تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3675 از 4751 اولاول ... 2675317535753625366536713672367336743675367636773678367936853725377541754675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,741 به 36,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میزان مصرف من با سرویس این مقدار دانلود کردم و محدودم نشدم روزا 256 و شبانه 64 کیلو بایته و شبا تا بتونم دان میکنم منتهی مدیریت میکنم من توی این 4 ماهه محدودیتی از شاتل ندیدم

پس هستند کسانی که شبها بدون مشکل دارند استفاده می کنن و خوبه مدرکشم موجوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این که شما میگید در صورتی که واقعا شیرینگ باشه درسته ولی وقتی شاتل میاد خودش محدود میکنه یه چیز دیگه ای هست...

1-خوب شاتل میاد شبانه را در حد دایل اپ محدود میکنه که مشترک نتونه دانلود کنه و بری ترافیک ازشون بخری.بعدشم من یکسالی میشه که از شاتل رفتم جای دیگه سرویس گرفتم دیگه خبری از محدودیت های مذخرف شاتل در کار نیست و با سرویس 128 شبی 1.5 گیگ دانلود میکنم و سرعت روزانه هم 3مگ بستن

2-خوب شاتل محدودیت را اعمال میکنه که مشترکین نتونه دانلود رایگان کنن و برن ترافیک یا سرویس Dedicate بگیرند!

3-عرض کردم محدودیت با شیر فرق داره در صورتی که شاتل.....

1. خوب این که خیلی خوبه که شما داری شبی 1.5 گیگ دانلود می کنی ، الان که از سرویس شاتل استفاده نمی کنید پس اجازه بدید دیگران مثل من که از سرویس شاتل استفاده می کنن در مورد سرویس توضیح بدن و قضاوت کنن ، در نظر داشته باشید اینجا تاپیک مشترکین شاتل هستش

2. کسی که دانلود زیاد داره میتونه بره سرویسش رو تغییر بده چه اشکالی داره! سرویس Eco سرویس Economy یعنی اقتصادیه ، حجم استفاده مشخص با هزینه پایین و مشخص
    از قدیم هم گفتن هرچی پول بدی همون قدر آش می خوری

3. اگر ممکنه تفاوت بین شیرینگ و محدودیت رو توضیح بفرمایید ؟؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا بگو از کدووم شرکت استفاده میکنی من که الان با 512 به زور تونستم صفحه این سایت رو باز کنم سرعتم هم 4 هست یعنی از دیال آپ هم پایین تره الان ساعت 1:5 شب هم هست
    اسیاتک
    البته این شرایطی که گفتم برای شیراز صدق میکنه بقیه شهرها متفاوته...
    پس هستند کسانی که شبها بدون مشکل دارند استفاده می کنن و خوبه مدرکشم موجوده
    بله ما منکر این نیستیم و در پست قبلیممن هم که گفتم بعضیا ها هر چی دانلود میکنن محدود نمیشن و بعضی ها هم دانلود نمیکنن محدود میشن

---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

1. خوب این که خیلی خوبه که شما داری شبی 1.5 گیگ دانلود می کنی ، الان که از سرویس شاتل استفاده نمی کنید پس اجازه بدید دیگران مثل من که از سرویس شاتل استفاده می کنن در مورد سرویس توضیح بدن و قضاوت کنن ، در نظر داشته باشید اینجا تاپیک مشترکین شاتل هستش

2. کسی که دانلود زیاد داره میتونه بره سرویسش رو تغییر بده چه اشکالی داره! سرویس Eco سرویس Economy یعنی اقتصادیه ، حجم استفاده مشخص با هزینه پایین و مشخص
    از قدیم هم گفتن هرچی پول بدی همون قدر آش می خوری

3. اگر ممکنه تفاوت بین شیرینگ و محدودیت رو توضیح بفرمایید ؟؟
    یعنی الان که من شاتل ندارم نمیتونم اینجا نظر بدم چه استدلال غیر منطقی ای...

اخه بعضی از کاربرهای اینجا یا نوب هستند یا کاربر نما و تجربه ما مشترکین چند ساله شاتل را ندارند.

طرز نوشتار شما خیلی شبیه به کپی پیس های پشتیبانان شاتل هست

بله میتونه بره سرویس نامحدود شاتل با محدودیت حجمی بگیره

محدودیت محدودیته شیر هم شیره اینها خیلی با هم فرق داره
    Last edited by urcu; 04-02-2012 at 01:57.

4. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زنگ زدم الان به پشتیبانی میگم چرا سرعت شبانه من اینقدر پایین هست میگه نرماله باید روی 6 باشه میگم آخه مرتیکه من 512 گرفتم باید سرعتم 6 باشه میگه برای اینکه الان کاربران دیگه ای هم دارند دانلود حجیم میکنند گفتم پس انتظار دارید چی کار کنند دانلود کنند فایلهای 15 مگابایتی رو خلاصه اخر سر به من میگه اگه دانلود با حجم زیاد دارید برو سرویس اتریکی یه همچین چیزی رو بگیر فردا ببینم چطوری میشه قضیه 1 ماهه گرفتم این شرکت رو 5 کیلو کم کردم از بس حرص خوردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی الان که من شاتل ندارم نمیتونم اینجا نظر بدم چه استدلال غیر منطقی ای...

اخه بعضی از کاربرهای اینجا یا نوب هستند یا کاربر نما و تجربه ما مشترکین چند ساله شاتل را ندارند.

طرز نوشتار شما خیلی شبیه به کپی پیس های پشتیبانان شاتل هست

بله میتونه بره سرویس نامحدود شاتل با محدودیت حجمی بگیره

محدودیت محدودیته شیر هم شیره اینها خیلی با هم فرق داره
    - وقتی شما از چیزی استفاده نمی کنی به نظر من نمی تونی در موردش درست قضاوت کنین

- ما که کاربر سه ساله شاتل هستیم آیا حق نداریم در مورد سرویسی که داریم استفاده می کنیم نظر بدیم و جزو کاربر کابرهای بی تجربه هستیم؟

- بنده اگر سواد پشتیبانای شاتل رو داشتم حتما روزی می رفتم و توی شاتل کار می کردم

- هنوز تفاوت محدودیت و شیر رو نگفتید؟ انتظار میره از کاربران با تجربه مثل شما توضیحات خوب و منطقی در مورد تفاوت شیرینگ و محدودیت بشنویم؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

- وقتی شما از چیزی استفاده نمی کنی به نظر من نمی تونی در موردش درست قضاوت کنین

- ما که کاربر سه ساله شاتل هستیم آیا حق نداریم در مورد سرویسی که داریم استفاده می کنیم نظر بدیم و جزو کاربر کابرهای بی تجربه هستیم؟

- بنده اگر سواد پشتیبانای شاتل رو داشتم حتما روزی می رفتم و توی شاتل کار می کردم

- هنوز تفاوت محدودیت و شیر رو نگفتید؟ انتظار میره از کاربران با تجربه مثل شما توضیحات خوب و منطقی در مورد تفاوت شیرینگ و محدودیت بشنویم؟
    بنده 5ساله از شاتل سرویس داشتم و استفاده میکردم

شما کاربر بودنتون هم در ابهام هست و یادم هست از اون زمانی که پست شما 1تون را اینجا زدید

شما خودتون که خوب میدونید محدودیت و شیر چیه...

8. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بنده 5ساله از شاتل سرویس داشتم و استفاده میکردم

شما کاربر بودنتون هم در ابهام هست و یادم هست از اون زمانی که پست شما 1تون را اینجا زدید

شما خودتون که خوب میدونید محدودیت و شیر چیه...
    با تشکر از توضیحات دقیق و کامل شما

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با تشکر از توضیحات دقیق و کامل شما
    بله خواهش میکنم.ما که مثل پشتیبانان شاتل نیستیم که توضیحات دقیق و کامل بدیم

11. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

صبانت حسنش دانلود شبانه با سرعت بالاتر و بدون محدودیت هست .عیب عمده اش امن نبودن سرور هاشهباید به پشتیبانی بگی کانکشنتو روی مک آدرست لاک کنه که کس دیگه ای استفاده نکنه و زود به زود پسوردتو عوض کنییه مقدار هم خر تو خره
    شاتل پشتیبانیش خیلی خوبه عبیش اینه که کانکشن هاش هر روز یه مدلی هس...یهو می بینی امروز با 220 دانلود می کنی فردا شده 16
    کلا توصیه می کنم اگه استفاده زیادی نداری شاتل بگیری

پ.ن:با تمام این محدودیت ها بازم سرویس های نامحدود شاتل بهتره!
    سرعتهای صبا و شاتل تو مشهد یکی هستند؟(چون یهم شاتل گفته که روی 2مگ باز کرده همه سرویسهاشو)
    درضمن منظورتونو از امن نبودن صبا نفهمیدم!!یعنی چی؟مگه کسی میتونه با یه خط تلفن دیگه از حساب من استفاده کنه؟!
    ممکنه بیشتر توضیح بدین

ممنون

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سرعتهای صبا و شاتل تو مشهد یکی هستند؟(چون یهم شاتل گفته که روی 2مگ باز کرده همه سرویسهاشو)
    درضمن منظورتونو از امن نبودن صبا نفهمیدم!!یعنی چی؟مگه کسی میتونه با یه خط تلفن دیگه از حساب من استفاده کنه؟!
    ممکنه بیشتر توضیح بدین

ممنون
    بله امکانش هست

با عوض کردن پسورد دیفالت مودم و پسورد قوی رو اکانت مشکلی پیش نمیاد.

14. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •