تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 416 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

صحبت اخرم به جمله اخر خودته لازم نیست از کتب سقراط و افلاسون مدرک بیاریم بلخره انیمه و مانگا رو دیدیم و مفاهیم رو برداشت کردیم که با استناد به همون من میگم اوچیها بهش ظلم شد و شروع کرد به سر و صدا کردن که در نتیجه ی اعتراضاتش به اوضاع کونوها بدتر محدودشون کردن و حتی با سیاست اومدن پلیس کونوها درست کردن از اوچیها که باز هم در راستای محدود کردن اوچیها بود ولی شما میگی اوچیها مرض داره و فلانه و الدرها بخاطر کارهای اوچیها محدودشون کردن! دیگه اگر این مطلب رو بگی نادرسته که...

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب قرار نیست هر کی از هر کتابی برداشت خاصی داشت اون برداشت حتما درست باشه . پس نتیجه میگیریم برداشت شما اشتباه و قوم اوچیها خونخوار و آدمکش بوده
    شما چپ و راست میگی هاشیراما از ظلم به اوچیها خبر داشته ولی همه دیدیم که بعد از ادو شدن هاشیراما و متوجه شدن از اوضاع درهم اوچیها به توبیراما توپید که چرا همچین رفتاری داشته .
    توبیراما هم میخواست با استفاده از اوچیها در پلیس کونوها کاری کنه که بشه به اونا اطمینان کرد و یک جوری با شرایط فعلی خودشون رو وفق بدن که همونطور که انتظار میرفت اوچیها تغییری نکرد.
    به هر حال اشتباهات دو طرفه بوده و اون طوری نیست که بگیم فقط اوچیها مقصر بوده یا سنجو . ( چیزی که شما سعی در گفتنش داری و میخوای اوچیها رو مظلوم نشون بدی)

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من میگم تو اشتب گرفتی این همه مدرک و توضیح هم میدم اخرش میگی خونخوار

والا جمله ای که گفتم که اگر به اوچیها ظلم نمیشد اصلا نیت به اعتراض نمیکردن اونقدر سخت نیست! هاشی هم گفت i Told you Not to Felan... یعنی میدونسته و تو زمان حیاتش نمیذاشته بحث این نیست که من چه برداشتی کردم بلخره مطلب روشنه فقط اینه که کسی دوست داشته باشه قبولش کنه یا نه

6. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اوچیها حتما یک کاری کرده که تبعید شده . وگرنه سران کونوها مریض نیستن که اونا رو محدود کنن .
    ببین دیگه کار به کجا رسیده که خود ایتاچی هم میگه که اوچیها داشت راه اشتباهی رو میرفت .

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ایتاچی مخالف جنگ بود همونطور که هاشیراما و مادارا بودن در زمان بچه گی و فکرش روی حفظ دهکده بود حتی به قیمت قتل عام کل قبیله اش!! یعنی یه چیزی اونورتر از تحمل زورگویی سران !! این کاملا مشخصه و نمیشه هرجور که خواست معنیش کرد

اینکه چرا اوچیها تبعید شد و... هم کاملا مشخصه و چرا و چگونه اش هم رو شده و با مغالطه ها نمیشه ازش معنی الکی برداشت کرد

دارم آب در هاون میکوبیم بگذریم!!

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مادارا و هاشیراما در بچگی مخالف جنگ بودن ولی وقتی بزرگ شدن کدوم یکی از اونا همون هدف قبل رو دنبال کرد ؟! (این مهمه)
    ایتاچی مخالف جنگ بود ولی این رو هم میدونست راهی که اوچیها داره دنبال میکنه اشتباهه و خودش هم عنوان کرد که این درست نیست .
    معنی متفاوتی هم نداره و خود ایتاچی داره اصل موضوع رو میرسونه .

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما دو تا هم اساسا بیکاریدا!
    بهزاد این میثم مرغش یه پا داره.کلا سنجو از نظرش یه سری شیطانن دور هم جمع میشن و هیچ کاری مهم تر از کشتن و توطئه چیدن برای اوچیهائی های دوست داشتنی و گوگولی مگولی ندارن : دی
    اوچیها هم که آخر دوستی معرفتن مادارا هم نماد احساسه : دی
    هاشیراما رو در طول این چپتر های آخر خوب شناختیم ولی بازم به چشم دیو بهش نگاه میکنن(حالا این مورد میثم نه اینطور نیست توی فروم اجنبی اینطوره : دی )

پ.ن:درضمن ما سالها پیش یه سوال کردیم جواب ندادن:شب حمله کیوبی این اوچیهائی های معصوم و ناز کجا بودن؟!

14. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خود کیشی هم نازل بشه شما

خدایی سخته حرفت رو همیشه عوضی بفهمن اقا گفتم که اصلا بیخیال بکشین بیرون بخدا جوونای انقلاب دارن تو این تاپیک از دست میرن خواب و خوراک منم گرفتید ازم : دی

بعد از این همه امیر خان اینجور بگی خیلی سنگینه ها

دیگه گفتنی ها گفته شده و بارها تکرار مکررات کردم در جواب دادن و سوال کردن خیلی هم سخت نیست گرفتن مطلب خدایی

اوچیها هم اگر شب حمله برای کودتا حرکتی انجام نداده باشه خامی کرده و فرصت رو از دست داده

16. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

از دم تروریستیدا : دی
    اون شب باید میرفتن برای کمک به مردم بی دفاع شهر.ولی دهکده رو ول کردن تا میناتو با فداکاری ازش محافظت کنه.
    این ماداراتونم که دیگه آخر پلیدیه با اون نقشه گنجوتسوی جهانیش : دی

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دم عیدی کیشی هم عیدی ما رو با انتشار مانگای جدید داد . فکر کنم برای همین با تاخیر یک هفته ای منتشرش کرد و میخواست به ایرانی ها عیدی داده باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •