سلام طبق گفته نظام وظیفه برگ سفید از این ماه دیگه نمیاد جلوی منزل باید برید پلیس +10بگیرید منم 1/6هستم رفتم +10گرفتم
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
سلام طبق گفته نظام وظیفه برگ سفید از این ماه دیگه نمیاد جلوی منزل باید برید پلیس +10بگیرید منم 1/6هستم رفتم +10گرفتم
رائه برگ معرفي نامه مراکز آموزشي از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس +10)
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا ، این سازمان با صدور اطلاعيه اي اعلام کرد: در راستاي تسريع در ارائه خدمات و رفاه حال مشمولان، از اين پس دارندگان برگ آماده به خدمت، مي بايست برگ معرفي نامه به مراکز آموزش را يک هفته قبل از تاريخ اعزام به خدمت از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) دريافت کنند.
در ادامه اطلاعيه آمده است: براي اطلاع رساني بيشتر، پيامکي مبني بر اعلام هرگونه تغييرات احتمالي و دريافت برگ معرفي نامه از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي(پليس +10) براي مشمولاني که شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کرده اند، ارسال مي شود .
لازم به ذکر است، اين طرح، از تاريخ اعزام به خدمت 19 مردادماه در سراسر کشور اجرايي مي شود و برگ معرفي نامه به مراکز آموزش همانند برگ آماده به خدمت از طريق دفاترخدمات الکترونيک انتظامي (پليس +10 ) با ارائه کدملي و کد سخا قابل دريافت براي کليه متقاضيان است.
دلام
من تو آموزشی برا معافیت اقدام کردم که معاف از رزم شدم حالا تو یگانم و 4 ماه از وقتی که معاف از رزم شدم میگذره ، الان چطور میتونم اعتراض کنم و درخواست معاینه مجدد بدم برا معافیت؟!
آموزشیم کرمانشاه بود یگانمم خوزستان.
بعضی ها میگن معافیت تو یگان سختتر میدن بعضی ها هم میگن آسونتر میگیرن ، جریانش چیه؟!
بعدشم من پا پرانتزیم یکم خودم به زانو هام فشار بیارم میتونم یه کارت ملی رو از وسط زانو هام رد کنم ، به نظرتون معافیت داره این؟! مدرکمم دیپلمه
خواهشا هرکی اطلاعات داره راهنمایی کنه چون به زودی باید برگردم تو بیابون ادامه خدمت ، مرزبانی ناجا هم هستم![]()
بعدشم من پا پرانتزیم یکم خودم به زانو هام فشار بیارم میتونم یه کارت ملی رو از وسط زانو هام رد کنمهمش یه کارت ملی ؟ !!! برای من تو کمیسیون طرف مشتشو کرد وسط زانوهام رد شد معاف از رزم شدم البته من لیسانس بودم ولی خوب دیپلم هم باید بالای 12 سانتی متری باشه حداقل تا معاف شی
به همین راحتی معافیت نمیدن اگر میدونی علافیه نرو دنبالش که وقت و هزینتو تلف میکنی
من 5 ماه خدمتم و همین چند روز پیش یکی از سربازا اومده بود که دنبال کارای معافیتش رفته بود و 4-5 ماه خودشو علاف کرده بود و نتیجه هم نگرفته بود
جدیدا اعلام کردن دیپلم به پایین 10 سانت هم معاف میشه ، منم راحت یه مشت رد میشه از وسط زانو هام.
علافی؟ کل خدمت علافیه دیگه پس بهتره رفت دنبالش. ، هزینه ی خاصی هم نداره دیگه.
فقط بگو تورو چطور معاینه کردن؟! منو فقط یه پزشک متخصص معاینه کرد در حد 4 ثانیه نامه نوشت و کمیسیون هم غیرحضوری بود معاف از رزم شدم. اصلا سانت نکرد فاصله زانوهامو![]()
اول فرستادن بیمارستان دو تا پزشک دیدن گفتن پاتو جفت کن نگاه کردن یه چیزایی نوشتن هفته بعدش نامه کمیسیون اومد رفتم دو سه نفر تو اتاق بودن یکیشون گفت پاتو جفت کن مشت کرد دستشو از وسط زانوهام رد کرد همین
الان شما معاف از رزم شدی چه قدر با سرباز عادی فرق داره یک سری ها نوشتن هیچ فرقی نداره؟
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
خدمت شما عرض کنم که ، من الان تو مرزبانی ناجام بقیه جاها رو نمیدونم فقط از شرایط اینجا حرف میزنم.
تو آموزشی که اصلا فشار بهت نمیارن ، میدون تیر از جای آسون میری نه بالای کوه ، رژه هرطور رفتی ایراد نداره بالاخره میگن یارو معاف از رزمه ، دویدن و اینارو هم راحت میگی نمیتونم و خون خودتو میندازی گردنشون اونا هم حسابی میترسن و مسئولیت دارن نسبت به معاف از رزما ، پست با اسلحه هم مطلقا درکار نیست.
تو یگان نقطه صفر مرزی نمیری مگه اینکه بی انضباطی کنی ، پست با اسلحه هم نمیدی شبا راحت تختش میکنی تا خود صبح.
ولی با این وجود من پشیمون شدم از معاف از رزمیم ، چون خیلی وقتا پست دادن بهترین کار ممکنه و کسی گیر بیخود بهت نمیده و چشت کمتر تو چش کادریا میفته
سلام
عزیزان من 6/1 اعزامم .
سوالاتی داشتم . کمک کنید . فکر کنید برادر کوچک خودتون هست که قراره به خدمت برود
1. روز اول آموزشی که رفتیم باید خودمون بریم پادگان یا خودشون اتوبوس میگیرند و هزینه اتوبوس رو همون موقع میگیرند ؟
2. وقتی که میخواهیم برویم آموزشی چه چیزی با خود ببریم ؟ آیا نیاز هست چیزی ببریم؟ (یعنی اولین روزی که به پادگان میرویم ) از انجا که از بیشتر افراد شنیدم که روز اول آموزشی برای اندازه کردن لباس ها مرخصی میدهند . و آیا این مرخصی حتمی است ؟
3. وقتی در آسایشگاه تختی به ما تعلق میگیرد وقتی به مرخصی برویم و برگردیم همچنان آن تخت که قبلا مشخص شده است را برای استراحت باید بگذرانیم ؟
4. موقع مرخصی باید چه استخقاقی را ببریم و یا کدام در کمد آسایشگاه قرار دهیم ؟
5. روز اعزام باید چه مدارکی رو حتما با خود به پادگان ببریم ؟ (منظورم تاییده ثبت نام نیازه ؟ برگه اعزام و ... توضیح بدین خواهشا)
6. وقتی مرخصی برای اندازه کردن لباس می دهند هنگام برگشت به پادگان باید با لباس نظامی رفت و یا با لباس شخصی رفت و بعد لباس رو تعویض کرد ؟
7. من و همسایمون مدرکمون یکی هست و اعزاممون همون 1/6 هست . چقدر احتمال داره آموزشی یکجا باشیم ؟
با تشکر از دوستان . خدا خیرتان دهد.
دلام
.........
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)