برو به بخش settings
توی قسمت منو به دنبال Service request بگرد و کلیک کن
بعد هم از مسئولین بپرس ماجرا چیه
برو به بخش settings
توی قسمت منو به دنبال Service request بگرد و کلیک کن
بعد هم از مسئولین بپرس ماجرا چیه
هر کس سیستمش قویه بره بازی
ارباب حلقه ها : نبرد برای خطه میانی 2 : قیام وی کینگ
رو بگیره شبکه ای بازی کنیم.
الان چند وقته من و بردیا و حسین و... شبکه ای بازی میکنیم.
بازیش استراتژیک و بر اساس کتاب های ارباب حلقه ها هستش.
ما اینجوری حملات رو دفع می کنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امین جان![]()
سؤالمو اونجا نوشتم .جواب دادند مشکل حل شد .فیل تر mail هام روشن بود.
یه سؤال دیگه هم دارم میدونی چجوری میشه premiume گرفت؟![]()
[QUOTE]من می تونم برات بگیرم.
بهم میل بزن.
اینم ایمیلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر روی گل تو منم توی گروه تریبال وارز میام و اسپم بارون میکنمفقط یکی باید بهم دعوت نامه بده تا بتونم عضو بشم
ایول بابا تو دیگه کی هستی ؟!!! اینهمه سرباز داری ؟![]()
بچه ها یه سوال فنی : شما ها میگین که وقتی یه سرباز رو بفرستی یه روستا دیگه اون نمیتونه ازش استفاده کنه ولی من یه نوبل من + 500 تبر زن فرستادم یه روستا دیگه و میتونم ازشون استفاده کنم یا حمله کنم ... قضیه چی هستش؟![]()
باید منتظر مصطفی بمونی
به هیچ عنوان نمیشه مگر اینکه از ما بهترون باشیبچه ها یه سوال فنی : شما ها میگین که وقتی یه سرباز رو بفرستی یه روستا دیگه اون نمیتونه ازش استفاده کنه ولی من یه نوبل من + 500 تبر زن فرستادم یه روستا دیگه و میتونم ازشون استفاده کنم یا حمله کنم ... قضیه چی هستش؟
البته میتونه نکته انحرافی هم داشته باشه:
تو قبلا 500 تبرزن+یه نوبل من رو به یه روستا ساپرت کردی؛ بعد اونها رو برگردوندی به روستای اصلیشون و با توجه به انتقال دومت، تونستی نیروهایی رو که از یه روستا به روستای دیگه بردی به جنگ بفرستی
اگه نفهمیدین راحت ترش اینه: E = mc2
مصطفی کیه دیگه؟!!!باید منتظر مصطفی بمونی
تا من اینجام غم نداشته باش
هه هه !
مدت اخطارم تموم شد.
قابل توجه دوستانی که زیاد سیتر میذارن.
As of October 1st we will be enabling the sitter restriction on Worlds 1 through 14, Worlds 15 to 24 already have this setting enabled.
Sitter Restriction disables any resources or attacks to be sent from any account that is sat for over 60 days.
Support can still be sent to the account from other players not on the same connection. Attacks can still be sent at the account from other players not on the same connection. The sat account can still support itself.
To view the number of days an account has been sat, go to the account sitting tab on the sat account.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)