متشکرم
دوستان قدیمی همه کمتر به این انجمن سر میزنن.
کیفیت خطم زیاد خوب نیس.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
متشکرم
دوستان قدیمی همه کمتر به این انجمن سر میزنن.
کیفیت خطم زیاد خوب نیس.
ایول سرعتت خوب هستش، فقط سرعت آپلودت پایینه ، از اینترنت مخابرات استفاده می کنی؟ تستی که گرفتی تک لینکه ؟ آره یادش به خیر ، چند سال پیش چه کل کلی با قمی جون و قزوین جون داشتیم![]()
اسیاتک داره پیش ثبت نام انجام میده واسه وی دی اس ال. بنظرتون 2 مگ اپلود ارزش شو داره که خودتون رو اذیت کنید؟! پیش ثبت نام انجام بدید شاید خدا رحم کرد و این سرویس واسه شما هم راه اندازی شد.
آخه مشکل اینجاست اکثر مراکز dslam های آسیاتک روی annex m کانفیگ نشدن، فرق نمی کنه ، یک تست از سرور خارجی المان بزارید
خب من براتون تست ها رو میذارم (تهران و کرج نتایج بهتر خواهد بود، پینگ داخلی تهران بین 2 تا 6 و کرج هم 5 تا 8)
پینگ با 4.2.2.4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با 8.8.8.8:
پینگ csgo تو سرورای دبی و اروپای شمالی (استکهلم) و شرقی(اتریش) و غربی(لوکزامبورگ):
اسپید تست هم با سرور خارجی: (این مال موقعی بود که روی 14 مگ بود و خط نمیکشید و پینگ یه ذره اینور اونور شده بود)
بازم سوالی بود در خدمتم، اون annex m هم آسیاتک داره، باید شانس بیارید که dslam هاتون روی m کانفیگ شده باشه، چون پشتیبان های اسیاتک در این مورد اطلاع زیادی ندارن و نمیتونن کمک کنن.
Last edited by alottadamage; 27-05-2020 at 14:04.
............
Last edited by start202; 27-05-2020 at 15:13.
پاک شه این پست...
Last edited by alottadamage; 27-05-2020 at 15:34.
بله متاسفانه، کلا مشخص نیست، پشتیبانی هم من چندین بار گفتم اصلا نمیدونن annex چی هست چه برسه به a و m اش، اینجا هم مرکز مخابرات دیگه قشنگ روی annex m ست هست تجیهزات آسیاتک و تا 2.5-3 مگ میشه گرفت اگه SNR یاری کنه. البته اپلود من که دقیقا روی 1024 ست شده تفاوت اون چنانی دیده نمیشه با سرعت آپلود 2100... یا 2300...2400... اینقدر حساسیت نشون ندید به این موضوع، تفاوت چشم گیر نیست![]()
...............
Last edited by start202; 27-05-2020 at 16:33.
صحیح عذر میخوام
Last edited by alottadamage; 27-05-2020 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)