مال من 2 سی دی هست.
به نظر شما مشکل از همینه؟ 3 سیدی بخرم حله؟
اگه میشه یه شرکت معتبر که خودتون هم بازی کانتر رو ازش گرفتید و مشکل هم نداشته معرفی کنید.
مال من 2 سی دی هست.
اگه میشه یه شرکت معتبر که خودتون هم بازی کانتر رو ازش گرفتید و مشکل هم نداشته معرفی کنید.
ببینید من دارم کانتر 1.6 رو میگم .مال من 2 سی دی هست.
من خودم این بازی رو از هیچ شرکت ایرانی نگرفتم . از روی Cd اصلی مال یکی از دوستام کپی گرفتم . ولی سریال رو نداد !
حالا نمیدونم . تصمیم گیری با خودته . احتمالا اینی که شما داری کامل نیست .
اگه سریال رو نداری پس چطور تونستی آنلاین بازی کنی چون برنامه steam تا key رو بهش ندی نمیزاره آنلاین بازی کنی
عزیزم منم از سریال معمولی شماها استفاده میکنم . در مورد آنلاین بازی کردن که کاری نداره . به سریال معتبر هم احتیاجی نیست .اگه سریال رو نداری پس چطور تونستی آنلاین بازی کنی چون برنامه steam تا key رو بهش ندی نمیزاره آنلاین بازی کنی
والله ما سریال معمولی که میزنیم میگه لطفا یه سریال معتبر وارد کن!
عزیزم اینجا چت روم نیست . خوب توی سرور های ایرانی که میتونی بری .والله ما سریال معمولی که میزنیم میگه لطفا یه سریال معتبر وارد کن!
اگه مشکلت حل شده دیگه ادامه نده . با تشکر .
البته ببخشید ها ولی فکر کنم به شما ربطی نداشته باشه که پست بدم یا ندم.
شما که میدونی اینجا چت روم نیست چرا هی داری پست میدی در ضمن تعداد پستهای که دادی از من بیشتره در ضمن فکر کنم اسم تاپیک رو نخوندی این تاپیک برای کسانی که مثل من مشکل پیدا میکنن زده شده.
به قولی به کاری که به شما ربطی نداره دخالت نکن لطفا !
اصلا دلم نمیخواست این پست رو بزنم ولی ...... بازم از تمامی عزیزان عذر خواهی میکنم.
Last edited by farhad200; 27-07-2007 at 18:40.
شما باید پچ رو بریزی روش اگه نشد بازیت رو دوباره نصب کن
میشه بگید کدوم پچ؟
سلام
من carbon رو توی سیستمم نصب کردم ولی ماشیناش توی بازی سیاه هستن و اصلا بدنه ی ماشین ÷یدا نیست
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)