تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3677 از 4751 اولاول ... 2677317735773627366736733674367536763677367836793680368136873727377741774677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,761 به 36,770 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زنگ زدم میگم میخوام فسخ کنم میگه اگر فسخ کنی هیچی دستت رو نمیگیره و اینکه شما روزی 1 گیگ دانلود داشتی خیلی زیاد بوده و از این چرت و پرتها به هر حال یک اشتباهی کردم و از این به بعد به هر شرکتی که قرارداد ببندم همشون رو 1 ماهه میبیندم که ببینم نحدودیت دارند یا نه

2. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم برم یک شرکت دیگه که شبانه اش مجانی باشه و سرعتش هم خوب باشه و مثل شاتل محدود نکنه به نظر شما بهترین گزینه چه گزینه ای هست

در ضمن یکی به من یگه اگر بخوام قراردادم رو فسخ کنم چطوری میشه پولم رو بهم بر میگردونند یا نه حسابی بامبول بازی در میارند در ضمن من شبی 1/5 بتونم دانلود کنم با 512 کلام رو میندازم بالا
    اکثر شرکتا تایم فری دارن منتها ساعتاش فرق داره ، توی تایم فریشون اگه ترافیک مرکزشون بالا بره سرویستو شیــر می کنن فرقی نمی کنه چه شرکتی باشه
    فکر کنم تا پایان قرارداد باید صبر کنی و اگه بخوای سرویستو قطع کنی هزینه رو بهت نمیدن همه شرکت ها قراردادرو برای همین می بندن

ای خد ا تو ایران یه پشتیبان درست و حسابی نیست که جواب آدم رو بده
    تو پشتیبانی آنلاین شاتل 3 نفر منو این ور اون ور پرت کردن آخر هم یه خر اومد که نتونستم بهش بفهمونم که خره
    من مشکل سرعت ندارم فقط من میخوام پینگمو درست کنید
    گاو از اینا بیشتر میفهمه
    دلم میخواست اون پیش من بود تا خفش میکردم
    وقتی سرعت خوب باشه و اون لحظه پینگ بگیری بهترین شرایط پینگ رو بهت نشون میده ، پینگ ها تو ایران بالان معمولا ، مثلا یاهو 300-400 و از دست هیچ ISP هم کاری بر نمیاد ، به خاطر اینترنتیه که داریم از هیچ ISP نیست
    مثل این میمونه شما دوتا سیستم که تو شبکه هستن رو پینگ کنید میبینید که تایمش خیلی پایینه حالا همین شبکه رو تو دو تا شرکت مجزا در نظر بگیر که جاهاشون با هم فرق داره ولی شبکه شون یکیه وقتی از شبکه X میخوای Y رو پینگ کنی ، قطعا تایمت بالا میره چون هم فاصله زیاد شده و هم رابط بین دوتا شرکت به وجود اومده
    پس عملا پینگ به خیلی چیزا بستگی داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها من واسه شبها امتحان کردم از ساعت 3 نصفه شب سرعت خوب میشه من دانلود کردم ولی امیدوارم حالا که ی بار مث آدم استفاده کردم و حالشو بردم دوباره دچار این محدودیت مسخره نشم

منم شنیدم صبا گیگ دزدی میشه بازم میل خودته البته شبانه شاتل محدودیت لعنتی داره
    همیشه باید در انتخاب هر چیزی ،همه ی پارامترها رو در نظر گرفت و فقط به یه پارامتر اکتفا نکرد
    مثلا زمانی که میخواین ماشن بخرید نمی یاین ضبط و باند و فدای اتاق سالم ماشین ، موتور ماشین یا خیلی چیزهای مهمتر بکنید
    سرویس هم همینطوره وقتی می خواین سرویس بگیرید باید به خیلی پارامترها توجه کنید
    کیفیت ، خدمات ، امتیازات ، پشتیبانی و ....

نه صبا الکی از ترافیک کم میکنه و نه شاتل محدود میکنه

در کل هر دو شرکت خوبی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من 2 ماهی هست که اشتراک شاتل دارم

هر شب هم از از دانلود رایگان اون استفاده می کردم و تقریبا شبی 800 تا 900 مگابایت دانلود داشتم .

اما الان 2 شب هست که وقتی صبح از خواب بلند میشم می بینم بیشتر از 30 مگابایت دانلود نداشته و سرعت دانلود بیشتر از 3 نیست .

دلیلش چیه ؟ چرا اینقدر سرعت پایین هست ؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

هر شب هم از از دانلود رایگان اون استفاده می کردم و تقریبا شبی 800 تا 900 مگابایت دانلود داشتم .

اما الان 2 شب هست که وقتی صبح از خواب بلند میشم می بینم بیشتر از 30 مگابایت دانلود نداشته و سرعت دانلود بیشتر از 3 نیست .

چون شما تا اطلاع ثانوی دچار محدودیت شدی.....هروقت حال کردن شما رو از محدودیت در میارن این زمان ممکنه تا یک ماه هم طول بکشه!

7. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همیشه باید در انتخاب هر چیزی ،همه ی پارامترها رو در نظر گرفت و فقط به یه پارامتر اکتفا نکرد
    مثلا زمانی که میخواین ماشن بخرید نمی یاین ضبط و باند و فدای اتاق سالم ماشین ، موتور ماشین یا خیلی چیزهای مهمتر بکنید
    سرویس هم همینطوره وقتی می خواین سرویس بگیرید باید به خیلی پارامترها توجه کنید
    کیفیت ، خدمات ، امتیازات ، پشتیبانی و ....

نه صبا الکی از ترافیک کم میکنه و نه شاتل محدود میکنه

در کل هر دو شرکت خوبی هستند
    شاتل= محدودیت سرعت دانلود شبانه
    لطفا اشتباه اطلاع رسانی نکنید وقتی محدود نشدید و اطلاع ندارید چطور میتونید با اطمینان همچین جمله ای را بگید؟!
    پشتیبانی شاتل هر چقدر هم قوی باشه وقتی محدودت کن چیکار میکنن میان میپیچوننت یا رک میگن محدودت کردیم
    سلام

شما را محدود کردن دوست عزیز همونطور که بقیه را محدود میکنن!
    یکشبه که ترافیک مرکز بالا نمیره و سرعت اینهمه افت نمیکنه که!

9. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

ما الان 2 شب هست که وقتی صبح از خواب بلند میشم می بینم بیشتر از 30 مگابایت دانلود نداشته و سرعت دانلود بیشتر از 3 نیست .
    طرح شما چند ماهست؟
    معمولا بعد از اینکه دوره تموم و دوره جدید شروع بشه محدودیت هم رفع میشه اما همیشگی نیست و گاهی اوقات دوره بعد هم شامل حالت میشه.
    اگه اینطوریه اصلا دانلود نکن شبا.ارزش نداره با این پول برق ۸ ساعت سیستمت رو روشن بزاری.

11. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

وقتی سرعت خوب باشه و اون لحظه پینگ بگیری بهترین شرایط پینگ رو بهت نشون میده ، پینگ ها تو ایران بالان معمولا ، مثلا یاهو 300-400 و از دست هیچ ISP هم کاری بر نمیاد ، به خاطر اینترنتیه که داریم از هیچ ISP نیست
    مثل این میمونه شما دوتا سیستم که تو شبکه هستن رو پینگ کنید میبینید که تایمش خیلی پایینه حالا همین شبکه رو تو دو تا شرکت مجزا در نظر بگیر که جاهاشون با هم فرق داره ولی شبکه شون یکیه وقتی از شبکه X میخوای Y رو پینگ کنی ، قطعا تایمت بالا میره چون هم فاصله زیاد شده و هم رابط بین دوتا شرکت به وجود اومده
    پس عملا پینگ به خیلی چیزا بستگی داره
    دوست من این تست پینگ بهترین شرکت تبریز از نظر پینگ
    میبینی که پینگ تایمی که دست خود اینا میرسه خیلی کمه
    ولی چرا به دست مشترک 400 به بالا میرسه
    واسه اینکه اینا عرضه اداره کردن یه ISP رو ندارن وگرنه پینگ چندین برابر نمیدادن دست مردم

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

اینم سرعت 2 مگ همون ISP (سه ماهه 8 گیگ 99 تومن)

Last edited by fanoostalaei; 04-02-2012 at 21:40.

13. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

سرویست چیه دوست عزیز؟

15. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

طرح شما چند ماهست؟
    معمولا بعد از اینکه دوره تموم و دوره جدید شروع بشه محدودیت هم رفع میشه اما همیشگی نیست و گاهی اوقات دوره بعد هم شامل حالت میشه.
    اگه اینطوریه اصلا دانلود نکن شبا.ارزش نداره با این پول برق ۸ ساعت سیستمت رو روشن بزاری.
    سلام

یعنی من تا این دوره تموم نشه دیگه نمیتونم دانلود رایگان شبا داشته باشم ؟؟

من هنوز واسه این دوره 6 گیگ ترافیک دارم

سرویست چیه دوست عزیز؟
    سلام

سرویس من Eco256-6 هستش

6 ماهه با 10 گیگ ترافیک

حالا باید چی کار کنم ؟؟؟

17. این کاربر از persianmahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •