تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 585 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام آخرین مدل کارت گرافیک که در حال حاظر در بازار هست رو بخرم حالا ati یا geforce از کامپیوتر من بیشتر برای بازی و همینطور نرم افزار های انیمیشن سازی و برنامه های گرافیکی استفاده میشه بهتره که کدوم کارتو بگیرم؟ ato یا geforce ؟ دوما میخوام حافظش هم 512 در سایت ati و geforce گشتم انا اخرین مدل ها بودند
    Ati:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Experience the power of HD Gaming with DirectX® 10.1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Experience the power of HD Gaming and Video Entertainment
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Experience the power of HD Video and Productivity
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Geforce:
    NVIDIA GeForce GTX 280
    NVIDIA GeForce 9800 GX2
    NVIDIA GeForce GTX 260
    NVIDIA GeForce 9800 GTX
    NVIDIA GeForce 8800 Ultra
    NVIDIA GeForce 8800 GTX
    NVIDIA GeForce 8800 GTS
    NVIDIA GeForce 8800 GTS

سوما یه مشکل دیگه هم در خرید دارم اونم اینه که برای خرید مثلا کارن گرافیک Radeon HD 2400 Pro کارتون های مختلفی وجود داره که هر کدوم برای یک سازندس و هر کدوم هم ظاهر متفاوتی داره amd , gigabyte, gecube لطفا دقیق راهنمائی کنید چون من هیچی در مورد کارن گرافیک نمیدونم. از نظر قیمت و سازنده و اگر داشتید عکسی از کارتون و خود گرافیک و نکات ریزی اگه لازم داره برای خرید مثل تقلبی یا اورجینال بودن
    NVIDIA GeForce GTX 280 از همه اينها قويتره يك هفته نيست توليد شده و چون گرون هم هست معمولا دير مياد تو ايران بياد تو ايران فكر كنم يك تومن در بياد.
    صدها كارخونه توليد گرافيك هست كه به اصطلاح بهش برند ميگن بعضيهاشون ارزون و خوب هستند مثلا پيلت و بعضي ها هم گرون هستند مثل ايسوز و مخصوص مايه دارها از نظر خنك كاري فرق ميكنند ولي از نظر قدرت كارت گرافيك فرقي نميككند چون چيپ همه اينها رو ATI و NVIDIA ميسازه حتي چيپ رمشون هم كارخونه هاي ديگه مثلا SAMSUNG ميسازه و اينها يه مشت مقاومت و خازن و ... ميزنند روش.

اما يكي از جديدترين كارتهاي ATI كه تو ليست شما نيست و اون هم يكي دو روزي هست توليد شده HD 4850 هست كه نسبت به قيمتش بسيار مناسب هست NVIDIA مجبور قيمت محصولاتش مثل 9800GTX رو كاهش بده چون 4850 تازه يه سروگردن از اون هم قويتره اين چون ارزونه زودتر مياد ايران و قيمت 250 تومن رو من واسش پيشبيني ميكنم.

در حال حاضر قويترين كارتي كه تو بازار ايران ميشه پيدا كرد اينه NVIDIA GeForce 9800 GX2 قيمت دقيق ندارم دورو بر 600 هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

بالا نوشته 115/230V و 10/6A و 60/50hz و 400W-SUPPLY
    پايين اعدادي تو جدول هست كه ارقامي بالا و پايين هستند كه من بالايهارو سمت چپ مساوي و پايينيهارو سمت راست مساوي مينويسم:
    3.3v=28A + و 5v=40A+ و 12v=17A+ و 12v=0.8A- و 5v=0.3A- و 5v=2A+
    در ضمن بالا بعد از +5 نوشته sb و 2A توي مستطيل قرمز نوشته
    يه سوال چطوري تخمين ميزني ؟ مگه نميگي برچسب عوض ميكنن خوب اگه عوض كنن همين اعداد هم مگه عوض نميشه؟
    بعد از تخمين لطف كن مقايسه بين 9600GSO و 8600GTX رو برام بزار چون ميدوني ديگه كامپيوتر سليقه اي من نميدونم چرا حس خوبي نسبت به 9600gso ندارم چون شركت مريض نيست كه قيمت جنس قوي خودشو از جنس ضعيف كمتر كنه پس كي مياد جنس ضعيفو بگيره؟ منتظر تخمين قدرت پاور هستم
    Last edited by rambo_1386; 20-06-2008 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالا نوشته 115/230V و 10/6A و 60/50hz و 400W-SUPPLY
    پايين اعدادي تو جدول هست كه ارقامي بالا و پايين هستند كه من بالايهارو سمت چپ مساوي و پايينيهارو سمت راست مساوي مينويسم:
    3.3v=28A + و 5v=40A+ و 12v=17A+ و 12v=0.8A- و 5v=0.3A- و 5v=2A+
    در ضمن بالا بعد از +5 نوشته sb و 2A توي مستطيل قرمز نوشته
    يه سوال چطوري تخمين ميزني ؟ مگه نميگي برچسب عوض ميكنن خوب اگه عوض كنن همين اعداد هم مگه عوض نميشه؟
    بعد از تخمين لطف كن مقايسه بين 9600GSO و 8600GTX رو برام بزار چون ميدوني ديگه كامپيوتر سليقه اي من نميدونم چرا حس خوبي نسبت به 9600gso ندارم چون شركت مريض نيست كه قيمت جنس قوي خودشو از جنس ضعيف كمتر كنه پس كي مياد جنس ضعيفو بگيره؟ منتظر تخمين قدرت پاور هستم
    من نگفتم برچسپ عوض ميكنند ميان از اسم سو استفاده ميكنند و بجاي اينكه توان Rms رو بزنن توان Max رو مينويسند.

اين رو مطمئني؟ 12v=17A+ بقيه خيلي خوب هستند من تو نگاه اول گفتم اين پاور 400 وات ريله ولي روي خط 12 ولتش چرا انقدر كم آمپر ميده متاسفانه بايد دوتا 12 ولت بزني رو 9600 و اين مقدار آمپر كمه. اين گرافيك پاوري ميخواد كه حداقل 26 آمپر روي خط 12 ولتش باشه اون پاور 30 تومني كه گفتم 28 آمپر روي خط 12 ولتش هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوست عزيز از تمام زحمتات تشكر ميكنم واقعا كه تو زمينه سخت افزار خيلي ماهري و تجربه داري ولي من 130تومن بيشتر ندارم

امروز ساعت 3 متوجه شدم بابام گفته اگه تجديد نيارم به من پول ميده(1% هم امكان نداره قبول شم) بقيه سوالهايي كه امروز پرسيدم از سر كنجكاوي بود خواستم بدونم 9600 چجور كارتي تا بقيه بخرن و استفاده كنن(ما كه پولشو نداريم ) حالا ميخوام فردا(امروز شنبه) با همين پول يه كارتASUS 8600GT 256mb DDR3 بگيرم چون قراره دوشنبه نامه اعمالو بدن و من 100% افتادم شهريور ديگه آخرش بايد يكشنبه بگيرم چون دوشنبه اگه كارنامه رو ببينه بايد فاتحه همين 130تومنو هم بخونم حالا نظرت در مورد اين كارت چيه ميتونم تا دوماه باهاش بازي كنم يا نه اگه نظري داري بگو
    راستي نكنه پاور به اين 8600 هم نخوره؟
    چون ديگه حتي يه تك تومن هم ندارم هزينه كنم

و در آخر از تمام زحمات شما تشكر و قدرداني ميكنم و حتما اگر دوستان سوالي داشتند با شما در ميان ميگذارم

خداحافظ(اگه تونستي يه سوال ديگه حدس بزن)

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

دوست عزيز از تمام زحمتات تشكر ميكنم واقعا كه تو زمينه سخت افزار خيلي ماهري و تجربه داري ولي من 130تومن بيشتر ندارم

امروز ساعت 3 متوجه شدم بابام گفته اگه تجديد نيارم به من پول ميده(1% هم امكان نداره قبول شم) بقيه سوالهايي كه امروز پرسيدم از سر كنجكاوي بود خواستم بدونم 9600 چجور كارتي تا بقيه بخرن و استفاده كنن(ما كه پولشو نداريم ) حالا ميخوام فردا(امروز شنبه) با همين پول يه كارتASUS 8600GT 256mb DDR3 بگيرم چون قراره دوشنبه نامه اعمالو بدن و من 100% افتادم شهريور ديگه آخرش بايد يكشنبه بگيرم چون دوشنبه اگه كارنامه رو ببينه بايد فاتحه همين 130تومنو هم بخونم حالا نظرت در مورد اين كارت چيه ميتونم تا دوماه باهاش بازي كنم يا نه اگه نظري داري بگو
    راستي نكنه پاور به اين 8600 هم نخوره؟
    چون ديگه حتي يه تك تومن هم ندارم هزينه كنم

و در آخر از تمام زحمات شما تشكر و قدرداني ميكنم و حتما اگر دوستان سوالي داشتند با شما در ميان ميگذارم

خداحافظ(اگه تونستي يه سوال ديگه حدس بزن)
    سلام دوست عزیز میخواستم بدونم جدا مجبوری که حتما همین الان سیستم بگیری؟

8600 رو هم الان دیگه نمیشه سری Low End حساب کرد.کمی حوصله کن کمی پول بزار روش ضرر نمیکنی (من تجربه های تلخی از عجله داشتم.)

ولی اگه خب دوست داری ضرر کنی و بعد مدت کمی کارتت بازیهای جدید رو بخوبی اجرا نکنه میتونی همین 8600 جی تی رو بگیری.چون گیمر هستی اینو میگم.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوست عزیز میخواستم بدونم جدا مجبوری که حتما همین الان سیستم بگیری؟

8600 رو هم الان دیگه نمیشه سری Low End حساب کرد.کمی حوصله کن کمی پول بزار روش ضرر نمیکنی (من تجربه های تلخی از عجله داشتم.)

ولی اگه خب دوست داری ضرر کنی و بعد مدت کمی کارتت بازیهای جدید رو بخوبی اجرا نکنه میتونی همین 8600 جی تی رو بگیری.چون گیمر هستی اینو میگم.
    اگه دو روز هم صبر كنم بايد تا شهريور صبركنم تازه اگه تو شهريور قبول شم بابام گير نده ميتونم بگيرم حالا به نظر شما ارزش سه ماه صبر كردن داره يا نه همين 8600 خوبه راستي قيمتو بگيد سرم كلاه نره ASUS 8600GT 256mb ddr3
    من عشق فوتبالم راستي اين 8600 ميتونه PES2008 تو آخرين تنظيمات اجرا كنه يا نه؟

داره خودمونی میشه SILEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تو نت

پيش فرض

سلام
    سيستمي كه ميخوام بگيرم براي بازي و كارهاي گرافيكي و 3D MAX هستش
    بعد گرافيك GIGA 8600GT 512 خوبه؟
    توربوكش باشه 1 گيگ از رم بگيره
    خوب من 4 گيگ رم داشته باشم حله ديگه نه؟
    اون 3 گيگشم باشه واسه ويندوز 32 بيتي كه فكر كنم جواب بده
    من در حدود يك تومن ميخوام سيستم بگيرم
    راستي اگر گرافيك Real خوب هست بگو چي بگيرم؟
    مرسي

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    سيستمي كه ميخوام بگيرم براي بازي و كارهاي گرافيكي و 3D MAX هستش
    بعد گرافيك GIGA 8600GT 512 خوبه؟
    توربوكش باشه 1 گيگ از رم بگيره
    خوب من 4 گيگ رم داشته باشم حله ديگه نه؟
    اون 3 گيگشم باشه واسه ويندوز 32 بيتي كه فكر كنم جواب بده
    من در حدود يك تومن ميخوام سيستم بگيرم
    راستي اگر گرافيك Real خوب هست بگو چي بگيرم؟
    مرسي

توربو كش و 4 گيگ رم رو بيخيال شو
    كلا گرافيكهاي توربو كش گرافيكهاي قويي نيستند شما اگه بودجت برسه بتوني حدود 195 اين رو بخري حرف نداره:
    Xpertvision 9600GT 512M Sonic
    كلاك GPUش بجاي 650- 700 هست و كلاك رمش بجاي 1800 - 2000 هست در كل گرافيك توپيه
    Last edited by MicroSystem; 21-06-2008 at 09:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام با 200 هزاتومان گرافيك چي بخرم ميخوام تمام بازيهاي روزو ساپورت كنه.

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام با 200 هزاتومان گرافيك چي بخرم ميخوام تمام بازيهاي روزو ساپورت كنه.
    اون آواتارت باحاله . همینی که microsystem تو پست قبلی گفت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •