اره خیلی خوب و بدرد بخوره
اره خیلی خوب و بدرد بخوره
نه اخراش گرون میشه
سلام
من بازی Dracula X Castlevania موقعی که میخوام وارد بازی بشم .تصویر ابتدای بازی رو نشون میده اما موقعی که میخواد اجرا بشه صفحه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه
دلیلش چیه
پی اس پی من اسلیم با فروم ویر 3.71 M33
معمولا این مشکل به خود بازی برمیگرده ؛ اما ....
1 - احتمالا نسخه ی rip شده ی بازی شما مشکل داره
2 - اگر بازی ISO هست اون رو به CSO تغییر بدید. احتمالا مشکل سیاه شدن صفحه از همین هست.
3 - احتمالا بازی رو در قسمت مربوط به خودش نریختید، بازی باید در قسمت Games باشه .
4 - در آخر از کنسول خودتون به قسمت recovery menu برید و umd options رو به حالت no-umd تغییر بدید . به احتمال بسیار زیاد مشکل برطرف خواهد شد .
موفق باشید
اصلاح میکنم:
1.بازی های ریپ نشده هم میتونن مشکل داشته باشن.
2.برعکس،اگه بازی Cso هست Iso کن.
3.نمیشه که!
4.اتفاقا اگه Umd داری بذار روی Bo-umd(سر کار نمونی!همون با Umd رو میگم!).احتمالا درست میشه.
آره،عمرشو کرده بود!
چرا!اتفاقا به ورژن ربط داره!باید ورژن popstation با firmware دستگاه یکی باشه.من همه ی بازی ها رو اجرا کردم،مشکلی هم نداشتم.از این دست:
Mega Man X5
Metal Gear Solid
Twisted Metal Small Brawl
Twisted Metal Collection
Vigilant 8 Second Offence
Medievil 1
Medievil 2
.
.
.
بازم بنویسم؟راستی اصطلاحو حال کردی؟از این دست؟امروز صبح امتحان ادب داشتیم.داشتم از فشار روانیش میترکیدم.ادب واسه من سخت ترین امتحانه.به خاطر همینم چند روز نبودم!![]()
خواهش میکنم باید از علیرضا جان تشکر کنی با ان برنامه ای که ساخته.
آخراش كه بله چون ديگه نزديك تابستون ميشه ولي وسطاش مثلا 12 خرداد خيلي ارزونه.![]()
سلام
من می خوام یه psp slim بخرم
اولا قیمت؟
دوما این دستگاه چه فرمت هایی رو پشتیبانی می کنه ؟(تمام فرمت ها را بنویسید)
سوما دستگاهایی که رنگ آنها (سفید ، سیاه ، نقره ای ) است از لحاظ کارایی باهم فرقی دارند یا نه؟
چهارم
یکی از فامیلا می خواد بره مکه بهش بگم از اونجا بخره ؟؟؟ ارزون تره؟؟؟؟
قیمت بازیاش چنده ؟؟؟؟
کیفیت بازیاش در حد کامپیوتر هست یانه؟؟؟
عمر باطریش چند ساعته ؟؟
و......
خلاصه یه تو ضیح کاملی بدید (اونایی که دارن راضی ان؟؟؟)
لطفا به من آدرس سایت ندید و اینجا بنویسید
چون سرعت اینترنتم 56 است .
mer30
![]()
من نميدونم چرا هر كسي ميخواد psp بخره وارد اين تاپيك ميشه و يه عالمه سوال ميپرسه.بابا صفحات قبل رو ببينيد ديگه.
جواب بعضي از سوالاتت:::
اولا قیمت؟
حدودا 220 تا 240 تومن(همين سوال رو يكي دو صفحه قبل پرسيده بود)
قیمت بازیاش چنده ؟؟؟؟
بازي هاي كپي توي يك دي وي دي (توي يه دي وي دي تقريبا 5 تا بازي psp جا ميشه)1500 تومان.
کیفیت بازیاش در حد کامپیوتر هست یانه؟؟؟
از اون هم بهتره
سوما دستگاهایی که رنگ آنها (سفید ، سیاه ، نقره ای ) است از لحاظ کارایی باهم فرقی دارند یا نه؟
خير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)