تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3670 از 3745 اولاول ... 2670317035703620366036663667366836693670367136723673367436803720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,691 به 36,700 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

مورد دوم هم که گفتید منزل پدری هم چنین موضوعی هست، ده ها عامل دخیله، کیفیت خط، فاصله با مرکز مخابراتی، تجهیزات مرکز مخابراتی و بروز بودن شون و ...
    الان من پسر داییم خونشون 300 متر دور تر از ما هست، نت هر دو مون آسیاتک هست و همه چی یکسان، با چنل مود Fastpath ولی پینگ داخلی من 13 هست مال ایشون 18-20، پینگ دبی من 48 هست و پینگ ایشون 62! پینگ اروپای من 80-95 هست، مال ایشون 90-105! چرا؟ به خاطر دوری از مرکز مخابراتی، اتفاقا به خاطر همین مشکلات، حتی تو csgo هم پکت دارن جزئی بعضی وقتها، ولی من ندارم... خلاصه خیلی عوامل بر پینگ و پکت لاس و سرعت دانلود و آپلود تاثیر گذار هستن.
    هموطن محترم درمورد دخیل بودن اینا کاملا واقفم ولی دقیق و کامل توضیح دادید برای اکثریت ممنونم

با یه GT 730 هم میشه وارزون رو آورد بالا و پلی کرد، ولی انتظار پرفورمنس عالی رو نباید داشت نهایتا زیر 30 فریم یا زیر 30 فریم، به هر حال، این عکسی که بالا گذاشتم پینگ 105 بود، سیستم i5 3570 با رم 8gb ddr3 1600 و gtx 1050 ti هست.
    همیشه همینطور نیست، شما تاپیک پیشگامان رو ببینید، یه جا همه از ناله میکنن، یه جا همه تعریف میکنن بسته به تجیهزات نصب شده و بروز بودن تجهیزات و فاصله مرکز مخابراتی، شخص تا شخص تجربه متفاوت هست و متفاوت خواهد بود.
    شما هم موفق باشید.
    با G610 هم میشه بالا آورد اما به چه قیمتی!؟ مگه بالا آوردن یه گیم "شق القمره!؟" مهم استفاده بهینه و لذت بردن از فریم بهینه حداقل 50 به بالا و کیفیت و جزئیات خوب و خوش رنگ و لعاب بازی هست که با جمله ای که اخیرا گفتید: (با ارزونترین سیستم ها هم میشه وارزون بازی کرد) مشکل لجستیکی! پیش میاد این وسط! خودتون که تو این جامعه زندگی میکنید منظور شما از ارزون ترین سیستم چیه؟ ارزون ترین و زپرتی ترین سیستم روتین خانگی رو بخوای امروزه بخری دست دوم حول محور دو تومن به بالا میچرخه که بدرد گیمینگ نمیخوره و وقتی هم میگم به درد گیمینگ نمیخوره منظور این نیست که هیچ کاری نمیکنه آره با فریم 30 - 20 - 10 به سختی میتونه از عهده کار بر بیاد و بازی های نسل 3 تا 5 رو با ندامت و خلوص نیت بالا بیاره اما بازی های نسل 7 به بعد چی... آیا فریم 20 و 30 ایده آله برای شما؟ پس من حرفی ندارم تازه مگه تنها گیمینگ به گرافیکه؟ CPU نقش اساسی تو گیمینگ ایفا میکنه که خیلیا هنوز فکر میکنن با ارتقای رم و گرافیک همه چی اوکیه!

والا من وارزون رو با ۱۶۵۰ و ۸ گیگ رم میزنم...
    با ۱۰۳۰ هم دیدم low و ۳۰-۴۰ fps
    خب 1030 سری GT و بالارده ترین مدل GT تا جایی که اطلاع دارم هست. معلومه که جواب میده.

بله همینطوره، خلاصه این گیم اونقدر هم سیستم قوی و غول نمیخواد، چون با یه GTX 1050 و یه سی پی یو i3 هم به راحتی میشه بالا آورد و پلی داد بدون مشکل. صحبت سر پکت لاس بود که صرفا مربوط به سرور های وارزون هست، و الا بازی های سنگین دیگه هم خیلی داریم و پکت لاس تو اونها مشاهده نمیشه، پس این ایراد مربوط به سرور هاش هست.
    قوی و غول کسی نگفنه باید باشه مگه بازی Red Dead Redemption یا سری جدید بازی های نسل نهمی هست!؟ یه بازی آنلاین بتل رویال با تکستچر متوسط و خوب هست که روز به روز دارن بهینش میکنن برای اکثریت قشر PC و کنسول دار... تازه هنوز یه هفته نشده از حالت بتا دراومده که.
    اون سیستمی که میگید با GTX 1050 و i3 هم میشه به راحتی بالا آورد، آیا شد کم قیمت!؟ از قیمتا خبر داری برادر؟ همون سیستم رو با یه مدل مادربورد میان رده و یه رم DDR 4 هشت گیگ ببندی میشه کم کمش 6 7 میلیون بدون مانیتوره. کجاش شد با کمترین هزینه ها هم میشه وارزون زد!؟ در ضمن در مورد سرور بازی وارزون که مورد ملامت قرارش دادید دوباره ارجاع میدم به این پست
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&p=9150878&viewfull=1#post9 150878 با دقت فراوان بخونیدش.
    شاد و پیروز و امیدوار به آینده ای درخشان باشید چون انسان به امید زنده هست!

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

هموطن محترم درمورد دخیل بودن اینا کاملا واقفم ولی دقیق و کامل توضیح دادید برای اکثریت ممنونم

با G610 هم میشه بالا آورد اما به چه قیمتی!؟ مگه بالا آوردن یه گیم "شق القمره!؟" مهم استفاده بهینه و لذت بردن از فریم بهینه حداقل 50 به بالا و کیفیت و جزئیات خوب و خوش رنگ و لعاب بازی هست که با جمله ای که اخیرا گفتید: (با ارزونترین سیستم ها هم میشه وارزون بازی کرد) مشکل لجستیکی! پیش میاد این وسط! خودتون که تو این جامعه زندگی میکنید منظور شما از ارزون ترین سیستم چیه؟ ارزون ترین و زپرتی ترین سیستم روتین خانگی رو بخوای امروزه بخری دست دوم حول محور دو تومن به بالا میچرخه که بدرد گیمینگ نمیخوره و وقتی هم میگم به درد گیمینگ نمیخوره منظور این نیست که هیچ کاری نمیکنه آره با فریم 30 - 20 - 10 به سختی میتونه از عهده کار بر بیاد و بازی های نسل 3 تا 5 رو با ندامت و خلوص نیت بالا بیاره اما بازی های نسل 7 به بعد چی... آیا فریم 20 و 30 ایده آله برای شما؟ پس من حرفی ندارم تازه مگه تنها گیمینگ به گرافیکه؟ CPU نقش اساسی تو گیمینگ ایفا میکنه که خیلیا هنوز فکر میکنن با ارتقای رم و گرافیک همه چی اوکیه!

خب 1030 سری GT و بالارده ترین مدل GT تا جایی که اطلاع دارم هست. معلومه که جواب میده.

