تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3677 از 4105 اولاول ... 26773177357736273667367336743675367636773678367936803681368737273777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,761 به 36,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داخل سایتی نوشته بود 18 هر ماه غایبین دیپلم و 19 هر ماه غایبین زیر دیپلم الان واسه من با این که دیپلمم زده 19 .

ضمنا وقتی وارد خدمت میشیم یعنی اونجا همه دیپلم هستند ؟
    من رشتم کامپیوتره ایا اونجا بهم کار دفتری میدن ؟
    وارد خدمت میشی همه جور سرباز وظیفه هست.

به دیپلم کار دفتری نمیدن، شانس بیاری آبدارچی بشی کاره راحتیه، شایدم پاسدار خونه بفرستنت کلا کارت نگهبانی بشه. از الان نمیشه پیشبینی کرد خیلی شانسیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من اکثر جاهایی که میرفتم برای پذیرش ازم در مورد اضافه خدمت سوال میکردند که چون من خودم مشکلی از این بابت نداشتم نمیتونم بر اساس اطلاع دقیق صحبت کنم
    ولی حدس میزنم کلا خیلی تو زمینه پذیرش کارها سلیقه ای هست و احتمالا "باید و نباید" قانونی تو این زمینه نیست.
    ولی خب کلا به کسایی که اضافه خدمت دارن یک دید منفی وجود داره که باعث میشه بد زیر بار برن.
    کلا اگر تو برگ سبزت(برگه سبز خدمت نه برگ سبز تکمیلی که گواهی کفایت از آموزشه) چیزی ننوشته شما میتونی در مورد اضافه خدمتت چیزی نگی تا اونها اسمت را برای جذب رد کنن فوقش بعدا درخواست پذیرشت یا رد میشه یا تایید

ضمنا ارتش هم اگر محل خدمتت را تو منطقه خودت بندازنت خیلی فرقی با سپاه از نظر سختی نداره. مثلا متاهل یا شرایط دار باشی که شهر خودت بیفتی دیگه حله
    نه کلا من برم سپاه میتونم از کارت فعال برای کسری استفاده کنم 3 سال هست فعال بسیج هستم به خاطر این که کارت سبز ندارم میگن ما جذب نمیکنیم.بعد من آشنا دارم گفتم بهش گفت کاری نمیشه کرد یکم ساده بودم نرفتم دنبالش.به نظرت راهی هست بیفتم سپاه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی از دوستان با مدرک لیسانس دو سال اضافه خدمت داره میخواد واسه ادامه تحصیل بره خارج. آیا راهی هست که با وثیقه ای چیزی بتونه بره ؟

پدرش 2 سال جبهه داره یکی از برادراش واسه همین معاف شده آیا این هم میبتونه معافی بگیره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام من متاهلم و ساکن اصفهان. یک شهریور اعزامم . امروز رفتم پلیس به اضافه ده تا برگه تعیین محل خدمت رو بگیرم . وقتی گرفتم نوشته بود 04 بیرجند! و روی برگه ام زده بود مجرد ! حالا میخوام ببینم تاهل واسه تعین محل خدمت آموزشی تأثير داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من متاهلم و ساکن اصفهان. یک شهریور اعزامم . امروز رفتم پلیس به اضافه ده تا برگه تعیین محل خدمت رو بگیرم . وقتی گرفتم نوشته بود 04 بیرجند! و روی برگه ام زده بود مجرد ! حالا میخوام ببینم تاهل واسه تعین محل خدمت آموزشی تأثير داره؟؟
    خیر . شما قبل از تقسیم مدارک تاهل رو به یگان آموزشی تحویل میدین تا تقسیم بیفتین اصفهان.
    احتمالا همدیگه رو میبینیم 04

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یکی از دوستان با مدرک لیسانس دو سال اضافه خدمت داره میخواد واسه ادامه تحصیل بره خارج. آیا راهی هست که با وثیقه ای چیزی بتونه بره ؟

پدرش 2 سال جبهه داره یکی از برادراش واسه همین معاف شده آیا این هم میبتونه معافی بگیره ؟
    منظورتون از دو سال اضافه خدمت چیه؟ دو سال غیبت داره؟

متاسفانه چون غیبت داره هیچ راهی نداره و حتما باید بره خدمت.

با 2 سال جبهه معافی نمیدن، فقط کسری داره اونم برای متولدین 72 و قبل.

7. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

پادگان سید عبدالحمید انشائی نزاجا 02

https:// t e l e g r a m . m e/--------/CYkD-kDM2O1tcCA4ThJQsw
    Last edited by Mr. Nobody; 18-08-2016 at 21:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان الان پدرم 24 ماه جبهه داره 12 درصد جانبازی.چند نفر از بچه ها داخل خدمت بهم میگن تو پیگیری کن معاف میشی.درسته یا نه؟
    Last edited by mohebronaldo; 19-08-2016 at 16:36.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان الان پدرم 24 ماه جبهه داره 21 درصد جانبازی.چند نفر از بچه ها داخل خدمت بهم میگن تو پیگیری کن معاف میشی.درسته یا نه؟
    ! سوال کردن داره برادر اخه
    بابای من فیلم جنگی زیاد دیده من میخواستم برم پیگیری واسه معافیت بعد شما اصلا پیگیرشم نبودی تا حالا ؟ !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

! سوال کردن داره برادر اخه
    بابای من فیلم جنگی زیاد دیده من میخواستم برم پیگیری واسه معافیت بعد شما اصلا پیگیرشم نبودی تا حالا ؟ !
    گفتن از بنیاد و محل خدمت پدرتون باید نامه بیاری ما پیگیری کنیم.میخواستم ببینم بچه های تاپیک کی اقدام کرده نتیجه گرفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •