eco128 تو روز
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
eco128 تو روز
![]()
ممنون دوست عزیز از پاسخگویت
تو شب چجوری هستش؟ شبای که محدود نیستی آیا سرعت 250 کیلوبایت هم میره یا نه ؟
الان من باید چی کار کنم تا این وضعیت درست بشه تا کی تو محدودیت هستم با پشتیبانش که هرچی چت میکردم عین طوطی فقط یک حرف رو میزد که شما هیچ مشکلی ندارید من چک کردم مشکلی نیست ما چیزی بنام محدودیت نداریم و...
در مورد دانلود هم بازی بیشتر دانلود کردم و فیلمهایی که جواز پخش ندارند مثل عرق سگی روسری طلایی نیمه پنهان گلشیفته فراهانی و... که در دانلود اخری که بازی Call Of Duty-Modern Warfare 3 بود که با مسئله تحریم مواجهه شدم .
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
در مورد اینکه سرعت 128 با 512 یکی هست اصلآ همچین چیزی نیست من سری اول 128ECO گرفتم که سرعتم چه شب و چه روز از 18 بالاتر نمیرفت و بعد 512ECO گرفتم که سرعتم 65 بود چه شب و چه روز
شاتل دیگه واقعآ داره دزدی میکنه ! الان یه هفتس سرعت شبانه رو روی 15 اورده یعنی حتی به 30 که توی قرداد ذکر کرده هم نمیرسه حالا جالبه سرعت دقیقآ از 15 بالا تر نمیره یعنی محدودیت از سمت شرکت نه پهنای باند ! من فقط منتظر عیدی ام که امسال بگیرم بعدم برم از شاتل ! سرویس art 3
آقای مرتضی خان نفست از جای گرم بلند میشه هامنم اکو128 اوم 1ساله دارم سرعت که شبانه داغونه بعدشم من ماه دوم بود بدون اینکه شبانه استفاده ام زیاد باشه چنان محدود شدم که15 روز تو بند بودم اینقدر تماس گرفتم و درگیر شدم که ثابت کردم بدون استفاده محدود شده که خودشون فهمیدند از محدودیت بیرون اومدم چی میگی شما؟؟؟!!!!!!!!
آره منم سرعتم از 20 بیشتر نمیشه .شب ها هم بستگی به کرم شاتل دارهاز 3 تا8
پـَ نه پـَ میخوای 6 گیگ روزانه رو هم ببرن به تاراج!!!![]()
مرد مومن،استفاده ی زیاد شما در شب=بیچارگی بقیه
این خیلی راحته!شما می خوای محدود نشی؟برو آی اس پی دیگه!
آخه دانلود هم حدی داری به خدا!کل اینترنتو دانلود کردین شما
10 روز دانلود شبانه نکن احتمالا محدودیتو بر میدارن.سرویس من Eco256-6 هستش
6 ماهه با 10 گیگ ترافیک
حالا باید چی کار کنم ؟؟؟
مهستی خانم شما حتما آی اس پیتو عوض کن.چون محدوده ی شما احتمالا در قسمتی هست که شاتل کمبود پهنای باند داره و به همین دلیل سرعت روزانت هم اندازه ی قراردادت هست
سرعت دانلود شبم اگه محدود نشم 65 تا 70
اگرم محدود شم که بین3 تا 6![]()
میدونید چیه من اکو 512 داشتم چون اخر دورم بودش چند روز اخر رو برام باز کرده بودند
فردا اشترکم تموم میشه /میدونم که از امشب من تا 24 شب محدود میشم
میخوام 1 ماه دیگه شاتل بمونم چون فقط ندارم برم یه شرکت دیگه میخوام که 1ماه بعد برم
میخوام بدونم که تو شب هم سرویس 128 نسبت به 512 فرق میکنه یا نه؟
احه با 512 از 3 به بعد سرعتش میرفت رو 2 مگابایت
اگه کسی میدونه کمکم کنه مرسی
اگه داری شبی سه چهار گیگ میگیری دیگه چرا می خوای بری !!!!! من دارم ماهی 45 میدم شب و روز یه بند دانلود کنم 2 و نیم گیگم نمیگیره !
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)