تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3676 از 4751 اولاول ... 2676317635763626366636723673367436753676367736783679368036863726377641764676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,751 به 36,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعتهای صبا و شاتل تو مشهد یکی هستند؟(چون یهم شاتل گفته که روی 2مگ باز کرده همه سرویسهاشو)
    درضمن منظورتونو از امن نبودن صبا نفهمیدم!!یعنی چی؟مگه کسی میتونه با یه خط تلفن دیگه از حساب من استفاده کنه؟!
    ممکنه بیشتر توضیح بدین

ممنون
    شاتل رو بچه های مشهد گفتن روی 2مگ به بالا بستن و البته صبا هم خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی من فکر کنم شاتل دیگه خوب نیست ما که گول خوردیم دوستان دیگه نخورند

3. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با یکی از کارشناسان شاتل چت کردم در مورد مشکلم برام این قانون مسخرشون رو فرستاد بخونید و باز بگید شاتل (شالاتان) خوبه

همان­گونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویس­های اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویس­های ADSLضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویس­های اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه می­دهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
    بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویس­های اختصاصی این شرکت بهره گیرید.

در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده استو برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 15 تا 25 روز نیز طول بکشد.
    Last edited by morteza.1975; 04-02-2012 at 04:54.

5. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شاتل رو بچه های مشهد گفتن روی 2مگ به بالا بستن و البته صبا هم خوبه
    همون که شما میگی منظورم بود
    حالا کدوم بگیرم.یک کلام بگید کدوم بهتره با در نظر گرفتن شرایط تخفیف صبا که من دارم و خدمتتون گفتم. هی نگید اینم خوبه اونم خوبه! واسه من جفتش خوبه چون از این وایمکس مسخره خلاص میشم ولی میخوام ببینم کدوم جالبتره؟کدوم شبانش بهتره؟(البته که روز مهمتره ولی خوب آدمیزاده دیگه خوب باشه دانلود میکنیم دیگه)

ممنونم

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همون که شما میگی منظورم بود
    حالا کدوم بگیرم.یک کلام بگید کدوم بهتره با در نظر گرفتن شرایط تخفیف صبا که من دارم و خدمتتون گفتم. هی نگید اینم خوبه اونم خوبه! واسه من جفتش خوبه چون از این وایمکس مسخره خلاص میشم ولی میخوام ببینم کدوم جالبتره؟کدوم شبانش بهتره؟(البته که روز مهمتره ولی خوب آدمیزاده دیگه خوب باشه دانلود میکنیم دیگه)

ممنونم
    خوب شاتل که شبانشو سرعتت را محدود میکنه....

8. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من واسه شبها امتحان کردم از ساعت 3 نصفه شب سرعت خوب میشه من دانلود کردم ولی امیدوارم حالا که ی بار مث آدم استفاده کردم و حالشو بردم دوباره دچار این محدودیت مسخره نشم

منم شنیدم صبا گیگ دزدی میشه بازم میل خودته البته شبانه شاتل محدودیت لعنتی داره

10. 4 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرعتهای صبا و شاتل تو مشهد یکی هستند؟(چون یهم شاتل گفته که روی 2مگ باز کرده همه سرویسهاشو)
    درضمن منظورتونو از امن نبودن صبا نفهمیدم!!یعنی چی؟مگه کسی میتونه با یه خط تلفن دیگه از حساب من استفاده کنه؟!
    ممکنه بیشتر توضیح بدین

ممنون
    من مشهدی نیستم و نمی تونم در مورد سرویس های شاتل در مشهد توضیح بدم.
    ولی اگه دانلود شبانت زیر 4-5 گیگ در ماهه شاتل بهتر از صبانت هست.صبانت لحظه ای هست و به نظر من افتضاح ترین ISP ایرانه!!!
    نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که کلی آدم دیگه هم اون کارت تخفیف هارو دارن و ممکنه به خاطر شرایط بهتر به سمت صبانت جذب بشن و ....

12. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای بار سوم عرض می کنم شاتل مشهد چند ماهه روی 4 مگ رفته !!!
    و تو روز مشکل نداره و سرعت دانلود تا 450 الی 500 هم می رسه ولی سرعت شب مشروطه اگه می خوای مثل دوستان اینجا همیشه شبی یک گیگ دانلود کنی فکر شاتل رو از سرت بیرون کن ولی اگه متفرقه دانلود داری مثلا ماهی 4 گیگ یا حتی 10 گیگ؛شاتل خوبه
    --------------------------------
    اون دوستی هم که از مخابرات مشهد سرویس داره بدونه مخابرات فعلا 24 ساعت روز روی 4 مگ بسته است، منتهای مراتب توی روز چون پهنای باند کم میاد سرعت دانلود به طور میانگین نزدیک 100 تا 150 است ولی آخر شب بویژه ساعت 3 تا 7 صبح سرعت دانلود به 400 هم میرسه
    دوست من هم که از مخابرات داره میگه جدیداً محدود شده و سرعت شبانه اش اومده پایین
    فکر کنم مخابرات هم تو فکر اینه که کاربران پرمصرف شب رو محدود کنه

14. این کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من مشهدی نیستم و نمی تونم در مورد سرویس های شاتل در مشهد توضیح بدم.
    ولی اگه دانلود شبانت زیر 4-5 گیگ در ماهه شاتل بهتر از صبانت هست.صبانت لحظه ای هست و به نظر من افتضاح ترین ISP ایرانه!!!
    نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که کلی آدم دیگه هم اون کارت تخفیف هارو دارن و ممکنه به خاطر شرایط بهتر به سمت صبانت جذب بشن و ....
    پس برم شاتل دیگه؟
    بازم ممنون
    ولی خوب باید بگم ک کارت تخفیف مجانی نبود و..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اگر بخوام سرویسم رو عوض کنم برم یک شرکت دیگه که شبانه اش مجانی باشه و سرعتش هم خوب باشه و مثل شاتل محدود نکنه به نظر شما بهترین گزینه چه گزینه ای هست

در ضمن یکی به من یگه اگر بخوام قراردادم رو فسخ کنم چطوری میشه پولم رو بهم بر میگردونند یا نه حسابی بامبول بازی در میارند در ضمن من شبی 1/5 بتونم دانلود کنم با 512 کلام رو میندازم بالا

17. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •