تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 368 از 1635 اولاول ... 2683183583643653663673683693703713723784184688681368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه naeimeh.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با نیکون 24ایکس کار میکنم.دوست دارم به طور کامل به دوربین مسلط بشم.فقط کار کردن با دوربین برای تسلط کافیه؟

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان اگه ممکنه یه توضیح کامل هم از این مدل بدید مرسی !!! FUJIFILM FINEPIX S100FS آیا 500 می ارزه !!؟
    اين دو تا لينك رو مطالعه كنيد جوابتونو مي گيريد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اين دوربين مشخصات قابل توجهي داره ولي وزن اون بالاست . با باتري تقريبا 968 گرم وزن داره
    به نظرشما يه كمي سنگين نيست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان w290 سونی اچ دی فیلمبرداری میکنه ؟ اگه اینطوره بنظر شما این مدل بهتره یا t500 ؟ و البته کانن sd960 با w290 قابل قیاس هست هم از نظر فیلمبرداری و هم عکس ؟
    البته این لینک منو متقاعد کرد که w290 بهتر از sd960 , 970 هستش
    کد:
    Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 19:20.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنونم . راستش 2 سال پیش وقتی میخواستم دوربین بخرم خیلیا کانن s5 رو پیشنهاد کردن و من هم خریدمش ولی بغیر از حجیم بودن و سنگین بودنش ف فیلمبرداریش اصلا جالب نبود و عکسهاش رو هم وقتی با یه دوربین سامسونگ مقایسه میکردی تفاوتی نمیکرد حتی با استفاده از تنظیمات دستی . واسه همین بنظرم میاد که کانن داره نون اسمش رو میخوره و مثل گذشته کیفیتش خوب نیست . اگه میشه از پاناسونیک هم پیشنهاد بدید .
    سری SLR-Like دوربین های کنان همیشه از بهترین ها بوده. احتمالا مقایسه ای که با دوربین سامسونگ کردین چندان موشکافانه نبوده. البته فکر نمیکنم تفاوت کیفیت عکس دوربین های کنان و سامسونگ اینقدر کم باشه که نیاز به دقت داشته باشه.
    من هیچ وقت روی برند خاصی تعصب نداشتم ولی در مورد کنان میتونم بگم دلیل موفقیتش این نیست که کیفیت همه ی دوربیناش از همه ی دوربین های رقیب بهتره. دلیل موفقیتش اینه که اگه نگیم همه, اکثر دوربیناش کیفیت خوبی دارند و کیفیت بد توشون نمیشه پیدا کرد. از دوربین های آماتورش گرفته تا فوق حرفه ای. این مساله در مورد مارک های دیگه مثل نیکون و سونی و... صدق نمیکنه.
    میشه درباره این دوربین یکزره اصلاعات بهم بدید.اصلا این مارک خوبه؟چجوریه؟Olympus چطوره؟
    دوربین های کامپکت نیکون پیشنهاد نمیشه. کیفیت عکسشون خوب نیست. هر وقت خواستین SLR بگیرین برین سراغ نیکون. الیمپوس هم تقریبا یه همچین وضعیتی داره دوربیناش. دوربینای خوبش SLR ها هستند.

پس اين احتمال هست رو دوربينهاي كامپكتش هم اين لنزها رو استفاده كنه .؟؟
    نكته جالبش قيمت بالاي دوربينهاي لنز g هست .
    دوستم wx1 رو گرفته پانصد و ... . ميگه فوق العاده ست !!!!!!
    نمیشه که دقیقا از همون لنزها استفاده کنه. هم نوع دوربین فرق میکنه و هم محدوده ی قیمت. پس نباید انتظار چیز خیلی عجیب غریب داشت. ولی همون طور که دوستتون گفتن من هم احتمال میدم کیفیتش خیلی خوب باشه. راستی مگه به این سرعت اومد؟
    سلام دوستان اگه ممکنه یه توضیح کامل هم از این مدل بدید مرسی !!! FUJIFILM FINEPIX S100FS آیا 500 می ارزه !!؟
    دوربین خوبیه. مشخصات خوب و کاملی هم داره. مهمترین مشکلش وزنشه که نزدیک 1 کیلو هست. ولی شباهت بسیار زیادی به دوربین های SLR داره. هم از نظر کیفیت ساخت و هم از نظر تنظیمات و دکمه های روی بدنه. حالا بستگی به خودتون داره اگه با وزنش مشکلی ندارین میتونه انتخاب خوبی باشه. البته نباید توقع بیش از حد از نظر کیفیت عکس داشته باشین.
    خوب مدلهایی که انتخاب کردم اینها هست و یکیش رو میخوام بگیرم.فقط نمیدونم کدومش بهتره:
    Canon PowerShot SX200 IS یا Sony Cybershot DSC-W230 یا Sony Cybershot DSC-W290 ؟
    خب اینا قابل مقایسه نیستن. SX200 از نظر کارایی و قیمت کاملا متفاوته و صد در صد بهتره. باید هر دوربین رو با همکلاس های خودش مقایسه کرد.

5. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان w290 سونی اچ دی فیلمبرداری میکنه ؟ اگه اینطوره بنظر شما این مدل بهتره یا t500 ؟ و البته کانن sd960 با w290 قابل قیاس هست هم از نظر فیلمبرداری و هم عکس ؟
    سری T رو با W مقایسه نکنید. برای بار صدم. معلومه سری W بهتره.
    از نظر کیفیت عکس که فکر نکنم چندان تفاوتی داشته باشن. حالا به خاطر این که ریسک نباشه میگیم کنان
    من باشم SD960 رو انتخاب میکنم. خیلی ساده. به خاطر ماکرو. ماکروی 10 سانت W290 چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت. البته یه راهم اینه که برین سراغ W230 که ماکروش بهتره ولی اون وقت فیلم برداری HD رو از دست میدین. همون طور که قبلا هم گفتم سونی همیشه یه جاش می لنگه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سری T رو با W مقایسه نکنید. برای بار صدم. معلومه سری W بهتره.
    از نظر کیفیت عکس که فکر نکنم چندان تفاوتی داشته باشن. حالا به خاطر این که ریسک نباشه میگیم کنان
    من باشم SD960 رو انتخاب میکنم. خیلی ساده. به خاطر ماکرو. ماکروی 10 سانت W290 چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت. البته یه راهم اینه که برین سراغ W230 که ماکروش بهتره ولی اون وقت فیلم برداری HD رو از دست میدین. همون طور که قبلا هم گفتم سونی همیشه یه جاش می لنگه.
    درست میفرمایید سری تی واقعا ضعیفن . ولی من سری w رو از کانن بهتر دیدم چون فیلمبرداری هم برام مهمه . البته ماکرو انقدر هم برام مهم نیست و همون 10 سانت برام کافیه . در ضمن حجم فیلمبرداری w290 در هر ساعت چند گیگه و ایا فرمتش mp4 هستش . در کل منظورم اینه که فرمت اچ دی با رمهایی با ظرفیت 8 گیگ قابل استفاده هست یا نه .
    Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 19:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

درست میفرمایید سری تی واقعا ضعیفن . ولی من سری w رو از کانن بهتر دیدم چون فیلمبرداری هم برام مهمه . البته ماکرو انقدر هم برام مهم نیست و همون 10 سانت برام کافیه . در ضمن حجم فیلمبرداری w290 در هر ساعت چند گیگه و ایا فرمتش mp4 هستش . در کل منظورم اینه که فرمت اچ دی با رمهایی با ظرفیت 8 گیگ قابل استفاده هست یا نه .
    البته SD960 هم فیلمبرداریش HD هست. در مورد حجم و فرمت فیلمبرداری اطلاع ندارم. یه سری به سایت سونی بزنین. ممکنه اونجا یه چیزایی نوشته باشه.
    8 گیگ کافیه. من خودم رم 4 گیگ دارم ولی هیچ وقت جا کم نیاوردم. بستگی داره چند دقیقه بخواین فیلمبرداری کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته SD960 هم فیلمبرداریش HD هست. در مورد حجم و فرمت فیلمبرداری اطلاع ندارم. یه سری به سایت سونی بزنین. ممکنه اونجا یه چیزایی نوشته باشه.
    8 گیگ کافیه. من خودم رم 4 گیگ دارم ولی هیچ وقت جا کم نیاوردم. بستگی داره چند دقیقه بخواین فیلمبرداری کنین.
    ممنون ولی مطمئنا فیلمبرداری سونی بهتره . تو اون لینکی که بالا گذاشتم بجز

Shutter lag (dim) در بقیه موارد w290 از کانن بهتره . فقط حجم فیلم برام جای سواله امیدورام 8 گیگ جوابگوی حداقل یک ساعت فیلمبرداری و 200 تا عکس باشه چون من با رم 4 گیگ نمیتونستم بیشتر از 40 دقیقه با کانن s5 فیلمبرداری کنم
    Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 21:41.

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام خدمت بچه های گل
    بچه ها آخر من بین این دو گوشی کدوم بخرم
    sx10 , IXUS 980 IS
    اگه میشه برتری این دو گوشی رو نسبت به هم بگید خیلی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام خدمت بچه های گل
    بچه ها آخر من بین این دو گوشی کدوم بخرم
    sx10 , IXUS 980 IS
    اگه میشه برتری این دو گوشی رو نسبت به هم بگید خیلی ممنون میشم
    ؟
    ؟
    ؟
    SX10 خب بدون شک بهتره. این که دیگه سوال کردن نداره.
    البته رزولوشن SD990 بالاتره ولی SX10 از همه نظر بهتره. محدوده ی زوم, تنظیمات دستی, ماکرو, وایت بالانس, فوکوس, سرعت شاتر, فلاش, ال سی دی چرخان, ...
    Last edited by prowler88; 16-08-2009 at 11:08.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •