با کدوم 3 دکمه؟؟؟ اگه میشه راهنماییم کنید . من گوشییم قبلا سونی اریکسون بوده از نوکیا اطلاع خاصی ندارم
با کدوم 3 دکمه؟؟؟ اگه میشه راهنماییم کنید . من گوشییم قبلا سونی اریکسون بوده از نوکیا اطلاع خاصی ندارم
دكمه هاي Call (سبز) و 3 و * رو نگه دار و گوشي رو روشن كن...تا وقتي كه گوشي بالا اومد ول نكن...
شاد باشي![]()
نه من دیروز آپدیت کردم با روش آفلاین و جایگزینی فایل ، این مشکل نیست و گوشی راحت صفحه اش می چرخه... کافیه در جهت ساعتگرد بچرخونیشگوشی رو آپکرید کردم ... اول که وقتی گوشی رو به راست میکشیدم صفحه عمودی به افقی تبدیل نمیشد .. مستر ریست کردم درست شد اما اون حالت چرخش اتوماتیک رو عکس ها اعمال نمیشه ... چرا ؟ مگه نباید مثل اپل آیفون وقتی گوشی رو میچرخونی عکس هم بچرخه ؟
خب مثل اینکه من اشتباه فکر میکردم و منظور از چرخش اتوماتیک همان عمل کشوئی بوده ...
به نظر من چرخشش از rotate me بهتره چون توی تمام محیط ها اجرا میشه و صفحه LCD نمیپره و در جا عوض میشه
خیلی سریع شده و کم مصرف ... این دکمه بغلی هاش هم روشن میمونه باهاله
تم جدید و سیاهش هم باحاله
و خفن تر : N-Gage2 داره
سلام
دوستان تا حالا کیفیت فیلمبرداری N95 رو با N82 مقایسه کردید ؟
کیفیت عکس N82 که ظاهرا بهتره
ميشه گفت يكسانن...ولي 95 به خاطر فلاشش تو شب بهتر فيلم ميگيره....82 هم بهتر عكس ميگيره..
یعنی از نظر Bit Rate و Frame Rate و کیفیت هیچ فرقی ندارن ؟
یکی از دوستان میگفت N95 مثل N73 یکم رنگها رو غیر واقعی نشون میده، شما تایید میکنید ؟
کیفیت و بلندی صدا با هندزفری (موزیک) کدوم گوشی بهتره ؟
ممنون
هر دوتا 30 fps هستن ....
رنگ بندی ان 95 هم خوبه ... در حد ان82 .....
در هدفون ان82 بهتره ....
سلام .
يه سوال داشتم. ميخواستم ببينم ميشه از دكمه هاي music player اين گوشي واسه بازي استفاده كرد ؟ طوري كه با دست راست دكمه ي جهت رو بگيري و با دست چپ هم بازي كني ؟
ممنون .
بله ميشه....ولي فقط واسه N-Gage ....عالي عمل ميكنن...![]()
سلام
کسی لقی گوشیش رو برطرف کرده جواب داده ؟درست کار میکنه ؟ گوشی رو باز نکنیم همه چیز بریزه گله هم؟؟؟؟؟ دیگه گوشی روشن نشه.
سلام دوستان ... یه آموزش خوب دیدم گفتم براتون بزارم :
Nokia N95 Slider Fix
آموزش رفع مشکل لقی اسلایدر گوشی های N95
خیلی ساده و زیبا و مرحله به مرحله :
کد: کد:
انجام دادم تمام لقی اسلایدر گرفته شد و حرکتش هم خیلی خوب شده ... بی صداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید