متوجه منظورت نشدم یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم......
با تشکر![]()
متوجه منظورت نشدم یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم......
با تشکر![]()
وقتي تمام افرادشو كه كشتي خودش وارد عمل ميشه
هي غيب ميشه ظاهر ميشه بايد مواضب باشي تا از پشت سرت ضاهر نشه چندبار اينكا تكرار ميكنه تو هم به رگبارش ببند و تمام
خواهش میکنم .
ببخشید که دیر به دیر میام و دیر جواب میدم
شما ابتدا کابل رو وصل کن به مانیتور و PS3 , سپس مانیتور رو روشن کرده و زمانی که میخواهید PS3 رو روشن کنید دکمه ی Power را
چند ثانیه نگه دارید تا صدای BIB بده و تنظیمات Video/Audio به صورت Default در بیاد.
در اینجا شما اولین سوال رو YES و دومین رو هم YES بزنید تا تنظیمات به صورت Automatic مچ بشه.
بله حتما
33924970
Last edited by SamGun; 12-05-2010 at 20:22.
به همین سادگی!خواهش میکنم .
ببخشید که دیر به دیر میام و دیر جواب میدم
شما ابتدا کابل رو وصل کن به مانیتور و PS3 , سپس مانیتور رو روشن کرده و زمانی که میخواهید PS3 رو روشن کنید دکمه ی Power را
چند ثانیه نگه دارید تا صدای BIB بده و تنظیمات Video/Audio به صورت Default در بیاد.
در اینجا شما اولین سوال رو YES و دومین رو هم YES بزنید تا تنظیمات به صورت Automatic مچ بشه.
فقط اون کابلی که عکسش را گذاشتین 2 تا فیش داره و مال من 3 تا داره مشکلی که نیست؟
و یک یک چیز دیگه این کابل را میشه به راحتی پیدا کرد دیگه؟
ممنون
آره بابا !
منظورتون فیش های Audio هست ؟
والا من تا حالا لوازم جانبیه PS3 رو کامل ندیدم , چون از زمانی که کنسول رو خریدم انقدر مشغله درست شده واسم که حتی وقت بازی
هم ندارم (بد قدم بوده فکر کنم)
واسه پلی سه آخه همش باید کار کنیم که بتونیم پول بازی هاشو بدیم بعدش از بس کار می کنیم دیگه وقت بازی نداریم![]()
اره خدایی 6 ماهه گرفتم 2 برابر قیمتش پوله بازی و lcd دادم ولی تو ماه 10 ساعتم مفید باهاش بازی نکردم.![]()
سلام ببخشید هی سوال میکنم!آره بابا !
منظورتون فیش های Audio هست ؟
والا من تا حالا لوازم جانبیه PS3 رو کامل ندیدم , چون از زمانی که کنسول رو خریدم انقدر مشغله درست شده واسم که حتی وقت بازی
هم ندارم (بد قدم بوده فکر کنم)
فقط مثل روش شما رفتم و روی مانیتور اول مینوشت no video output وقتی که اون کارو کردم این پیغام رفت و مانیتور رفت تو حالت sleeping mode و نشد که نشد!به نظرتون مشکل کار کجاست!؟
بعد شما الان خودتون با این حالت دستگاه را به مانیتور vga وصل کردین؟
سلام عزیز , نه خواهش میکنم این چه حرفیه .
ببینید حالت Sleeping Mode زمانی رخ میده که هیچ گونه سیگنالی رو monitor دریافت نکنه .
الان هم من فکر میکنم مانیتورتون با کنسول هماهنگی نداره.
مدلش چیه ؟
Monitor من HDMI داره و دیگه این دردسر هارو ندارم. الان هم Monitor LG 2261v شده 160-170 تومن که واقعا راضی کننده هست.
دوستان سلام ...
من دیروز داشتم uncharted بازی می کردم ... بعد 1 ، 1ساعت و نیم ، تو دستگام یه صدای اضافی ( مثل صدای فن (2 برابر) ) اومد ... منم دستگاه رو خاموش کردم ... به نظرتون مشکل چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)