قوی و غول کسی نگفنه باید باشه مگه بازی Red Dead Redemption یا سری جدید بازی های نسل نهمی هست!؟ یه بازی آنلاین بتل رویال با تکستچر متوسط و خوب هست که روز به روز دارن بهینش میکنن برای اکثریت قشر PC و کنسول دار... تازه هنوز یه هفته نشده از حالت بتا دراومده که.
    اون سیستمی که میگید با GTX 1050 و i3 هم میشه به راحتی بالا آورد، آیا شد کم قیمت!؟ از قیمتا خبر داری برادر؟ همون سیستم رو با یه مدل مادربورد میان رده و یه رم DDR 4 هشت گیگ ببندی میشه کم کمش 6 7 میلیون بدون مانیتوره. کجاش شد با کمترین هزینه ها هم میشه وارزون زد!؟ در ضمن در مورد سرور بازی وارزون که مورد ملامت قرارش دادید دوباره ارجاع میدم به این پست
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&p=9150878&viewfull=1#post9 150878 با دقت فراوان بخونیدش.
    شاد و پیروز و امیدوار به آینده ای درخشان باشید چون انسان به امید زنده هست!
    وقتی گفتم با سیستم ارزون هم میشه گیم زد، منظورم این نبود که این تجربه گل و بلبل میشه، خیر! اتفاقا زجر آور هم خواهد بود ولی حتما لازم نیست که یه شخص همه چی رو نو بخره، میتونه دست دوم بگیره با کمی پرس و جو و بررسی قیمت های مختلف، یه رم ddr4 برای بالا آوردنش حتما لازم نیست، با یه ddr3 هم میشه بالا آورد یا با یه سی پی یو نسل 3 یا 4ام اینتل هم میشه اینکار رو کرد. به هر حال اینجا تایپک اینترنت آسیاتک هست، بهتره از موضوع خارج نشیم.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

وقتی گفتم با سیستم ارزون هم میشه گیم زد، منظورم این نبود که این تجربه گل و بلبل میشه، خیر! اتفاقا زجر آور هم خواهد بود ولی حتما لازم نیست که یه شخص همه چی رو نو بخره، میتونه دست دوم بگیره با کمی پرس و جو و بررسی قیمت های مختلف، یه رم ddr4 برای بالا آوردنش حتما لازم نیست، با یه ddr3 هم میشه بالا آورد یا با یه سی پی یو نسل 3 یا 4ام اینتل هم میشه اینکار رو کرد. به هر حال اینجا تایپک اینترنت آسیاتک هست، بهتره از موضوع خارج نشیم.
    برای بالا آوردن بازم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجاتون میدم دوباره بدقت بخونید و اون هدف غایی، عمیق و ژرف منظورمو به درستی برداشت کنید یا اگه نکردید از نظر دادن بپرهیزید چون قرار نیست ریز به ریز وارد جزئیات کانفیگ سخت افزار بشم تا تفهیم کنم که بله فلانم میشه بهمان هم میشه من دارم از کلی حرف میزنم شما بحث DDR3 و 4 پیش میکشید! لازم نیست دیگه این بحث ادامه پیدا کنه. بجای تاپیک آسیاتک شده تاپیک گیمینگ و کانفیگ سخت افزار!
    بهتره ختم جلسه اینجا بسته بشه

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

برای بالا آوردن بازم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجاتون میدم دوباره بدقت بخونید و اون هدف غایی، عمیق و ژرف منظورمو به درستی برداشت کنید یا اگه نکردید از نظر دادن بپرهیزید چون قرار نیست ریز به ریز وارد جزئیات کانفیگ سخت افزار بشم تا تفهیم کنم که بله فلانم میشه بهمان هم میشه من دارم از کلی حرف میزنم شما بحث DDR3 و 4 پیش میکشید! لازم نیست دیگه این بحث ادامه پیدا کنه. بجای تاپیک آسیاتک شده تاپیک گیمینگ و کانفیگ سخت افزار!
    بهتره ختم جلسه اینجا بسته بشه

همون پست خودتون رو نگاه کنید میبینید که شما شروع کننده بحث سیستم بودید، در ضمن فکر نکنید که چیزی از سخت افزار نمیدونم، من میتونم ساعت ها بشینم و اینجا در مورد سخت افزار صحبت کنم. در واقع هر کسی میتونه بره یاد بگیره و بیاد اینجا اطلاعاتش رو به اشتراک بذاره، ولی اینکه نظر خودمون رو "کاملا صحیح" بدونیم این درست نیست. شما هی حرفای من رو اشتباه برداشت میکنید و انتظار دارید من نظرتون رو بپذیرم، من میگم با یه سیستم ارزون هم میشه وارزون بالا آورد ولی نمیشه تجربه خوبی داشت! (خودم تاکید میکنم که تجربه خوبی نمیشه داشت با این سیستم!) بعد شما دوباره میاید میگید:
    آیا فریم 20 و 30 ایده آله برای شما؟ پس من حرفی ندارم
    ... خب من همون اولش هم میگم نمیشه تجربه خوبی داشت، پس حرف من رو تحریف نکنید.

در ضمن هر کسی میدونه که گیم های CPU-Bound و GPU-Bound داریم، با توجه به گیم، فرق میکنه، دیگه قرار نیست هر گیمی که میزنیم نیاز به سی پی یو غول داشته باشه! ثوابت نجومی نیست که تو هر مسئله ای ثابت باشه مقدارش، با توجه به هر گیم، فرق میکنه.

5. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

7. این کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

من آخر درباره اسیاتک نفهمیدم، یکی میگه پینگ اورپاش 80 هست لاسش صفره -این طوری که از من که پارس انلاین دارم یا بهتره یا مساویه من فقط توی for honor و rainbow زیر 80 پینگم میاد (حجماشم که خوبه رفتم دیدم البته باید ارزون تر باشه)

اون بنده خدا میگه افتضاحترین اپراتوره اینترنته و پینگش 2000 هست!

اون بنده خدا از امکاناتی تو پنلش میگه که انصافا هیچ شرکی نداره (فعال کردن پروفایل گیم توسط خودت! و...)

حالا هم که از شرکتای اصلی اینترنتیه و داره vdsl میزنه قراردادشم خیلی وقت پیش با مخابرات بسته

خوبه یا نه آخرش؟ برای مثال پینگ داخلیش به یه سرور مشخص چنه تا مقایسه کنم؟
    Last edited by alidorost; 13-05-2020 at 07:26.

9. این کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

من آخر درباره اسیاتک نفهمیدم، یکی میگه پینگ اورپاش 80 هست لاسش صفره -این طوری که از من که پارس انلاین دارم یا بهتره یا مساویه من فقط توی for honor و rainbow زیر 80 پینگم میاد (حجماشم که خوبه رفتم دیدم البته باید ارزون تر باشه)

اون بنده خدا از امکاناتی تو پنلش میگه که انصافا هیچ شرکی نداره (فعال کردن پروفایل گیم توسط خودت! و...)

حالا هم که از شرکتای اصلی اینترنتیه و داره vdsl میزنه قراردادشم خیلی وقت پیش با مخابرات بسته

سلام، دوست من اگه پیام من رو با دقت خونده باشی تاکید من این بود که برای هر شخص بسته به منطقه و تجهیزات مخابراتی و فاصله از مرکز مخابراتی فرق داره، برای همین هیچوقت نمیشه گفت که کدوم اپراتور برتری مطلق رو داره، به همین خاطر منطقه ما آسیاتک برتری نسبی (و بعضی مناطق مطلق) رو داره، هم تجهیزاتش بهتره، هم با مخابرات خیلی هماهنگ هستن و مشکلی پیش نمیاد و هم اینکه کیفیتش واقعا خوبه، ولی ممکنه در جای دیگه پارس آنلاین خوب باشه، یه جا دیگه شاتل، و... برای مثال من 4-5 تا شرکت تا حالا عضو بودم و بهترین تجربه رو آسیاتک بهم داده، ولی این دلیل نمیشه در کل کشور آسیاتک برتری رو داشته باشه، جاهایی هست که فرد آسیاتک داره و دارای مشکلات بسیاری هست.

در مورد فاصله مرکز مخابراتی از خونه مشترک هم مثال زدم، من و پسر داییم از یه مرکز مخابراتی نت میگیریم، ولی اونا خونشون 200-300 متر دور تره از ما، همین باعث میشه پینگ داخلی 7 تا! بیشتر از من باشه و تو سرور اروپا هم وقتی من 80-95 ام، اون 95 تا 105 باشه و...

خلاصه هیچ کسی نمیتونه بگه "فلان شرکت" خوبه و بقیه بد هستند، چونکه منطقه تا منطقه فرق میکنه و هر مرکز مخابراتی تجهیزات متفاوتی داره. امیدوارم خوب توضیح داده باشم و دلیل این اختلافات در مورد تجربه افراد رو متوجه شده باشید.

شما هم اگه با پارس آنلاین مشکلی ندارید، میتونید دیگه بمونید و جمع آوری نزنید، اگه راضی نیستید به ISP دیگه رجوع کنید.

در مورد اینکه گفتید مثلا یکی میگه تو پنلش فعال کردن پروفایل گیم داره توسط خود فرد، یه نکته ای رو بگم، من قبل از اینکه متوجه بشم چنین گزینه ای وجود داره، چنل مود ام Fastpath یا همون پروفایل گیم میگن بود، با روشن کردن این سرعت آپلود رفت روی آخرین مقدار! به همین خاطر مطمعن نیستم که این گزینه fastpath یا پروفایل گیم رو هم فعال میکنه یا نه، (چون مال من از قبل روشن بود) برای مطمعن شدن از این موضوع کسی که پروفایل گیمش روشن نیست برای اون گزینه رو از پنل روشن کنه تا ببینیم صرفا سرعت آپلود رو میبره بالا یا پروفایل گیم رو هم (در صورت خاموش بودن یا همون interleaved) روشن میکنه.

ولی اگه روشن هم نکنه (یعنی صرفا آپلود ببره بالا و واسه کسی که پروفایل fast روشن نیست رو روشن نکنه) باز خیلی مورد خوبی هست، چون تا حالا هیچ شرکتی ندیدم که امکان مکس کردن سرعت آپلود رو توسط خود مشتری بده!
    Last edited by alottadamage; 13-05-2020 at 11:01.

11. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

برای طولانی نشدن در یه پست دیگه این رو مینویسم، گفتید:

پاسخ این هست که پینگ داخلی هر استان فرق داره، برای مثال پینگ داخلی تو تهران با فعال بودن چنل مود Fast بین 1 تا 6 میلی ثانیه هست (البته 1 خیلی به ندرت اتفاق میفته)

بعد از تهران کمترین پینگ داخلی متعلق به کرج هست که حدود 5-8 هست، و... مثلا برای آذربایجان شرقی تا جایی که من دیدم از کاربرای مختلف بین 10 تا 20 میچرخه (برای من 13 هست داخلی) شما هم بستگی داره کجا هستید، اگه تهران هستید پینگتون تک رقمی خواهد بود با اکثریت سرور های داخلی.

13. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان
    مشکل SNR پایین دارم و خطم رو 8 مگ بستن
    سرعتش هم 600-850 میچرخه
    این کجا و 1.8 مگابایت قبلنم کجا
    کسایی که مشکل مشابه دارن یا تست کردن ایا مودم تو snr تاثیر داره؟ مدل پیشنهادی ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دوستان
    مشکل SNR پایین دارم و خطم رو 8 مگ بستن
    سرعتش هم 600-850 میچرخه
    این کجا و 1.8 مگابایت قبلنم کجا
    کسایی که مشکل مشابه دارن یا تست کردن ایا مودم تو snr تاثیر داره؟ مدل پیشنهادی ؟
    با تشکر
    سلام، بهترین مودم برای خط های نویز دار، برند ایسوس هست، منتهی خیلی گرونه، مثلا ایسوس مدل تک آنتن n10-c1 که میشه گفت بهترین مودم تک آنتن هستش، حدودا 700-900 تومن هست! در حالی که برندای دیگه 2 آنتن شون این قیمته... (البته نه همه مدل های دو آنتن...) و اینکه بله، مودم خیلی کمک میکنه به نویز گیری خط اگه خوب باشه و بهترین تجربه ای که خودم و باقی کاربرا داشتیم، همین برند ایسوس هست.

ابتدا چند تا شات از DSL Log بذارین تا ببینم وضعیت خط تون چطوره، این "1.8 مگابایت" که میگید هم صد در صد مربوط به سرویس 16 مگ هست، در چه زمانی قادر به دریافت همچین سرعتی بودین؟ و کی این نویز به وجود اومد؟
    Last edited by alottadamage; 14-05-2020 at 09:48.

16. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •