اینکه خوبه که...درست کرده برات![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینکه خوبه که...درست کرده برات![]()
فقط اينجا کسي نياد ديگه از شاتل (شالاتان) دفاع و تعريف کنه که حسابي قاطي ميکنم چند روز هست سرعت من از ساعت 1 شب تا 4 صبح زير 10 هست فقط بخاطر اينکه من روزي 1 گيگ دارم دانلود ميکنم پس اين شرکت فقط يک کلاه بردار هست همين و بس
اشتراک 512eco گرفتم این سرعت شبانه من هست باز بگید شاتل خوبه زنده باد پارس انلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by morteza.1975; 03-02-2012 at 13:52.
سلام دوستان
من چند روزه که اینترنتم مدام قطع میشه. بعضی اوقات هر 1-2 ساعت, بعضی اوقات هم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشهبا پشتیبانی تماس گرفتم میگه مودم شما قدیمیه. من موندم چطور تا این چند ماه قدیمی نبوده حالا یهو قدیمی شده
.خلاصه روزی 10-15 بار پشتیبانی زنگ میزنم بازم همون آش و همون کاسه.
کسی این مشکل رو نداره؟ راهکاری, چیزی؟
مال من هم شبها راه به راه قطع میشه و سرعتم هم از 5 بالاتر نمیره زنگ میزنم میگه چون همه دارند استفاده میکنند سرعت شما اینقدر شده گفتم حداقل یه چیزی بگید که با عقل جور در بیاد وقتی 65 سرعت واقعی من باید باشه هر چه قدر هم استفاده کنند دیگران 6 نباید باشه یعنی از دیال آپ هم کمتر خلاصه بهترین راه اینه که هی ایمیل و زنگ بزنید و بگید چرا سرعت شبها اینجوریه و دیگه قراردادتون رو تمدید نمیکنید میرید پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه که این باعث میشه حس رقابت بینشون در بگیره اگر هم نگرفت واقعآ برید من که خودم اگر این رویه ادامه داشته باشه حتمآ میرم
جالبه شرکتی که مودم های سیسکو و لینکسیس رو قبول نداره و به دروغ ادعا میکنه با تجهیزاتش مشکل داره چطوری میتونه گواهینامه استاندارد بگیره![]()
اره اینو خوب اومدی خیلی جالبه!![]()
پس با این اوصاف چرا نمیری فسخ کنی؟؟
شما می خوای روی ماشین سیستم ببندی ،ضبطتو Pioneer می بندی ، بانداتو Kenwod و لابد آمپیلیتم JVC !!
اینطوری حتما یه سیستم خوب با صدای عــــالی داری!!
سیسکو برند خوبی ولی دوست من کمی اگه منطقی فکر کنی میبینی شاتل با این برند مشکلی نداره ولی به خاطر اینکه مودمش با تجهیزاتش سینک باشه پیشنهاد میکنه که همشون یه برند رو استفاده کنن تا بتونه سرویس خوبو بده
ماها اینور قضیه رو میبینیم در صورتی که همش اینطوری نیست چیزای دیگه هم هست که ماها ازش بی خبریم مثل همین مورد
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)