اویل 5 که حالا حالاها خبریش نیست حداقل تا 1 سال دیگه، اگر هم سر وقت بیاد برای PS3 و 360 میاد، خدا میدونه نسخه PC کی دست ماها میرسه
اویل 5 که حالا حالاها خبریش نیست حداقل تا 1 سال دیگه، اگر هم سر وقت بیاد برای PS3 و 360 میاد، خدا میدونه نسخه PC کی دست ماها میرسه
من به این توجه نکردم که چه موقع سلامتی لیون ارتقاء پیدا میکنه ولی فکر کنم با تموم شدن Chapter ها این کار انجام بشه.آقا مثبتهای این بازی کجاند (ارتقاءجون)
سلام...
ولی من فکر می کنم فقط یک بار این اتفاق می افته؛ جایی که Leon به Ashley کمک می کنه تا خودشو از اون گیره ها خلاص کنه و بعد Ashley به تنهایی باید از اون قسمت از قصر عبور کنه و خودش رو به Leon برسونه. اینجا وقتی کنترل بازی به Leon بر میگرده، Leon حالش کاملا خوب شده (درجه ی سلامتی در حداکثر وضعیتش قرار میگیره)...
اینجا رو مطمئنم. جاهای احتمالی دیگه رو نمی دونم.
امروز بعد از 1 سال هوس کردم دوباره بازی کنم، خداییش اویل رو دست نداره آدم سیر نمیشه، راستی یه چیزی، فیلمای بازی رو که نگاه میکردم اونجا که لیون و اوییس و اشلی تو اون کلبه کذایی گیر میکنند و از در دیوار گانادو میریزه، یه فیلم داره که لوییس لیون رو میکشه ولی تا حالا کشف نکردم که اونجا باید چکار کنی که این اتفاق بیافته، کسی میدونه؟
راستی اون پچ 1.1 گیگی مخصوص فیلمارو اگه گیر آوردین حتما نصب کنین چون کیفیت فیلمارو حسابی بالا میبره، البته فکر میکنم جای فیلمای نصب شده فیلمای جدیدی با فرمت xvid کپی میکنه که البته باید کدک ffdshow رو حتما رو سیستم نصب کرده باشید
Last edited by esi_1981; 05-07-2008 at 21:25.
بايد چند بار عمدا به لوييس شليك كني بعدشم اون برمي گرده مي كشتت!!!
آره خیلی باحاله منم یک بار کشتمش!یعنی حواسم نبود تیرم خورد به اون
اینا چیه دیگه
آقا من هنوز جوابم رو در رابطه با این حرکت نگرفتم.(منصور جان!!)خوب من هم نظرم رو گفتم دیگهسلام
دوست گرامی درسته من هم میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
ببین موقعی که به پاشون تیر میزنی یهدفعه لنگ میشن بعد برو نزدیکشون و سعی کن بهشون چاقو بزنی
و در مورد ضربه سر باید عرض کنم که موقعی که به سرشون ضربه میزنی خیلی زود سرحال میشن و می تونند به شما حمله کنند ولی پا اینطور نیست و چند ثانیه بیشتره
موفق باشید.
.
یعنی تو این حالت حرکت سالتو رو انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب باید به سرشون ضربه بزنی که بتونی با پا بهشون ضربه بزنی دیگههمینطوری که فکر نکنم بشه ضربه ی پا زدآخه من خیلی وقته بازی نکردم
من همون بار اولی که بازیش کردم این دمو رو دیدم از نظر من زیادم جالب نیود![]()
[QUOTE=Ali Pacino;2617533]من همون بار اولی که بازیش کردم این دمو رو دیدم از نظر من زیادم جالب نیود[/QU
سلام ببخشین منظورتون اویل چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)