تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3672 از 4751 اولاول ... 2672317235723622366236683669367036713672367336743675367636823722377241724672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,711 به 36,720 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینا دیگه اخرشن به خدا دیشب ساعت 12/40 بود با پشتیبانی فنی چت میکردم بهش گفتم دیگه شورشو در اوردید من نزدیک 20 روزه 1 مگ دانلود شبانه نداشتم سرعتم روی 2 کیلوبیت بوده اونم فقط ازم شناسه کاربری خواست بعد از دو دقیقه گفت امشب امتحان کن منم گفتم خوب مثل شبایه دیگه فرقی نمیکنه اونم مثل بقیشون گفت صبور باشید درست بعد از اینکه ساعت 1 شد دیدم سرعتم 60 تا شده ...یعنی به خدا دستم به جای دیگه ای نمیرسه و از سر ناچاریه وگرنه یه دقیقه تو این شرکت کلاهبردار نمیموندم...

دوستان راستی یه سوال درست 22 روز پیش خط تلفنی که adsl رو روش دارم چندین ساعت قطع شد منم متوجه نشده بودم تا اینکه اومدم برم تو اینترنت دیدم وصل نمیشه بعد گفتم حتما سیم از تو اسپلیتر در اومده دیدم اینطور نیست بعد دیدم کلا تلفن قطعه با یه خطه دیگه زنگ زدم مخابرات گفتم خطمون قطعه و گفت adsl دارید منم تایید کردم 5 دقیقه بعد وصل شد ولی از اون روز اینترنت من یه جوری شده من از طریق اتصال bridge وصل میشم قبلا اصلا صفحه کانکت که میومد 2 ثانیه نمیشد و میرفت الان نزدیک 6 ثانیه طول میکشه تا کانکت بشه ضمنا سرعتمم قبلا رو دو مگ بود نهایت سرعت دانلودم 220-230 میرسید الان نزدیک 180 تا 200 شده میشه بپرسم دلیلش چی هست؟
    اینکه خوبه که...درست کرده برات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط اينجا کسي نياد ديگه از شاتل (شالاتان) دفاع و تعريف کنه که حسابي قاطي ميکنم چند روز هست سرعت من از ساعت 1 شب تا 4 صبح زير 10 هست فقط بخاطر اينکه من روزي 1 گيگ دارم دانلود ميکنم پس اين شرکت فقط يک کلاه بردار هست همين و بس

اشتراک 512eco گرفتم این سرعت شبانه من هست باز بگید شاتل خوبه زنده باد پارس انلاین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by morteza.1975; 03-02-2012 at 13:52.

3. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بدون شرح ا ز حال اینترنت ما

5. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

من چند روزه که اینترنتم مدام قطع میشه. بعضی اوقات هر 1-2 ساعت, بعضی اوقات هم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه با پشتیبانی تماس گرفتم میگه مودم شما قدیمیه. من موندم چطور تا این چند ماه قدیمی نبوده حالا یهو قدیمی شده .خلاصه روزی 10-15 بار پشتیبانی زنگ میزنم بازم همون آش و همون کاسه. کسی این مشکل رو نداره؟ راهکاری, چیزی؟

7. 2 کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مال من هم شبها راه به راه قطع میشه و سرعتم هم از 5 بالاتر نمیره زنگ میزنم میگه چون همه دارند استفاده میکنند سرعت شما اینقدر شده گفتم حداقل یه چیزی بگید که با عقل جور در بیاد وقتی 65 سرعت واقعی من باید باشه هر چه قدر هم استفاده کنند دیگران 6 نباید باشه یعنی از دیال آپ هم کمتر خلاصه بهترین راه اینه که هی ایمیل و زنگ بزنید و بگید چرا سرعت شبها اینجوریه و دیگه قراردادتون رو تمدید نمیکنید میرید پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه که این باعث میشه حس رقابت بینشون در بگیره اگر هم نگرفت واقعآ برید من که خودم اگر این رویه ادامه داشته باشه حتمآ میرم

9. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم شرکت IMQ (ایتالیا) که یکی از معتبرترین شرکت­های ممیز کیفیت در جهان است، پس از ارزیابی­های مختلف در ماه های گذشته، گواهی­نامه استاندارد کیفیت ISO9001:2008 را به شرکت شاتل اعطا کرد.

این موفقیت را به همه‌ اعضای خانواده بزرگ شاتل تبریک می­گوییم و امیدوارم هر روز شاهد رشد و بالندگی بیش­تر مجموعه­ پویای شاتل باشیم.
    جالبه شرکتی که مودم های سیسکو و لینکسیس رو قبول نداره و به دروغ ادعا میکنه با تجهیزاتش مشکل داره چطوری میتونه گواهینامه استاندارد بگیره

11. 4 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جالبه شرکتی که مودم های سیسکو و لینکسیس رو قبول نداره و به دروغ ادعا میکنه با تجهیزاتش مشکل داره چطوری میتونه گواهینامه استاندارد بگیره
    اره اینو خوب اومدی خیلی جالبه!

13. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط اينجا کسي نياد ديگه از شاتل (شالاتان) دفاع و تعريف کنه که حسابي قاطي ميکنم چند روز هست سرعت من از ساعت 1 شب تا 4 صبح زير 10 هست فقط بخاطر اينکه من روزي 1 گيگ دارم دانلود ميکنم پس اين شرکت فقط يک کلاه بردار هست همين و بس

اشتراک 512eco گرفتم این سرعت شبانه من هست باز بگید شاتل خوبه زنده باد پارس انلاین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس با این اوصاف چرا نمیری فسخ کنی؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما می خوای روی ماشین سیستم ببندی ،ضبطتو Pioneer می بندی ، بانداتو Kenwod و لابد آمپیلیتم JVC !!
    اینطوری حتما یه سیستم خوب با صدای عــــالی داری!!
    سیسکو برند خوبی ولی دوست من کمی اگه منطقی فکر کنی میبینی شاتل با این برند مشکلی نداره ولی به خاطر اینکه مودمش با تجهیزاتش سینک باشه پیشنهاد میکنه که همشون یه برند رو استفاده کنن تا بتونه سرویس خوبو بده
    ماها اینور قضیه رو میبینیم در صورتی که همش اینطوری نیست چیزای دیگه هم هست که ماها ازش بی خبریم مثل همین مورد

17. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •