وارد خدمت میشی همه جور سرباز وظیفه هست.
به دیپلم کار دفتری نمیدن، شانس بیاری آبدارچی بشی کاره راحتیه، شایدم پاسدار خونه بفرستنت کلا کارت نگهبانی بشه. از الان نمیشه پیشبینی کرد خیلی شانسیه
وارد خدمت میشی همه جور سرباز وظیفه هست.
به دیپلم کار دفتری نمیدن، شانس بیاری آبدارچی بشی کاره راحتیه، شایدم پاسدار خونه بفرستنت کلا کارت نگهبانی بشه. از الان نمیشه پیشبینی کرد خیلی شانسیه
نه کلا من برم سپاه میتونم از کارت فعال برای کسری استفاده کنم 3 سال هست فعال بسیج هستم به خاطر این که کارت سبز ندارم میگن ما جذب نمیکنیم.بعد من آشنا دارم گفتم بهش گفت کاری نمیشه کرد یکم ساده بودم نرفتم دنبالش.به نظرت راهی هست بیفتم سپاه؟
یکی از دوستان با مدرک لیسانس دو سال اضافه خدمت داره میخواد واسه ادامه تحصیل بره خارج. آیا راهی هست که با وثیقه ای چیزی بتونه بره ؟
پدرش 2 سال جبهه داره یکی از برادراش واسه همین معاف شده آیا این هم میبتونه معافی بگیره ؟
سلام من متاهلم و ساکن اصفهان. یک شهریور اعزامم . امروز رفتم پلیس به اضافه ده تا برگه تعیین محل خدمت رو بگیرم . وقتی گرفتم نوشته بود 04 بیرجند! و روی برگه ام زده بود مجرد ! حالا میخوام ببینم تاهل واسه تعین محل خدمت آموزشی تأثير داره؟؟
خیر . شما قبل از تقسیم مدارک تاهل رو به یگان آموزشی تحویل میدین تا تقسیم بیفتین اصفهان.
احتمالا همدیگه رو میبینیم 04![]()
منظورتون از دو سال اضافه خدمت چیه؟ دو سال غیبت داره؟
متاسفانه چون غیبت داره هیچ راهی نداره و حتما باید بره خدمت.
با 2 سال جبهه معافی نمیدن، فقط کسری داره اونم برای متولدین 72 و قبل.
پادگان سید عبدالحمید انشائی نزاجا 02
https:// t e l e g r a m . m e/--------/CYkD-kDM2O1tcCA4ThJQsw
Last edited by Mr. Nobody; 18-08-2016 at 21:08.
دوستان الان پدرم 24 ماه جبهه داره 12 درصد جانبازی.چند نفر از بچه ها داخل خدمت بهم میگن تو پیگیری کن معاف میشی.درسته یا نه؟
Last edited by mohebronaldo; 19-08-2016 at 16:36.
! سوال کردن داره برادر اخه![]()
بابای من فیلم جنگی زیاد دیده من میخواستم برم پیگیری واسه معافیت بعد شما اصلا پیگیرشم نبودی تا حالا ؟ !
گفتن از بنیاد و محل خدمت پدرتون باید نامه بیاری ما پیگیری کنیم.میخواستم ببینم بچه های تاپیک کی اقدام کرده نتیجه گرفته؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)