من با نیکون 24ایکس کار میکنم.دوست دارم به طور کامل به دوربین مسلط بشم.فقط کار کردن با دوربین برای تسلط کافیه؟
من با نیکون 24ایکس کار میکنم.دوست دارم به طور کامل به دوربین مسلط بشم.فقط کار کردن با دوربین برای تسلط کافیه؟
اين دو تا لينك رو مطالعه كنيد جوابتونو مي گيريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين دوربين مشخصات قابل توجهي داره ولي وزن اون بالاست . با باتري تقريبا 968 گرم وزن دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرشما يه كمي سنگين نيست ؟
دوستان w290 سونی اچ دی فیلمبرداری میکنه ؟ اگه اینطوره بنظر شما این مدل بهتره یا t500 ؟ و البته کانن sd960 با w290 قابل قیاس هست هم از نظر فیلمبرداری و هم عکس ؟
البته این لینک منو متقاعد کرد که w290 بهتر از sd960 , 970 هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 19:20.
سری SLR-Like دوربین های کنان همیشه از بهترین ها بوده. احتمالا مقایسه ای که با دوربین سامسونگ کردین چندان موشکافانه نبوده. البته فکر نمیکنم تفاوت کیفیت عکس دوربین های کنان و سامسونگ اینقدر کم باشه که نیاز به دقت داشته باشه.
من هیچ وقت روی برند خاصی تعصب نداشتم ولی در مورد کنان میتونم بگم دلیل موفقیتش این نیست که کیفیت همه ی دوربیناش از همه ی دوربین های رقیب بهتره. دلیل موفقیتش اینه که اگه نگیم همه, اکثر دوربیناش کیفیت خوبی دارند و کیفیت بد توشون نمیشه پیدا کرد. از دوربین های آماتورش گرفته تا فوق حرفه ای. این مساله در مورد مارک های دیگه مثل نیکون و سونی و... صدق نمیکنه.
دوربین های کامپکت نیکون پیشنهاد نمیشه. کیفیت عکسشون خوب نیست. هر وقت خواستین SLR بگیرین برین سراغ نیکون. الیمپوس هم تقریبا یه همچین وضعیتی داره دوربیناش. دوربینای خوبش SLR ها هستند.
نمیشه که دقیقا از همون لنزها استفاده کنه. هم نوع دوربین فرق میکنه و هم محدوده ی قیمت. پس نباید انتظار چیز خیلی عجیب غریب داشت. ولی همون طور که دوستتون گفتن من هم احتمال میدم کیفیتش خیلی خوب باشه. راستی مگه به این سرعت اومد؟
دوربین خوبیه. مشخصات خوب و کاملی هم داره. مهمترین مشکلش وزنشه که نزدیک 1 کیلو هست. ولی شباهت بسیار زیادی به دوربین های SLR داره. هم از نظر کیفیت ساخت و هم از نظر تنظیمات و دکمه های روی بدنه. حالا بستگی به خودتون داره اگه با وزنش مشکلی ندارین میتونه انتخاب خوبی باشه. البته نباید توقع بیش از حد از نظر کیفیت عکس داشته باشین.
خب اینا قابل مقایسه نیستن. SX200 از نظر کارایی و قیمت کاملا متفاوته و صد در صد بهتره. باید هر دوربین رو با همکلاس های خودش مقایسه کرد.
سری T رو با W مقایسه نکنید. برای بار صدم. معلومه سری W بهتره.
از نظر کیفیت عکس که فکر نکنم چندان تفاوتی داشته باشن. حالا به خاطر این که ریسک نباشه میگیم کنان
من باشم SD960 رو انتخاب میکنم. خیلی ساده. به خاطر ماکرو. ماکروی 10 سانت W290 چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت. البته یه راهم اینه که برین سراغ W230 که ماکروش بهتره ولی اون وقت فیلم برداری HD رو از دست میدین. همون طور که قبلا هم گفتم سونی همیشه یه جاش می لنگه.
درست میفرمایید سری تی واقعا ضعیفن . ولی من سری w رو از کانن بهتر دیدم چون فیلمبرداری هم برام مهمه . البته ماکرو انقدر هم برام مهم نیست و همون 10 سانت برام کافیه . در ضمن حجم فیلمبرداری w290 در هر ساعت چند گیگه و ایا فرمتش mp4 هستش . در کل منظورم اینه که فرمت اچ دی با رمهایی با ظرفیت 8 گیگ قابل استفاده هست یا نه .
Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 19:48.
البته SD960 هم فیلمبرداریش HD هست. در مورد حجم و فرمت فیلمبرداری اطلاع ندارم. یه سری به سایت سونی بزنین. ممکنه اونجا یه چیزایی نوشته باشه.
8 گیگ کافیه. من خودم رم 4 گیگ دارم ولی هیچ وقت جا کم نیاوردم. بستگی داره چند دقیقه بخواین فیلمبرداری کنین.
ممنون ولی مطمئنا فیلمبرداری سونی بهتره . تو اون لینکی که بالا گذاشتم بجز
Shutter lag (dim) در بقیه موارد w290 از کانن بهتره . فقط حجم فیلم برام جای سواله امیدورام 8 گیگ جوابگوی حداقل یک ساعت فیلمبرداری و 200 تا عکس باشه چون من با رم 4 گیگ نمیتونستم بیشتر از 40 دقیقه با کانن s5 فیلمبرداری کنم
Last edited by mehdimdi; 15-08-2009 at 21:41.
سلام خدمت بچه های گل
بچه ها آخر من بین این دو گوشی کدوم بخرم
sx10 , IXUS 980 IS
اگه میشه برتری این دو گوشی رو نسبت به هم بگید خیلی ممنون میشم![]()
؟
؟
؟
SX10 خب بدون شک بهتره. این که دیگه سوال کردن نداره.
البته رزولوشن SD990 بالاتره ولی SX10 از همه نظر بهتره. محدوده ی زوم, تنظیمات دستی, ماکرو, وایت بالانس, فوکوس, سرعت شاتر, فلاش, ال سی دی چرخان, ...
Last edited by prowler88; 16-08-2009 at 11:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)