تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3674 از 4105 اولاول ... 26743174357436243664367036713672367336743675367636773678368437243774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,731 به 36,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

داداش M_F_e خدا خیرت بده . لطف کردی و پاسخ دادی . ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام. من مهر ماه میرم یک دانشگاه خوب دولتی ولی من یک مشکل دارم و آن هم سربازم ولی من 5 ماه بیشتر به پایان خدمت نمونده میخوام ببینم که اگر دانشگاه با مرخصی تحصیلی من موافقت نکنه من چقدر میتونم کشش بدم که برگه معافیت تحصیلی را دیر تر ثبت کنم.آیا با خدمت برم سربازی و معافیت را آذر و یا دی ماه ثبت کنم مشکی پیش میاد؟ اگر ثبت نکنم احتمال اخراج هست یا اضافه خدمت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووود 7 ماه دیگه

هر روز صبح که تو بی آرتی میشینیم و به سمت پادگان میرم فقط به روز آخر خدمت فکر میکنم

خداروشکر من جام خوبه و شیفتم و فقط 3 روز در هفته تا ساعت 7 شب میرم پادگان ولی با مدرک فوق لیسانس و بیست و هفت سال سن مخ آدم نمیکشه

4. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان 1 سوال داشتم من حدود 1 سال پیش درخواست معافیت کفالت دادم پدرم مریض احوال هستند اما موافقت نشد ! در حالی که حقم بود معاف شم بابام وضعیت جسمانی خوبی نداره اعتراض هم برام نزدن !!
    خواستم ببینم شرایط اینکه بخوام دوباره درخواست بدم چیه ؟ چون میگن 1 بار بیشتر نمیشه ! خب من بابام حالش بهتره که نشده بدتر هم شده دیگه نمیتونه راه بره زانوش مشکل داره در ضمن دانشجو هستم و قصد ادامه تحصیل تا 3 سال آینده رو دارم
    کسی از دوستان جواب منو نمیده ؟؟؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ، دوستان یه سوال دارم اگه کسی چند سال غیبت داشته باشه و حالا بخواد دنبال معافیت پزشکی بره و واقعاً چند مشکل
    پزشکی داشته باشه آیا باید جریمه غیبت ها رو بده یا نه معافیت پزشکی رو میگیره بدون هزینه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام من یه هفته دیگه به نیروی زمینی ارتش پرندک تهران اعزامم میخواستم بدونم چجوریه جاش.و اینکه کلا بعد از اموزشی رواله سربازی تو نیروی زمینی ارتش چجوریه(مثلا صبح تا بعد از ظهر یا بعد از ظهر تا شبه یا کلا باید تو پادگان بمونی؟؟؟)
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    Last edited by mesmerize; 13-08-2016 at 12:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان رفتم امروز سپاه ناحیه میگن باید کارت سبز داشته باشی برای جذب در سپاه بعدش نباید اضاف داشته باشی.من کارت سبزم رو بهم ندادن بعد من میخواستم پارسال برم پدرم نداشت گفت پست کن من برات کسری میگیرم.حالا موندم بین 2 راهی که پست کنم بیفتم ارتش وای.من تو سپاه سابقه ی فعالیت دارم.بچه ها فقط فعال داشتن پست کردن افتادن سپاه.آخه چطوری پست میکنن یکسره میرن سپاه.دارم دیونه میشم یکی کمکم کنه

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان رفتم امروز سپاه ناحیه میگن باید کارت سبز داشته باشی برای جذب در سپاه بعدش نباید اضاف داشته باشی.من کارت سبزم رو بهم ندادن بعد من میخواستم پارسال برم پدرم نداشت گفت پست کن من برات کسری میگیرم.حالا موندم بین 2 راهی که پست کنم بیفتم ارتش وای.من تو سپاه سابقه ی فعالیت دارم.بچه ها فقط فعال داشتن پست کردن افتادن سپاه.آخه چطوری پست میکنن یکسره میرن سپاه.دارم دیونه میشم یکی کمکم کنه
    پذیرش سپاه میگیرن سپاه با هماهنگی نظام وظیفه جذب میکنه خیلی پیچیده نیست

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14

دوستان من 3 سال غیبت دارم کارهای سربازیمو کردم مثل واکسن دکتر و ... فقط باید ببرم پلیس +10 تحویل بدم ایا اونجا گیری میدن که غیبت دارم ؟ چون جایی نوشته بود به مراجع قضایی و دادگاه معرفی میشن و زندان و این حرفا .
    یا نه همونجا پست میکنن و فقط اضافه خدمت میزنن؟
    کسانی که تجربه دارن یکم توضیح بدید ممنونم
    Last edited by pedram9; 14-08-2016 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان من 3 سال غیبت دارم کارهای سربازیمو کردم مثل واکسن دکتر و ... فقط باید ببرم پلیس +10 تحویل بدم ایا اونجا گیری میدن که غیبت دارم ؟ چون جایی نوشته بود به مراجع قضایی و دادگاه معرفی میشن و زندان و این حرفا .
    یا نه همونجا پست میکنن و فقط اضافه خدمت میزنن؟
    کسانی که تجربه دارن یکم توضیح بدید ممنونم
    درود
    براش شما 6 ماه اضافه خدمت سنواتی درج میشه در برگه اعزام به خدمت!
    اون دادگاه و زندان و اینا برای کسانی هست که به خدمت اعزام شدن و در حین خدمت مرتکب فرار شدن!
    در واقع جرم فرار از غیبت بیشتره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •