پس هستند کسانی که شبها بدون مشکل دارند استفاده می کنن و خوبه مدرکشم موجوده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس هستند کسانی که شبها بدون مشکل دارند استفاده می کنن و خوبه مدرکشم موجوده![]()
1. خوب این که خیلی خوبه که شما داری شبی 1.5 گیگ دانلود می کنی ، الان که از سرویس شاتل استفاده نمی کنید پس اجازه بدید دیگران مثل من که از سرویس شاتل استفاده می کنن در مورد سرویس توضیح بدن و قضاوت کنن ، در نظر داشته باشید اینجا تاپیک مشترکین شاتل هستش
2. کسی که دانلود زیاد داره میتونه بره سرویسش رو تغییر بده چه اشکالی داره! سرویس Eco سرویس Economy یعنی اقتصادیه ، حجم استفاده مشخص با هزینه پایین و مشخص
از قدیم هم گفتن هرچی پول بدی همون قدر آش می خوری
3. اگر ممکنه تفاوت بین شیرینگ و محدودیت رو توضیح بفرمایید ؟؟
اسیاتک
البته این شرایطی که گفتم برای شیراز صدق میکنه بقیه شهرها متفاوته...
بله ما منکر این نیستیم و در پست قبلیممن هم که گفتم بعضیا ها هر چی دانلود میکنن محدود نمیشن و بعضی ها هم دانلود نمیکنن محدود میشن
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
یعنی الان که من شاتل ندارم نمیتونم اینجا نظر بدم چه استدلال غیر منطقی ای...
اخه بعضی از کاربرهای اینجا یا نوب هستند یا کاربر نما و تجربه ما مشترکین چند ساله شاتل را ندارند.
طرز نوشتار شما خیلی شبیه به کپی پیس های پشتیبانان شاتل هست
بله میتونه بره سرویس نامحدود شاتل با محدودیت حجمی بگیره
محدودیت محدودیته شیر هم شیره اینها خیلی با هم فرق داره
Last edited by urcu; 04-02-2012 at 01:57.
زنگ زدم الان به پشتیبانی میگم چرا سرعت شبانه من اینقدر پایین هست میگه نرماله باید روی 6 باشه میگم آخه مرتیکه من 512 گرفتم باید سرعتم 6 باشه میگه برای اینکه الان کاربران دیگه ای هم دارند دانلود حجیم میکنند گفتم پس انتظار دارید چی کار کنند دانلود کنند فایلهای 15 مگابایتی رو خلاصه اخر سر به من میگه اگه دانلود با حجم زیاد دارید برو سرویس اتریکی یه همچین چیزی رو بگیر فردا ببینم چطوری میشه قضیه 1 ماهه گرفتم این شرکت رو 5 کیلو کم کردم از بس حرص خوردم
- وقتی شما از چیزی استفاده نمی کنی به نظر من نمی تونی در موردش درست قضاوت کنین
- ما که کاربر سه ساله شاتل هستیم آیا حق نداریم در مورد سرویسی که داریم استفاده می کنیم نظر بدیم و جزو کاربر کابرهای بی تجربه هستیم؟
- بنده اگر سواد پشتیبانای شاتل رو داشتم حتما روزی می رفتم و توی شاتل کار می کردم
- هنوز تفاوت محدودیت و شیر رو نگفتید؟ انتظار میره از کاربران با تجربه مثل شما توضیحات خوب و منطقی در مورد تفاوت شیرینگ و محدودیت بشنویم؟
بنده 5ساله از شاتل سرویس داشتم و استفاده میکردم
شما کاربر بودنتون هم در ابهام هست و یادم هست از اون زمانی که پست شما 1تون را اینجا زدید
شما خودتون که خوب میدونید محدودیت و شیر چیه...
با تشکر از توضیحات دقیق و کامل شما![]()
بله خواهش میکنم.ما که مثل پشتیبانان شاتل نیستیم که توضیحات دقیق و کامل بدیم![]()
سرعتهای صبا و شاتل تو مشهد یکی هستند؟(چون یهم شاتل گفته که روی 2مگ باز کرده همه سرویسهاشو)
درضمن منظورتونو از امن نبودن صبا نفهمیدم!!یعنی چی؟مگه کسی میتونه با یه خط تلفن دیگه از حساب من استفاده کنه؟!
ممکنه بیشتر توضیح بدین
ممنون
بله امکانش هست
با عوض کردن پسورد دیفالت مودم و پسورد قوی رو اکانت مشکلی پیش نمیاد.
هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)