داداش M_F_e خدا خیرت بده . لطف کردی و پاسخ دادی . ممنونم![]()
داداش M_F_e خدا خیرت بده . لطف کردی و پاسخ دادی . ممنونم![]()
سلام. من مهر ماه میرم یک دانشگاه خوب دولتی ولی من یک مشکل دارم و آن هم سربازم ولی من 5 ماه بیشتر به پایان خدمت نمونده میخوام ببینم که اگر دانشگاه با مرخصی تحصیلی من موافقت نکنه من چقدر میتونم کشش بدم که برگه معافیت تحصیلی را دیر تر ثبت کنم.آیا با خدمت برم سربازی و معافیت را آذر و یا دی ماه ثبت کنم مشکی پیش میاد؟ اگر ثبت نکنم احتمال اخراج هست یا اضافه خدمت؟
نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووود 7 ماه دیگه
هر روز صبح که تو بی آرتی میشینیم و به سمت پادگان میرم فقط به روز آخر خدمت فکر میکنم
خداروشکر من جام خوبه و شیفتم و فقط 3 روز در هفته تا ساعت 7 شب میرم پادگان ولی با مدرک فوق لیسانس و بیست و هفت سال سن مخ آدم نمیکشه
کسی از دوستان جواب منو نمیده ؟؟؟
سلام ، دوستان یه سوال دارم اگه کسی چند سال غیبت داشته باشه و حالا بخواد دنبال معافیت پزشکی بره و واقعاً چند مشکل
پزشکی داشته باشه آیا باید جریمه غیبت ها رو بده یا نه معافیت پزشکی رو میگیره بدون هزینه؟
سلام من یه هفته دیگه به نیروی زمینی ارتش پرندک تهران اعزامم میخواستم بدونم چجوریه جاش.و اینکه کلا بعد از اموزشی رواله سربازی تو نیروی زمینی ارتش چجوریه(مثلا صبح تا بعد از ظهر یا بعد از ظهر تا شبه یا کلا باید تو پادگان بمونی؟؟؟)
ممنون میشم اگه جواب بدین
Last edited by mesmerize; 13-08-2016 at 12:32.
دوستان رفتم امروز سپاه ناحیه میگن باید کارت سبز داشته باشی برای جذب در سپاه بعدش نباید اضاف داشته باشی.من کارت سبزم رو بهم ندادن بعد من میخواستم پارسال برم پدرم نداشت گفت پست کن من برات کسری میگیرم.حالا موندم بین 2 راهی که پست کنم بیفتم ارتش وای.من تو سپاه سابقه ی فعالیت دارم.بچه ها فقط فعال داشتن پست کردن افتادن سپاه.آخه چطوری پست میکنن یکسره میرن سپاه.دارم دیونه میشم یکی کمکم کنه
پذیرش سپاه میگیرن سپاه با هماهنگی نظام وظیفه جذب میکنه خیلی پیچیده نیست
دوستان من 3 سال غیبت دارم کارهای سربازیمو کردم مثل واکسن دکتر و ... فقط باید ببرم پلیس +10 تحویل بدم ایا اونجا گیری میدن که غیبت دارم ؟ چون جایی نوشته بود به مراجع قضایی و دادگاه معرفی میشن و زندان و این حرفا .
یا نه همونجا پست میکنن و فقط اضافه خدمت میزنن؟
کسانی که تجربه دارن یکم توضیح بدید ممنونم
Last edited by pedram9; 14-08-2016 at 11:50.
درود
براش شما 6 ماه اضافه خدمت سنواتی درج میشه در برگه اعزام به خدمت!
اون دادگاه و زندان و اینا برای کسانی هست که به خدمت اعزام شدن و در حین خدمت مرتکب فرار شدن!
در واقع جرم فرار از غیبت بیشتره!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)