ميشه،اما وقتي روش كليك ميكنم مينويسه pleas insert the disk.... يعني خاليه و ديسكي وارد نشده و بعد آيكونش ناپديد ميشه.

خواهش ميكنم راهنماييم كنيد عزيزان،موفق و پيروز باشيد،خدانگهدار.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام و عرض وقت به خير خدمت دوستان عزيز و ارجمندم

مشكلي براي بنده پيش اومده كه واقعا ممنونتون ميشم راهنماييم كنيد،

از آنجاييكه اطلاعاتم در ضمينه كامپيوتر زياد نيست،در اين تاپيك سوالم رو مطرح كردم،اگر در جاي درست اين سوال رو مطرح كردم،لطف خودتون رو شامل حال برادر كوچكتون كنيد و راهنماييم كنيد و اگر در جاي ديگري مي بايست مطرح ميشد لطف بفرماييد و تاپيك صحيح را به بنده بگوييد،پيشاپيش سپاسگذارم

چند وقت پيش لپ تاپ بنده از ناحيه مادربورد دچار مشكل شد،اما هاردش سالم بود،نمايندگي هارد رو برام داخل يه باكس يا مبدلي گذاشت كه بشه از طريق USB اون رو به كامپيوترهاي ديگر متصل كرد،

اما اين هارد روي كامپيوتر بنده شناخته نميشه،در صورتيكه روي كامپيوترهاي ديگه شناخته ميشه و به راحتي ميشه به فايلهاش دسترسي پيدا كرد،

مدل مادربورد كامپيوتر بنده GA-7VA گيگابايت هست،رم هم DDR1 كه شامل يك 512 و يك 256 هست،هارد كامپيوتر هم 60 گيگ هست،

هارد لپ تاپي كه خدمتتون عرض كردم 80 گيگ هست،بعد از اتصال USB چراغش روشن ميشه و پايين دسكتاپ نشون ميده كه درايو شناخته شد،در ماي كامپيوتر هم آيكونش پديدار ميشه،اما وقتي روش كليك ميكنم مينويسه pleas insert the disk.... يعني خاليه و ديسكي وارد نشده و بعد آيكونش ناپديد ميشه.

خواهش ميكنم راهنماييم كنيد عزيزان،موفق و پيروز باشيد،خدانگهدار.
    با سلام و درود.
    مشکل کامپیوتر شما از پورتها USBاون هستت.
    نا گفته نمانه که مادربرد بسیار قدیمی دارین!
    در هر حال ابتدار بایوس مادربرد رو آپدیت کنید.
    با توجه به اینکه هارد روی سایر سیستمها تست شده و نتیجه مثبت بود، اگر بعد از آپدیت بایوس مشکل همچنان
    پابرجا بود، باید مشکل رو از پورتهای USB و یا کنترلر اونها دانست.
    بهترین و ارزانترین راه خرید یک عدد کارتPCI پورت USBهستش.
    حدود7.000تومن قیمت داره.

5. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    آقا این diagnostic رو باید کجا وارد کنیم کدش رو؟ تو سایت مکستور یا همون سایت سیگیت چیزی نبود!

یه هارد نسبتا قدیمی کستور دارم ویندوز روش نصب نمیشه اما به سیستم دیگه وصل میکنم محتویاتش رو نشون میده.
    با powermax از توی hiren boot cd تستش کردم یه کد داد..
    چیکارش کنم حالا؟

برنامه جدیدتری تحت داس نیست بشه تست کامل کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    آقا این diagnostic رو باید کجا وارد کنیم کدش رو؟ تو سایت مکستور یا همون سایت سیگیت چیزی نبود!

یه هارد نسبتا قدیمی کستور دارم ویندوز روش نصب نمیشه اما به سیستم دیگه وصل میکنم محتویاتش رو نشون میده.
    با powermax از توی hiren boot cd تستش کردم یه کد داد..
    چیکارش کنم حالا؟

برنامه جدیدتری تحت داس نیست بشه تست کامل کرد؟
    سلام.
    پیغام رو میتونید بنویسید؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اقا من يك هارد ,وسترن ديجيتال يك ترابايت usp3 my passport دارم متاسفانه فقط تو دوابس منجرشناخته مي شه و وقتي هم بوت مي شه فقط يك درايو با پارتيشن raw مي ده حالا موندم چكاركنم ازاون ورهم اورديم گارنتي هم نمي تونيم ببيرم
    اون برنامه hdd regenator iهم فقط اسمش رو مي شناسه اما مي نويسه تعداد سكتورها وحجم 0
    ممكنه ازكابل باشه؟
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    اقا من يك هارد ,وسترن ديجيتال يك ترابايت usp3 my passport دارم متاسفانه فقط تو دوابس منجرشناخته مي شه و وقتي هم بوت مي شه فقط يك درايو با پارتيشن raw مي ده حالا موندم چكاركنم ازاون ورهم اورديم گارنتي هم نمي تونيم ببيرم
    اون برنامه hdd regenator iهم فقط اسمش رو مي شناسه اما مي نويسه تعداد سكتورها وحجم 0
    ممكنه ازكابل باشه؟
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد
    سلام.
    مشکلی برای هارد پیش نیومده؟؟؟اعم از ضربه و رطوبت و...؟؟؟
    چه پیغامی هنگام وصل کردن هارد به کامپیوتر مشاهده میشه؟؟؟

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والله حامد اقا مي گم تا مرحله اخر شناختن هارد جلو مي ره اما درنهايت يك درايو با پارتيشن raw بدون هيچي حجم بهم مي ده كه البته نه فرمتش مي شه نه هيچي داخل درايو هم مي شه رفت ضربه هم نخورده
    اخرين بارديروز رو يك لپ تاپ بالا امد كه فايل هاشم توش بود البته اطلاعاتش مهم نيست مي خوام خود هارد برگرده

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

والله حامد اقا مي گم تا مرحله اخر شناختن هارد جلو مي ره اما درنهايت يك درايو با پارتيشن raw بدون هيچي حجم بهم مي ده كه البته نه فرمتش مي شه نه هيچي داخل درايو هم مي شه رفت ضربه هم نخورده
    اخرين بارديروز رو يك لپ تاپ بالا امد كه فايل هاشم توش بود البته اطلاعاتش مهم نيست مي خوام خود هارد برگرده
    هارد رو در محیط نصب ویندوز به طور کامل حذف پارتیشن کنید.
    بعد از حذف پارتیشن، پارتیشن جدید رو به صورت یکپارچه درست کنید.
    بعد از مراحل فوق هارد رو در محیط ویندوز فرمت سطح پایین کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •