تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3673 از 4751 اولاول ... 2673317335733623366336693670367136723673367436753676367736833723377341734673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,721 به 36,730 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط اینجا کسی نیاد دیگه از شاتل (شالاتان) دفاع و تعریف کنه که حسابی قاطی میکنم چند روز هست سرعت من از ساعت 1 شب تا 4 صبح زیر 10 هست و از 4 صبح به بعد میشه 65 فقط بخاطر اینکه من روزی 1 گیگ دارم دانلود میکنم پس این شرکت فقط یک کلاه بردار هست همین و بس
    شبی 1GB دانلود رایگان داری؟!
    یعنی ماهی 30 GB !! اصلا تو بگو 20 گیگ ، بالا پایین حساب کنی دیگه میانگین 20 گیگو تو ماه دانلود می کنی که ؟
    تا حالا رفتی تو سایت واسه خرید ترافیک حساب کنی اگه قرار باشه همین 20 گیگ رایگان رو بری بخری چقدر باید پول بدی؟
    خداوکیلی رفتی حساب کنی ؟ اگه رفته بودی اینطوری قضاوت نمی کردی ، واسه این 15 گیگ 72 هزار تومن باید پول بدی ! اصلا تو بگو 50 تومن!!
    به نظرت درسته با یه سرویس 512 که داری ماهـــی 19 تومن پول میدی و از اونور 72 هزار تومن ترافیک رایگانشو می زنی به جیب بعد بیای بهش بگی کلاهبردار؟
    من قضاوت رو می زارم به عهده خودتون ولی خوبه ادم یکم با منطق و با انصاف قضاوت کنه

2. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما می خوای روی ماشین سیستم ببندی ،ضبطتو Pioneer می بندی ، بانداتو Kenwod و لابد آمپیلیتم JVC !!
    اینطوری حتما یه سیستم خوب با صدای عــــالی داری!!
    سیسکو برند خوبی ولی دوست من کمی اگه منطقی فکر کنی میبینی شاتل با این برند مشکلی نداره ولی به خاطر اینکه مودمش با تجهیزاتش سینک باشه پیشنهاد میکنه که همشون یه برند رو استفاده کنن تا بتونه سرویس خوبو بده
    ماها اینور قضیه رو میبینیم در صورتی که همش اینطوری نیست چیزای دیگه هم هست که ماها ازش بی خبریم مثل همین مورد
    نه خیر شاتل فقط به فکر جیب خودشه و میخواد مودمی که خودشون میفروشن و وارد میکنن را به ملت بندازه...

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

شبی 1GB دانلود رایگان داری؟!
    یعنی ماهی 30 GB !! اصلا تو بگو 20 گیگ ، بالا پایین حساب کنی دیگه میانگین 20 گیگو تو ماه دانلود می کنی که ؟
    تا حالا رفتی تو سایت واسه خرید ترافیک حساب کنی اگه قرار باشه همین 20 گیگ رایگان رو بری بخری چقدر باید پول بدی؟
    خداوکیلی رفتی حساب کنی ؟ اگه رفته بودی اینطوری قضاوت نمی کردی ، واسه این 15 گیگ 72 هزار تومن باید پول بدی ! اصلا تو بگو 50 تومن!!
    به نظرت درسته با یه سرویس 512 که داری ماهـــی 19 تومن پول میدی و از اونور 72 هزار تومن ترافیک رایگانشو می زنی به جیب بعد بیای بهش بگی کلاهبردار؟
    من قضاوت رو می زارم به عهده خودتون ولی خوبه ادم یکم با منطق و با انصاف قضاوت کنه
    شما داری موضوع را عوض میکنی محدودیت با شیر فرق داره ما مشکلی با شیر نداریم ولی وقتی محدود میکنن زور داره....

4. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من چند روزه که اینترنتم مدام قطع میشه. بعضی اوقات هر 1-2 ساعت, بعضی اوقات هم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه با پشتیبانی تماس گرفتم میگه مودم شما قدیمیه. من موندم چطور تا این چند ماه قدیمی نبوده حالا یهو قدیمی شده .خلاصه روزی 10-15 بار پشتیبانی زنگ میزنم بازم همون آش و همون کاسه. کسی این مشکل رو نداره؟ راهکاری, چیزی؟
    دوست عزیز شما کدوم چراغ روی مودمت خاموش میشه که باعث قعطی تون می شه چراغ اینترنت یا چراغ لینکت ( همونی که سیم تلفن رو وصل می کنی چشمک میزنه تا ثابت بشه ) و در ضمن مارک مودمت رو هم ذکر کن چون مودم های دی لینک این مشکل رو زیاد دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه خیر شاتل فقط به فکر جیب خودشه و میخواد مودمی که خودشون میفروشن و وارد میکنن را به ملت بندازه...

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

شما داری موضوع را عوض میکنی محدودیت با شیر فرق داره ما مشکلی با شیر نداریم ولی وقتی محدود میکنن زور داره....
    در مورد جمله اول شما باید بگم که نه تنها شاتل بلکه همه آی اس پی ها دوست دارن هم مودم هاشونو بفروشن و هم تجهیزاتشون با هم یکی بشه ، اینطوری هم مشتری مودم رو خریده و هم آی اس پی تجهیزاتشو یکی کرده و کیفیت خدماتشو بهتر کرده و این یه بــرد کاملا دوطرفه هستش

--------------------------

در مورد جمله دوم شما مورد کاملا مشخصه و حساب دو دو تا چهارتاس که اگه شما ترافیک رایگانی رو که تو طول یکماه شبونه دارید استفاده می کنید هزینش رو حساب کنید 3 برابر سرویس شما میشه!! منتها شما این مورد رو اصلا در موردش صحبت نمی کنی!!
    حالا سوال بنده از شما اینکه که وقتی صحبت شیر بودن سرویس میشه آیا محدودیت معنی پیدا میکنه؟
    وقتی سرویس شما تو ساعتای ترافیک رایگان که همه دارن استفاده می کنن شیر میشه از کجا متوجه میشی؟ مگه غیر از اینه که سرعتت با همون ضریب خودشون کم میشه؟
    شیر بودن سرویس اینطوریه که شما سرعتت تو طول ماه ممکنه بالا پایین بشه ، یعنی یه شب 100مگ بکشه سرویست یه شب یه گیگ

7. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

رنج 94 مخصوص ip های static هست
    ----------
    شاتل pingش همیشه همینه
    توی صفخه باز کردن مشکل نداری ولی برای بازی انلاین چرا.
    پس چطور اون دوستمون رنج 94 داره؟؟؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد جمله اول شما باید بگم که نه تنها شاتل بلکه همه آی اس پی ها دوست دارن هم مودم هاشونو بفروشن و هم تجهیزاتشون با هم یکی بشه ، اینطوری هم مشتری مودم رو خریده و هم آی اس پی تجهیزاتشو یکی کرده و کیفیت خدماتشو بهتر کرده و این یه بــرد کاملا دوطرفه هستش

--------------------------

در مورد جمله دوم شما مورد کاملا مشخصه و حساب دو دو تا چهارتاس که اگه شما ترافیک رایگانی رو که تو طول یکماه شبونه دارید استفاده می کنید هزینش رو حساب کنید 3 برابر سرویس شما میشه!! منتها شما این مورد رو اصلا در موردش صحبت نمی کنی!!
    حالا سوال بنده از شما اینکه که وقتی صحبت شیر بودن سرویس میشه آیا محدودیت معنی پیدا میکنه؟
    وقتی سرویس شما تو ساعتای ترافیک رایگان که همه دارن استفاده می کنن شیر میشه از کجا متوجه میشی؟ مگه غیر از اینه که سرعتت با همون ضریب خودشون کم میشه؟
    شیر بودن سرویس اینطوریه که شما سرعتت تو طول ماه ممکنه بالا پایین بشه ، یعنی یه شب 100مگ بکشه سرویست یه شب یه گیگ
    خود شاتل داره میگه اگه مصرفت بالا باشه یک هفته تا 25 روز محدود میکنیم

10. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس چطور اون دوستمون رنج 94 داره؟؟؟
    واضحه ؛ چون IP Static خریده
    ماهی 5 تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خود شاتل داره میگه اگه مصرفت بالا باشه یک هفته تا 25 روز محدود میکنیم
    چرا باید شاتل ترافیک رایگان بده بعد هم بیاد به قول شما محدود هم بکنه ؟؟
    این متن ایمیلیه که به یکی از دوستام که سرویس اکو داره فرستادن ، البته دوستم اکثرا ماهی 30-25 گیگ رایگان دانلود می کرد
    بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشترکین ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی مشابه تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
    گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایل‌های حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری(
    اگر مایلید که همواره در تمام ساعات شبانه روز سرویسی با سرعت ثابت داشته باشید میتوانید از سرویس های اختصاصی یا Dedicatedما استفاده بفرمایید .
    با تشکر و سپاس

خوب حالا این متن ایمیلی که خود پشتیبانیشون برای دوستم فرستاندن رو اگه خوب بخونیم متوجه میشیم که سرویس ها رو شاتل تو ساعت رایگان ممکنه شیر کنه اونم خودشون گفتن به خاطر اینکه ترافیک مرکز بالا نره و هـــــــمه مشـــتراکا بتونن از ترافیک مجــانی استفاده کنن
    تو قرارداد هم گفتن که سرویسا شیره ولی با همه این اوصاف خدایی اکثرا سرعت بالاتره
    حالا شیر کردن سرویس ها محدودیت حساب میشه؟!! والا ما که اینجا کلمه محدودیت رو هم حتی نمی بینیم!!!
    همین دوستم الانم بعضی ماها 10-12 گیگ (یعنی ماهی 50 تومن ترافیک مجانی ) شبا دانلود میکنه و مشکلی نداره
    Last edited by mortezzkhan; 03-02-2012 at 22:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من الان یک هفته است از طرح بعثت مخابرات استفاده می کنم.شبی 4گیگ رایگان راحت دانلود می کنم.چیزی که توی شاتل باید خوابشو می دیدم.توی شاتل 5 گیگ دانلود کردم محدود شدم.
    شاتل فقط دزده.

14. 3 کاربر از 2@MS2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقا کجای کجارید من با 512 صبا سرعت دانلود 380 داشتم و از 3 تا 7 صبح 6 گیگ رو راحت دانلود میکردم
    دانلودی که حتی به 9 گیگ هم رسیده بود
    کجا میتونید همچین چیزی پیدا کنید؟؟؟ من که هیچ جا

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •