اره میشه...
مثلا من وقتی میخوام یه فایل protect شده رو بفرستم پسوندشو میکنم mp3 بعد میفرستم...توی ن73 هم میشه...
اره میشه...
مثلا من وقتی میخوام یه فایل protect شده رو بفرستم پسوندشو میکنم mp3 بعد میفرستم...توی ن73 هم میشه...
خواهش میکنم بچه محل !!!![]()
میخوام یه روش بگم حالشو ببرید:برای روشن نگه داشتن فلش 5700 شما در حالت عادی گوشی یعنی وقتی که قسمت پایین گوشی روی حالت شماره است از داخل منو داخل صدا و تصویر داخل کمرا شوید و گوشی را در حالت عکس برداری قرار دهید بعد از منو options فلش را در حات on قرار دهید باد با زدن جوی استیک و گرفتن عکس سری قسمت پایین گوشی را در حالت 90 درجه قرار دهید تا فلاشتان روشن بماند . حتی میشه باهاش فیلمم گرفت.
ولی خدایی عجب نوری داره
سلام
میتونی یک کم بیشتر توضیح بدی؟؟ چون من که این کار رو می کنم فلاش فقط یه لحظه روشن می مونه؟؟
نکنه منظورت اینه که پشت سر هم عکس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
امتحان میکنم خبرشو میدم!پس با این حساب سر گوشی کلاه گذاشتی کلک؟؟؟؟برو توی سایت نرم افزار فلاش که هنوز پولی بهشون بگو قرتاسها نرم افزارتون بخوره تو سر مشنگتون!!!
واضح تر از این!!!میری منو بعد مدیا بعد کمرا.فلاش روشن تندی یه عکس میگیری تا جو استیکو فشار دادی عکسو گرفت گوشیو بچرخون فلاش روشن میمونه.
میخوام گوشیو ریست کنم اما اس ام اس زیاد دارم چجوری من انتقال بدم به رم:؟
خوب دیگه لوس نشو!برو بخواب!حالا یه چیزی پیدا کردی دیگه قرار نیست خفمون کنی!دی:!!شوخی کردم!اما عجب ذکاوت و هوشی داره!!هنوز امتحان نکردم!باید دستور العملتون رو چند بار دیگه بخونم تا 5 هزار تومنیم بیفته!!
اگه روی فون مموری هستش دیگه نمی شه کاریش کرد مگه اینکه با برنامه msg storer اونارو به صورت یه فایل توی رم یا کامپیوتر سیو کنی.با برنامه نوکیا pc suite هم می تونی از مسیج های فون مموری بک آپ بگیری
امتحان کن! اگه واسه توام کار کرد بگو بریم در خونه نوکیا بزنیم تو سرشون![]()
بابا دمت گرم عجب کشفی کردی خیلی باحاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)