تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3674 از 4751 اولاول ... 2674317435743624366436703671367236733674367536763677367836843724377441744674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,731 به 36,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا باید شاتل ترافیک رایگان بده بعد هم بیاد به قول شما محدود هم بکنه ؟؟
    این متن ایمیلیه که به یکی از دوستام که سرویس اکو داره فرستادن ، البته دوستم اکثرا ماهی 30-25 گیگ رایگان دانلود می کرد
    بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشترکین ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی مشابه تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
    گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایل‌های حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری(
    اگر مایلید که همواره در تمام ساعات شبانه روز سرویسی با سرعت ثابت داشته باشید میتوانید از سرویس های اختصاصی یا Dedicatedما استفاده بفرمایید .
    با تشکر و سپاس

خوب حالا این متن ایمیلی که خود پشتیبانیشون برای دوستم فرستاندن رو اگه خوب بخونیم متوجه میشیم که سرویس ها رو شاتل تو ساعت رایگان ممکنه شیر کنه اونم خودشون گفتن به خاطر اینکه ترافیک مرکز بالا نره و هـــــــمه مشـــتراکا بتونن از ترافیک مجــانی استفاده کنن
    تو قرارداد هم گفتن که سرویسا شیره ولی با همه این اوصاف خدایی اکثرا سرعت بالاتره
    حالا شیر کردن سرویس ها محدودیت حساب میشه؟!! والا ما که اینجا کلمه محدودیت رو هم حتی نمی بینیم!!!
    همین دوستم الانم بعضی ماها 10-12 گیگ (یعنی ماهی 50 تومن ترافیک مجانی ) شبا دانلود میکنه و مشکلی نداره
    برای اینکه مشترکین ترافیک اضافی بخرن یا سرویس Dedicated همانطور که در متن ایمیلشون هم گفتن!!

متن ایمیلی هم که شاتل خودش گفته 7 تا 25 روز محدود میکنیم دوستان چندین و چند بار در این تاپیک قرار دادن!

شما 36734 پست این تاپیک را بررسی کنی به جرات میتونم بگم که بیش از 85 درصدش گله از محدودیت های سرعت شبانه هست همین چند مدت پیش هم بیش از 50 نفر از دوستان جمع شدند و با هم شکایت نامه تنظیم کردن فرستادن تنظیم مقررات

2. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برای اینکه مشترکین ترافیک اضافی بخرن یا سرویس Dedicated همانطور که در متن ایمیلشون هم گفتن!!

متن ایمیلی هم که شاتل خودش گفته 7 تا 25 روز محدود میکنیم دوستان چندین و چند بار در این تاپیک قرار دادن!

شما 36734 پست این تاپیک را بررسی کنی به جرات میتونم بگم که بیش از 85 درصدش گله از محدودیت های سرعت شبانه هست همین چند مدت پیش هم بیش از 50 نفر از دوستان جمع شدند و با هم شکایت نامه تنظیم کردن فرستادن تنظیم مقررات
    شکایت نامه به تنظیم مقررات تو خوده سایت تنظیم مقررات زده که اینترنت که سرویس 128 کیلو بیت هست سرعت دانلودش روی 1.6 کیلو بایت هم باشه در حالت نرمال و استاندارد داره استفاده می کنه چون که سرویس didicated 128 سرعت استانداردش 16 هست و طبق دستور شیرینگ تنظیم مقررات مشترک تقسیم بر 10 میشود که می شه همون 1.6 کیلو بایت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من الان یک هفته است از طرح بعثت مخابرات استفاده می کنم.شبی 4گیگ رایگان راحت دانلود می کنم.چیزی که توی شاتل باید خوابشو می دیدم.توی شاتل 5 گیگ دانلود کردم محدود شدم.
    شاتل فقط دزده.
    شبی 4 گیگ؟ سرویست چند مگه؟ مخابرات که سرعت بالای 128 رو نمیده چطوری شبی 4 گیگ دانلود داری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1. وقتی شما این همه ترافیک رایگان مصرف می کنی ، مگه ترافیکم میری بخری؟ بعید می دونم شما از اون دسته افراد باشی که اهل خرید ترافیک باشه ، بیشتر دوست داری ترافیک رایگان استفاده کنی تا بخری!

2. سرویس Dedicate رو همه شرکت ها ارائه می کنن برای کسایی که سرعت بدون یکسان می خوان ، البته شامل شما نمیشه که با ماهی 19-20 تومن توقع داری ماهی 30-20 گیگ که معادل 70-80 هزار تومن ترافیک رایگانه دانلود داشته باشی

3.خوب نتیجه این شکایت چی شد؟ مگه غیر از اینه که سرویس های شیر با ضریب خود سازمان تنظیم مقررات می تونن 1 به 10 شیر بشن؟
    من خودم 512 دارم و هیچوقت سرعتم از 64 پایین نیومده و اگرم بیاد (فرض محال )می دونم به خاطر شیر بودن سرویس ها ممکنه که تا 6 کیلوبایتم هم کم بشه ، چون قراردادو که امضا می کردم نوشته بود سرویس شیره
    و خود سازمان تنظیم مقررات ضریب شیرینگ رو 1 به 10 اعلام کرده

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شکایت نامه به تنظیم مقررات تو خوده سایت تنظیم مقررات زده که اینترنت که سرویس 128 کیلو بیت هست سرعت دانلودش روی 1.6 کیلو بایت هم باشه در حالت نرمال و استاندارد داره استفاده می کنه چون که سرویس didicated 128 سرعت استانداردش 16 هست و طبق دستور شیرینگ تنظیم مقررات مشترک تقسیم بر 10 میشود که می شه همون 1.6 کیلو بایت
    این که شما میگید در صورتی که واقعا شیرینگ باشه درسته ولی وقتی شاتل میاد خودش محدود میکنه یه چیز دیگه ای هست...

1. وقتی شما این همه ترافیک رایگان مصرف می کنی ، مگه ترافیکم میری بخری؟ بعید می دونم شما از اون دسته افراد باشی که اهل خرید ترافیک باشه ، بیشتر دوست داری ترافیک رایگان استفاده کنی تا بخری!

2. سرویس Dedicate رو همه شرکت ها ارائه می کنن برای کسایی که سرعت بدون یکسان می خوان ، البته شامل شما نمیشه که با ماهی 19-20 تومن توقع داری ماهی 30-20 گیگ که معادل 70-80 هزار تومن ترافیک رایگانه دانلود داشته باشی

3.خوب نتیجه این شکایت چی شد؟ مگه غیر از اینه که سرویس های شیر با ضریب خود سازمان تنظیم مقررات می تونن 1 به 10 شیر بشن؟
    من خودم 512 دارم و هیچوقت سرعتم از 64 پایین نیومده و اگرم بیاد (فرض محال )می دونم به خاطر شیر بودن سرویس ها ممکنه که تا 6 کیلوبایتم هم کم بشه ، چون قراردادو که امضا می کردم نوشته بود سرویس شیره
    و خود سازمان تنظیم مقررات ضریب شیرینگ رو 1 به 10 اعلام کرده
    1-خوب شاتل میاد شبانه را در حد دایل اپ محدود میکنه که مشترک نتونه دانلود کنه و بری ترافیک ازشون بخری.بعدشم من یکسالی میشه که از شاتل رفتم جای دیگه سرویس گرفتم دیگه خبری از محدودیت های مذخرف شاتل در کار نیست و با سرویس 128 شبی 1.5 گیگ دانلود میکنم و سرعت روزانه هم 3مگ بستن

2-خوب شاتل محدودیت را اعمال میکنه که مشترکین نتونه دانلود رایگان کنن و برن ترافیک یا سرویس Dedicate بگیرند!

3-عرض کردم محدودیت با شیر فرق داره در صورتی که شاتل.....

7. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

12

میزان مصرف من با سرویس این مقدار دانلود کردم و محدودم نشدم روزا 256 و شبانه 64 کیلو بایته و شبا تا بتونم دان میکنم منتهی مدیریت میکنم من توی این 4 ماهه محدودیتی از شاتل ندیدم

9. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میزان مصرف من با سرویس این مقدار دانلود کردم و محدودم نشدم روزا 256 و شبانه 64 کیلو بایته و شبا تا بتونم دان میکنم منتهی مدیریت میکنم من توی این 4 ماهه محدودیتی از شاتل ندیدم
    شما توی یک ماهه 4گیگ دانلود کردید انتظار دارید محدود بشید؟! البته هستند کسانی که اصلا دانلود میکنند و محدود میشن و برعکس کسانی که هر شب دانلود میکنن و محدود نمیشن

11. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس با این اوصاف چرا نمیری فسخ کنی؟؟
    یعنی چی یعنی برم بگم دیگه نمی خوام عضو شاتل باشم اونها هم پولم رو برمیگردونند بیشتر توضیح بدید لطفآ

13. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این که شما میگید در صورتی که واقعا شیرینگ باشه درسته ولی وقتی شاتل میاد خودش محدود میکنه یه چیز دیگه ای هست...

1-خوب شاتل میاد شبانه را در حد دایل اپ محدود میکنه که مشترک نتونه دانلود کنه و بری ترافیک ازشون بخری.بعدشم من یکسالی میشه که از شاتل رفتم جای دیگه سرویس گرفتم دیگه خبری از محدودیت های مذخرف شاتل در کار نیست و با سرویس 128 شبی 1.5 گیگ دانلود میکنم و سرعت روزانه هم 3مگ بستن

2-خوب شاتل محدودیت را اعمال میکنه که مشترکین نتونه دانلود رایگان کنن و برن ترافیک یا سرویس Dedicate بگیرند!

3-عرض کردم محدودیت با شیر فرق داره در صورتی که شاتل.....
    آقا بگو از کدووم شرکت استفاده میکنی من که الان با 512 به زور تونستم صفحه این سایت رو باز کنم سرعتم هم 4 هست یعنی از دیال آپ هم پایین تره الان ساعت 1:5 شب هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول لطف کن بگو شما کجای ایران هستی که تونستی اینجوری دانلود کنی که محدود نشدی بعدشم خود شرکت شاتل داره میگه کسانی که 128eco دارند سرعتشون باید 18 باشه من الان خودم 512eco دارم و سرعتم روزها از 65 بالاتر نمیره و شبها قبلآ 40 بود اونوقت شما با 128 دقیقآ به اندازه 512 داری دانلود میکنی بعدشم میشه بگی شبها که دانلود میکنی چقدر دانلود میکنی

16. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •