تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3678 از 4751 اولاول ... 2678317835783628366836743675367636773678367936803681368236883728377841784678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,771 به 36,780 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اینجا کسی اکو 128 از شاتل داره؟
    سرعت دانلودش تو روز چنده؟ میخوام بدونم که سرعتش با 512 تو روز یکی هستش یا نه؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

وقتی سرعت خوب باشه و اون لحظه پینگ بگیری بهترین شرایط پینگ رو بهت نشون میده ، پینگ ها تو ایران بالان معمولا ، مثلا یاهو 300-400 و از دست هیچ ISP هم کاری بر نمیاد ، به خاطر اینترنتیه که داریم از هیچ ISP نیست
    مثل این میمونه شما دوتا سیستم که تو شبکه هستن رو پینگ کنید میبینید که تایمش خیلی پایینه حالا همین شبکه رو تو دو تا شرکت مجزا در نظر بگیر که جاهاشون با هم فرق داره ولی شبکه شون یکیه وقتی از شبکه X میخوای Y رو پینگ کنی ، قطعا تایمت بالا میره چون هم فاصله زیاد شده و هم رابط بین دوتا شرکت به وجود اومده
    پس عملا پینگ به خیلی چیزا بستگی داره
    دوست عزیز بهتره تست پسنگ به گوگل گرفته بشه نه شاتل، چون گوگل هم سرور های قوی تری داره هم سرور اروپایی داره و ما به اروپاییش وصل میشیم!
    یاهو فقط آمریکاس و پکت n هوپ بیشتر میچرخه تا به مقصد برسه!
    اینم الان من.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تازه صبح ها ساعت 7-11 و شب ها ساعت 8-11 پینگم میره روی 160-190
    Last edited by soroosh_cz; 05-02-2012 at 01:04.

3. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام

یعنی من تا این دوره تموم نشه دیگه نمیتونم دانلود رایگان شبا داشته باشم ؟؟

من هنوز واسه این دوره 6 گیگ ترافیک دارم

سلام

سرویس من Eco256-6 هستش

6 ماهه با 10 گیگ ترافیک

حالا باید چی کار کنم ؟؟؟
    قربان شکلک تازه رسیدی بش

تقریبا دانلود شبانت رفته رو هوا، مگر اینکه فرجی بشه

6ماهه؟؟؟؟ مثل من سه ماهه(از شش ماهه) فسخش کن برو 45 تومن ضرر کن

کاری که باید بکنی اینه که بری پشتیبانی شاتل و به این جوابها برسی:
    نقل قول نوشته شده توسط پشتیبانی 1
    اینترنت شبانه هست و همه شروع میکنن به مصرف و ترافیک مرکز بالا میره و سرعت شما میاد پایین
    نقل قول نوشته شده توسط پشتیبانی 2
    بعد از نیم ساعت اینور اونور کردن، پنجره رو میبنده!
    نقل قول نوشته شده توسط پشتیبانی 3
    پشتیبانی سوم پذیرنده ی همه گونه فحش هست، راحت باش، مثل اتاق اعتراف کلیسا هر چی دل تنگت میخواهد بگو، اونم تایید میکنه، یه جمله رو حتما بگو:"البته من میدونم به ما پول میدن که اینجوری پذیرای دشنام های سهمگین ما باشید."
    بعدش برو نمایندگی:
    نقل قول نوشته شده توسط کارنشناس فروش
    کارنشناس فروش هم در آخر بت میگه:" همینه که هست، میخوای بخواه نمیخوای فسخ کن، به سرویس اکو هم هیچی برگشت داده نمیشه تا جونت درآد."
    هر وقت همه ی مراحل رو انجام دادی بیا اینجا یه پیغام Game Over هم ظاهر میشه و اون آهنگ معروف سوپر ماریو هم زده میشه

5. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عجب اشتباه بزرگی کردم اومدم شاتل امشب اولین شب استفاده من از شاتله سرعت دانلود افتضاح حالا دانلود بخوره تو سرشون ، هیچ صفحه ای هم باز نمیشه همش این ارور میاد : The connection was reset اکو 512 سه ماهه توی روز سرعت خوبه ولی چه فایده

7. 2 کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنده 512eco دارم و 6 ماهه با 10 گیگ ولی گفتم که الان 4 شب هست که سرعت شبانه بنده شده 6 و هرچقدر هم زنگ میزنم و یا به صورت انلاین چت میکنم جز یک مشت حرف تکراری و اینکه الان در این ساعات شبانه ترافیک بالاست و.. چیز درستی به من تحویل نمیدند بهشون گفتم اگر اینطوره که بنده تو این 1 ماه که اشتراک گرفتم نزدیک به 20 گیگ دانلود کردم چطور اشکالی نداشت حالا اشکال پیدا کرده در اخر من زورم میاد برم فسخ کنم چرا که هیچی دستم رو نمیگیره به امید شبی که بلخره از این تحریم نفتی آمریکا دربیام

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یوزر ایرانی باید بره بمیره فقط واقعا متاسفم با این ای اس پی زدنشون

10. 2 کاربر از stratocaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل= محدودیت سرعت دانلود شبانه
    لطفا اشتباه اطلاع رسانی نکنید وقتی محدود نشدید و اطلاع ندارید چطور میتونید با اطمینان همچین جمله ای را بگید؟!
    پشتیبانی شاتل هر چقدر هم قوی باشه وقتی محدودت کن چیکار میکنن میان میپیچوننت یا رک میگن محدودت کردیم

شما را محدود کردن دوست عزیز همونطور که بقیه را محدود میکنن!
    یکشبه که ترافیک مرکز بالا نمیره و سرعت اینهمه افت نمیکنه که!
    ما هنوز منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم ؟

سلام

سلام

سرویس من Eco256-6 هستش

6 ماهه با 10 گیگ ترافیک

حالا باید چی کار کنم ؟؟؟

چرا می تونی دانلود کنی ، اون 6 گیگ و 10 گیگ رو هر زمان می تونی استفاده کنی

اینجا کسی اکو 128 از شاتل داره؟
    سرعت دانلودش تو روز چنده؟ میخوام بدونم که سرعتش با 512 تو روز یکی هستش یا نه؟
    الان که زیاد تفاوتی بین 128 و 512 نیستش چون الان همه رو روی 2 مگ Up کردن تا کی اینطوری سرعت ها بالا می مونه خدا می دونه
    فعلا با 230-240 دانلود میشه کرد

بنده 512eco دارم و 6 ماهه با 10 گیگ ولی گفتم که الان 4 شب هست که سرعت شبانه بنده شده 6 و هرچقدر هم زنگ میزنم و یا به صورت انلاین چت میکنم جز یک مشت حرف تکراری و اینکه الان در این ساعات شبانه ترافیک بالاست و.. چیز درستی به من تحویل نمیدند بهشون گفتم اگر اینطوره که بنده تو این 1 ماه که اشتراک گرفتم نزدیک به 20 گیگ دانلود کردم چطور اشکالی نداشت حالا اشکال پیدا کرده در اخر من زورم میاد برم فسخ کنم چرا که هیچی دستم رو نمیگیره به امید شبی که بلخره از این تحریم نفتی آمریکا دربیام
    سرویستو با همون ضریب سازمان تنظیم مقررات یعنی 1 به 10 شیــــر کردن ، 20 گیگ تو یه ماه دانلود کردی!!! خدایی چی دانلود می کنی بگو ما هم دانلود کنیم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مشترک گرامی (20195108): علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در تاريخ 20/11/90 از ساعت 00:00 بامداد به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل

Last edited by fanoostalaei; 05-02-2012 at 09:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام

فعلا چند شبی رو دانلود نزار.شاید شاید شاید چند شب دیگه براتون شیر پهنای باند رو باز کنن.
    کاش دوره کوتاهتری گرفته بودین.فعلا با همون ۶ گیگ رو توی روز مدیریت کنین و دانلودهای ضروری رو انجام بدین.
    البته روزا سرعتش روی ۲ مگ بسته شده.توی ۱ساعت نزدیک به ۱ گیگ میشه دانلود کرد.پس مواظب باش که مثل خوردن ۱ لیوان آب میتونه ترافیکتون تموم بشه و مجبور به خرید ترافیک بشین.

14. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ما هنوز منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم ؟
    سلام دوست من.
    با اجازه دوست عزیزمون urcu من تفاوتش رو میگم.
    شیرینگ یعنی یک خط اختصاصی (یا Dedicate) با 10 نفر به اشتراک گذاشته بشه، ولی محدودیت یعنی سرویس شما دستی سرعتش محدود بشه.
    دقیقا اتفاقی که داره توی سرویسهای نامحدود Base شاتل و شبانه رایگان 1مگابیت و دومگابیت شاتل میوفته... (که طی حرکت جالبی کلا ترافیک شبانه این دو سرویس رو برداشتند!)
    البته نمیگم شما کاملا اشتباه میکنید و دوست بسیار عزیزمون urcu هم کاملا درست میفرمایند...

نه صبا الکی از ترافیک کم میکنه و نه شاتل محدود میکنه
    من از شرکت صبانت سرویس نگرفتم، ولی شما به چه حالتی میگید محدود کردن؟
    فرض کنید 10 تا دانشجو میخوان یک خوابگاه بگیرن، و بر این اساس هم میخوان بگیرن که مثلا هر کدوم در روزهای خاصی از هفته به خوابگاه احتیاج دارن و در سایر روزها ندارند، مثلا در روز شنبه 4 نفرشون میرن خوابگاه، یکشنبه 5 نفرشون، دوشنبه 6 نفرشون و سهشنبه 7 نفرشون و چهارشنبه 5 نفرشون و پنجشنبه و جمعه هم سه نفرشون . خوب حالا فرض کنید مسئول خوابگاه بیاد وسط اتاق چند تا دیوار بکشه و اتقاق رو به ده قسمت مساوی تقسیم کنه و به هر کس بگه بیا این قسمت تو که یک دهم اتفاق هست. این کار رو انجام میده تا هر شب بتونه خونه های باقیمونده از اتاقی که شما و دوستانتون به طور کامل کرایش رو میدید و حق شماست رو به بقیه بفروشه و به این ترتیب درآمدش زیاد بشه. ولی اتفاقی که برای شما میوفته اینه که مثلا شب چهارشنبه یک پنجم اتاق مال شما بود، ولی از این به بعد همیشه و همیشه یک دهم اتاق مال شما هست و اونم بخاطر این هست که مسئول خوابگاه زورش میرسه و میخواد بیش از حد سود ببره...
    سعی کردم حتی المقدور مثالم شبیه به واقعیت باشه، که فکر میکنم تا حدودی شد.

16. 3 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •