تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3671 از 3745 اولاول ... 2671317135713621366136673668366936703671367236733674367536813721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,701 به 36,710 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ممنون از پیشنهاد
    اما ایسوس به نظرم بدترین برند تو مودم هست
    یه n10 داشتم، ورژن قدیمیش البته
    وایرلسش رو مخ بود
    دیوایس ها مشکل وصل شدن داشتن و ....
    بگذریم
    snr down 6.1 بود و بله پورت 16مگ
    اما الان 8 مگ بستن و snr 16

قبلا 16مگ snr 20-25 بود که مخابرات گند زد به همهچی

دوستان مودم فعلیم tplink هست، تندا تست کردم، اوضاع بدتر بود
    برندای دیگه dlink رو میشناسم اما استفاده نکردم
    پیشنهادی دارید؟

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

ممنون از پیشنهاد
    وایرلسش رو مخ بود
    بگذریم

پیشنهادی دارید؟

درود بر شما، اگه میشه "جواب بصورت نقل قول" رو بزنید که منم متوجه بشم.

مثال زدن n10 c1 برای خریدش نبود، خواستم گرون بودن مودم های ایسوس رو بگم که وضعشون اینطوره، n10 بالای 5 تا مدل داره، همشون توقف تولید هستن ولی آخرین ورژنش N10_C10 هست که Ui صفحه لاگینش بروز هست مثل باقی مودم های جدید ایسوس و firmware هم میاد براش، بقیه n10 ها همه قدیمی و با ui قدیمی... و firmware هم نمیاد براشون ولی برای مدل n10_c1 هنوز هم میاد و به خوبی پشتیبانی میشه، اون مشکلاتی هم که گفتید رو من ندارم.

متاسفانه به طور کلی SNR Margin زیر 10 مشکل آفرین هست برای هر سرعتی، از خود مخابرات پیگیری کتید ببینید چی میشه، سیم های ورودی رو چک کردید؟ گاهی وقتها اگه سیم زنگ زده باشه این مشکلات پیش میاد، خلاصه سیم های ورودی خونه و خارج خونه رو چک کنید، با هماهنگی مامور مخابرات.

تی پی لینک، دی لینک، تندا و... همشون در جلوگیری از نویز ضعیف تر از ایسوس عمل میکنند خودم هم قبلا تی پی لینک و دی لینک داشتم و به وضوح این مورد رو مشاهده کردم به همین خاطر پیشنهاد من ایسوس هست و تو لاگین پیجش هم میشه با تغییر تنظیمات SNR رو تا حدودی بالا هم برد. بودجه تون رو بگید من مدل مناسب رو براتون معرفی میکنم.

3. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

ایا پینگ داخلی و خارجی آسیاتک در طول 24 ساعت ثابت هست؟ (منظورم در حالت گیم مد یا fast path)

سلام، بله برای من تقریبا در طول 24 ساعت ثابت هست، پینگ روز و شبش برام فرقی نداره، البته ممکنه مرکز مخابراتی شما مناسب نباشه و تجربه شما مثل من نباشه، اینجا طوری هست که آسیاتک خیلی مچ هست با مخابرات و محدودیتی نداره، مشکلات و اختلاف هم پیش نمیاد (بر خلاف بقیه ارائه دهنده ها) اونقدر خوب هست که تا ثبت نام میکنی، بین 30 دقیقه تا 2-3 ساعت وصل میکنن نت رو

باید تجربه ها رو در مرکز مخابراتی خودتون کسب کنید، من الان اینجا یه چیزی میگم ممکنه مرکز شما صادق نباشه! اگه امکانش هست از کارکنان مرکز کمک بگیرید.

5. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پیشنهاد
    وایرلسش رو مخ بود
    بگذریم

پیشنهادی دارید؟

دوست زعزیز مودم ها چیپستشون مهم هست... به امید اینکه یه مودم بگیرید معحزه بشه نباشید. قبل اینکه یه مودم جدید بگیرید حتما قبلش تست کنید با یه مودم دوستی کسی تا ببینید وضع اون موقع چطوره

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

درود بر شما، اگه میشه "جواب بصورت نقل قول" رو بزنید که منم متوجه بشم.

مثال زدن n10 c1 برای خریدش نبود، خواستم گرون بودن مودم های ایسوس رو بگم که وضعشون اینطوره، n10 بالای 5 تا مدل داره، همشون توقف تولید هستن ولی آخرین ورژنش N10_C10 هست که Ui صفحه لاگینش بروز هست مثل باقی مودم های جدید ایسوس و firmware هم میاد براش، بقیه n10 ها همه قدیمی و با ui قدیمی... و firmware هم نمیاد براشون ولی برای مدل n10_c1 هنوز هم میاد و به خوبی پشتیبانی میشه، اون مشکلاتی هم که گفتید رو من ندارم.

متاسفانه به طور کلی SNR Margin زیر 10 مشکل آفرین هست برای هر سرعتی، از خود مخابرات پیگیری کتید ببینید چی میشه، سیم های ورودی رو چک کردید؟ گاهی وقتها اگه سیم زنگ زده باشه این مشکلات پیش میاد، خلاصه سیم های ورودی خونه و خارج خونه رو چک کنید، با هماهنگی مامور مخابرات.

تی پی لینک، دی لینک، تندا و... همشون در جلوگیری از نویز ضعیف تر از ایسوس عمل میکنند خودم هم قبلا تی پی لینک و دی لینک داشتم و به وضوح این مورد رو مشاهده کردم به همین خاطر پیشنهاد من ایسوس هست و تو لاگین پیجش هم میشه با تغییر تنظیمات SNR رو تا حدودی بالا هم برد. بودجه تون رو بگید من مدل مناسب رو براتون معرفی میکنم.
    دوست زعزیز مودم ها چیپستشون مهم هست... به امید اینکه یه مودم بگیرید معحزه بشه نباشید. قبل اینکه یه مودم جدید بگیرید حتما قبلش تست کنید با یه مودم دوستی کسی تا ببینید وضع اون موقع چطوره
    اره ، من مدل قدیمی ترش رو داشتم اما یادمه از همشون خوشگل تر بود )
    ولی یادمه دوستم n12 خرید و اونم از وایرلسش مینالید برد گارانتی و یکی دیگه بهش دادن که اونم مشکل داشت...
    همین موضوع باعث شده همیشه اینو بگم که ایسوس فقط مادربرد و لپ‌تاپ...
    همه چی رو تست کردم، ابن مشکل طی زمان ایجاد نشده ، تقریباً دو سال پیش، یهو ایجاد شد... اما بعد شروع بدتر شد. اوایل ۱۴ مگ بود

بله میگن برادکام خوبه، ریلتک؟! بده، مودم تندا d151 شایدم ۳۵۱ ، ورژن یک ، رو باکس زده برادکام اما از این ریل تک که رو تی پی لینک، ۸۱۵۱ که ارزون ترین مدل تی پی هست، به مراتب بدتر عمل میکرد در حدی که خط دو مگ پایین تر آپ میشد

هزینش مهم نیست، اگه مطمئن شم درست میشه یا برندی هست که بهتر عمل کنه ...
    اون زمان از مودم سیسکو میگفتن، الان اصلا ندیدم احتمالا خیلی گرون باشن اما ایا اصلا تاثیری داره؟
    یه سری میخواستم d124 دلینک بگیرم، ظاهرش هم شبیه n10 قدیمیم بود اما بعید میدونم فرقی با مودمم داشته باشه
    و اما مودم های adsl/vdsl ، اینا بهتر عمل نمیکنن؟ به امید اینکه حالا بعدا vdsl هم بیاد تجهیزاتش رو دارم؟
    دو سال پیش ftth؟ مخابرات ۱۲۰۰ هزینه داشت، که اصلا به صرفه نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ولی یادمه دوستم n12 خرید و اونم از وایرلسش مینالید برد گارانتی و یکی دیگه بهش دادن که اونم مشکل داشت...
    همه چی رو تست کردم، ابن مشکل طی زمان ایجاد نشده ، تقریباً دو سال پیش، یهو ایجاد شد... اما بعد شروع بدتر شد. اوایل ۱۴ مگ بود

بله میگن برادکام خوبه، ریلتک؟! بده، مودم تندا d151 شایدم ۳۵۱ ، ورژن یک ، رو باکس زده برادکام اما از این ریل تک که رو تی پی لینک، ۸۱۵۱ که ارزون ترین مدل تی پی هست، به مراتب بدتر عمل میکرد در حدی که خط دو مگ پایین تر آپ میشد

اون زمان از مودم سیسکو میگفتن، الان اصلا ندیدم احتمالا خیلی گرون باشن اما ایا اصلا تاثیری داره؟
    یه سری میخواستم d124 دلینک بگیرم، ظاهرش هم شبیه n10 قدیمیم بود اما بعید میدونم فرقی با مودمم داشته باشه
    و اما مودم های adsl/vdsl ، اینا بهتر عمل نمیکنن؟ به امید اینکه حالا بعدا vdsl هم بیاد تجهیزاتش رو دارم؟
    همه چی بستگی به 2×2=4تا داره مودمای ایسوس خیلی الکی گرونن چیز خاصی هم ندارن که بقیه نداشته باشن ولی مودم برادکام با قیمت ارزون و مناسب موجوده به نظرم تندا D820R برادکام باشه مدل6338 ...اگه مودم تک پورت بدون وایفای میخوای به نظرم مودم خوبی باشه برای Adsl2+...

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

اون n12 دوستتون هم از اون مدلایی هست که پشتیبانی نشد متاسفانه و طبیعتا اگه مشکلاتی داشت، رفع هم نمیشد، ولی الان مدلای N10 C1 و N14u و N14u b1 و n16 و بالاتر اکثرا ساپورت میشن و مشکلات شون در firmware های جدید رفع میشه.

Broadcom به این دلیل خوبه که چون اکثر تجهیزات مراکز مخابراتی ما، Broadcom هستن، برای همین هماهنگی بیشتر دارن و سریع تر لینک میگیره و سینک میشه، ولی من با بقیه هم مشکلی نداره برای مثال همین n10 c1 ام ralink هست و خیلی هم عالی عمل میکنه، تو تاپیک شاتل هم میتونید ببینید که بقیه دوستان هم ایسوس دارن، این یه واقعیت هست که ایسوس خیلی بهتر عمل میکنه تو نویزگیری، دوستی به من پیام خصوصی داد و توش گفته بود که خطم نویز داره و مودم تندا ام هر 10 دقیقه اگه اشتباه نکتم لینک میپروند، و با خرید ایسوس میگفت نجاتم داد... خلاصه برای خط نویز داره ایسوس پیشنهاد میشه

ولی اگه قیمت براتون مهم نیست و فقط "broadcom" میخواید یه 6 تومن باید بدین واسه Asus AC88U یا TP-Link Archer VR400 جفتشون Broadcom هستن و مودم های فوق العاده ای ان، قیمت vr400 هم حدودا 1.800 هست و ایسوس هم 6.500

اگه میخواید مطمعن شید درست میکنه، اول تایپک های مربوط به این بحثا رو بخونید، درسته من از همونا دارم براتون نقل قول میکنم، ولی خودتون هم بخونید بهتر هم میشه.

این مودم هایی که گفتم جفتشون VDSL ساپورت میکنن، بله معقول تر هست خرید مودم هایی که VDSL ساپورت میکنن.
    Last edited by alottadamage; 15-05-2020 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همه چی بستگی به 2×2=4تا داره مودمای ایسوس خیلی الکی گرونن چیز خاصی هم ندارن که بقیه نداشته باشن ولی مودم برادکام با قیمت ارزون و مناسب موجوده به نظرم تندا D820R برادکام باشه مدل6338 ...اگه مودم تک پورت بدون وایفای میخوای به نظرم مودم خوبی باشه برای Adsl2+...
    برادر ، مودم بدون وایرلس که بدرد نمیخوره

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

برادر ، مودم بدون وایرلس که بدرد نمیخوره
    خب مودم رو به روتر وصل میکنی دارای وایرلس میشه به همین راحتی...یا از مودم-روتر قبلیت که وایفای داره هم میتونی به جای روتر ازش استفاده کنی

13. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خب مودم رو به روتر وصل میکنی دارای وایرلس میشه به همین راحتی...یا از مودم-روتر قبلیت که وایفای داره هم میتونی به جای روتر ازش استفاده کنی
    بله، اما دو تا وسیله میشه، دو تا پریز و....

15. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •