شاتل رو بچه های مشهد گفتن روی 2مگ به بالا بستن و البته صبا هم خوبه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل رو بچه های مشهد گفتن روی 2مگ به بالا بستن و البته صبا هم خوبه
ولی من فکر کنم شاتل دیگه خوب نیست ما که گول خوردیم دوستان دیگه نخورند
با یکی از کارشناسان شاتل چت کردم در مورد مشکلم برام این قانون مسخرشون رو فرستاد بخونید و باز بگید شاتل (شالاتان) خوبه
همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSLضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
![]()
در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده استو برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 15 تا 25 روز نیز طول بکشد.
Last edited by morteza.1975; 04-02-2012 at 04:54.
همون که شما میگی منظورم بود
حالا کدوم بگیرم.یک کلام بگید کدوم بهتره با در نظر گرفتن شرایط تخفیف صبا که من دارم و خدمتتون گفتم. هی نگید اینم خوبه اونم خوبه! واسه من جفتش خوبه چون از این وایمکس مسخره خلاص میشم ولی میخوام ببینم کدوم جالبتره؟کدوم شبانش بهتره؟(البته که روز مهمتره ولی خوب آدمیزاده دیگه خوب باشه دانلود میکنیم دیگه)
ممنونم
خوب شاتل که شبانشو سرعتت را محدود میکنه....
بچه ها من واسه شبها امتحان کردم از ساعت 3 نصفه شب سرعت خوب میشهمن دانلود کردم ولی امیدوارم حالا که ی بار مث آدم استفاده کردم و حالشو بردم دوباره دچار این محدودیت مسخره نشم
منم شنیدم صبا گیگ دزدی میشه بازم میل خودته البته شبانه شاتل محدودیت لعنتی داره![]()
من مشهدی نیستم و نمی تونم در مورد سرویس های شاتل در مشهد توضیح بدم.
ولی اگه دانلود شبانت زیر 4-5 گیگ در ماهه شاتل بهتر از صبانت هست.صبانت لحظه ای هست و به نظر من افتضاح ترین ISP ایرانه!!!
نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که کلی آدم دیگه هم اون کارت تخفیف هارو دارن و ممکنه به خاطر شرایط بهتر به سمت صبانت جذب بشن و ....
برای بار سوم عرض می کنم شاتل مشهد چند ماهه روی 4 مگ رفته !!!
و تو روز مشکل نداره و سرعت دانلود تا 450 الی 500 هم می رسه ولی سرعت شب مشروطه اگه می خوای مثل دوستان اینجا همیشه شبی یک گیگ دانلود کنی فکر شاتل رو از سرت بیرون کن ولی اگه متفرقه دانلود داری مثلا ماهی 4 گیگ یا حتی 10 گیگ؛شاتل خوبه
--------------------------------
اون دوستی هم که از مخابرات مشهد سرویس داره بدونه مخابرات فعلا 24 ساعت روز روی 4 مگ بسته است، منتهای مراتب توی روز چون پهنای باند کم میاد سرعت دانلود به طور میانگین نزدیک 100 تا 150 است ولی آخر شب بویژه ساعت 3 تا 7 صبح سرعت دانلود به 400 هم میرسه
دوست من هم که از مخابرات داره میگه جدیداً محدود شده و سرعت شبانه اش اومده پایین
فکر کنم مخابرات هم تو فکر اینه که کاربران پرمصرف شب رو محدود کنه
پس برم شاتل دیگه؟
بازم ممنون
ولی خوب باید بگم ک کارت تخفیف مجانی نبود و..![]()
من اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم برم یک شرکت دیگه که شبانه اش مجانی باشه و سرعتش هم خوب باشه و مثل شاتل محدود نکنه به نظر شما بهترین گزینه چه گزینه ای هست
در ضمن یکی به من یگه اگر بخوام قراردادم رو فسخ کنم چطوری میشه پولم رو بهم بر میگردونند یا نه حسابی بامبول بازی در میارند در ضمن من شبی 1/5 بتونم دانلود کنم با 512 کلام رو میندازم بالا
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)