اشتباه گفتم کرمان
04 بیرجند هست .
دوستان بیرجند نیرو زمینی طچور جاییه آموزشیش ؟ و تقسیمات بعدش مشخص نیست ؟
اشتباه گفتم کرمان
04 بیرجند هست .
دوستان بیرجند نیرو زمینی طچور جاییه آموزشیش ؟ و تقسیمات بعدش مشخص نیست ؟
شما زنگ زدین ؟
من زنگ زدم یطوری حرف زدن که دیگه پشیمون شدم
هرچی پرسیدم گفتن از پلیس +10 بپرسید به هیچ سوالی جواب نداد (تبریز)[/QUOTE]
خیر .. حضوری رفتم ایشالله جا خوب بیوفتید
آقا یکی نیست آموزشی شهید باهنر کرمان رو توصیف کنه ؟؟
![]()
دوستان ما هم دوماه پیش زنگ زدیم آخرش جواب داد . کد شهرستان های مختلف رو بگیرید . 028 قزوین 086 اراک اینها دو ماه پیش جواب میدادند .![]()
دوستان 04 بیرجند نیروی زمینی چطوریه ؟
تقسیمتش به چه صورته ؟ دوره کد داره ؟
دوستان این سایت هم برای افرادی که قصد انتقال به شهرشونو دارن خوبه . درصورت امکان به دوستاتون که نیاز دارن معرفی کنین :
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماهه
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
- - - Updated - - -
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماهه
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
بالاخره من هم فهمیدم کجا افتادم
ارتش - عجب شیر
دوستان تجربه ای دارید بگید لطفا
دوره کد و تقسیمش چطور هست؟
سلام دوستان 1 سوال داشتم من حدود 1 سال پیش درخواست معافیت کفالت دادم پدرم مریض احوال هستند اما موافقت نشد ! در حالی که حقم بود معاف شم بابام وضعیت جسمانی خوبی نداره اعتراض هم برام نزدن !!
خواستم ببینم شرایط اینکه بخوام دوباره درخواست بدم چیه ؟ چون میگن 1 بار بیشتر نمیشه ! خب من بابام حالش بهتره که نشده بدتر هم شده دیگه نمیتونه راه بره زانوش مشکل دارهدر ضمن دانشجو هستم و قصد ادامه تحصیل تا 3 سال آینده رو دارم
Last edited by Ar1ian; 08-08-2016 at 21:45.
ممنون از اینکه جواب دادی... ولی در کل به نظر من دوستانی که ارشد و دکترا دارن بهتره برن... خبر جدیدی اومد که تا اخر 95 تکلیف همه غایبان چه 1 ماه چه 10 سال معلوم میشه... من موندم بخوان دستگیر کنن چی میشه؟ خب طرف میفرستن زندان؟ به زور هم بره خدمت مطمئنم فرار میکنه... برادر خودمو میگم![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)