هرکی میخاد انلاین بازی کنه . اسم ایدیشو بزاره تا همگی همو ادد کنیم. بازی کنیم.
نیک نیم من اینه
roya
real name
رویا رشیدی
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
هرکی میخاد انلاین بازی کنه . اسم ایدیشو بزاره تا همگی همو ادد کنیم. بازی کنیم.
نیک نیم من اینه
roya
real name
رویا رشیدی
Last edited by roya.rashidi; 18-08-2014 at 03:03.
رویا خانم اینجوری هم که شما میگین نیست . اول بازی من اگرم حمله کنم با یونیت های ضعیفه . شما هم هم قدرت دفایی هم قدرت یونیت های ضعیفتون رو دارید . در ضمن وقتی که من باید از بیسم به بیس شما بیام هم به نفعتونه . پس اگه تاکتیکی کار کنین میشه راحت دفاع کرد .
سلام به شما . عرفان جان هر جنرالی یه ویژگی هایی داره . ویژگی بعضی جنرال ها سریع قوی شدنه و نقطه ضعف برخی جنرالا دیر قوی شدنه . جنرالی مثل super weapon فقط 2 نقطه ضعف داره . یکی نداشتن تنوع یونیت زیاد ( که زیادم نقطه ضعف حساب نمیشه) 2 طول میکشه تا قوی شه .
ما همیشه توی بازی های چند نفره میدونستیم و میگفتیم اگر sw توی جنرال های تیم حریفه اول اونو بزنیم بعد بقیه . چون sw به مرور زمان شکست ناپذیره .
از طرف دیگه برخی جنرال ها ویژگیشون سریع قوی شدن و سریع حمله کردنه . مثل nuke یا infantry یا robots .
از طرف دیگه اگه اول بازی نجنگیم از کجا معلوم شه از کجا تا کجا مرزه منه ؟؟ یا ساختمون های وسط رو کی بگیره ؟؟
به این دلایل و یه سری دلایل دیگه بنظر من با قانون خود بازی بازی کنیم بهتره .
بین gla ها فقط gla demo ( explosive)
اگه مد پاس میسسیون را بازی کرده باشید شاهد ساختمان های بی شکل و سازه های سیاه و... شده است که مد بازی را از جذابیت خود انداخته است شما میتوانید با ریختن این پچ به بازی این مشکل را رفع کنید.منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدااین مد شامل تمام تیم های کشورهایی است که در جنگ های اخیر نقش یا کم و بیش نقش خواهند داشتاین مد شامل تیم های زیادی است از جمله ایران برای دیدن لیست تیم ها به ادامه مطلب مرجعه فرماییداین مد حجم بالایی دارداین مد به ارشیو عظیم مد ها و پچ های جنرال پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم : 400 مگابایت
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم اگه همه یه مد استفاده کنیم توبازی انلاین مشکلی مثلا همه مد باس میسیو ن رو نصب کرده باشیم
Last edited by erfan131; 18-08-2014 at 15:25.
دوست عزیز، بچه ها دارن کنترا میزنن همه...![]()
سلام.من الان داشتم تایپک های قبلیی یو میخوندم .جنرال منم 300مگی هستش .اگه اونی که الهه خانوم گذاشت همونی باشه که دکتر استفاده میکنن خوب میشه . ممن که مد پاس میسون بازی میکنم یکم واقعیه ولی تو دفاع هاش مشکل داره .![]()
شرایط برای همه یکسانه
در یک دقیقه اول هر جنرالی میتونه سرباز بده بیرون
اینطور نیست که یه جنرال تانک بتونه بسازه و شما نتونی
حمله اول بازی معنیش این نیست که طرف با قوی ترین یونیتهاش آوار بشه رو سرتون
چیزی که اون میتونه بسازه شما هم میتونی
وگرنه بعضی جنرالها هستند که اگر همون اول جمعشون نکنی بعدا دیگه اصلا نمیتونی
مثل چاینا نیوک و جی ال ای stealth و . . . .
یعنی اینها جزو تاکتیکهای این بازی هستند و حرفه ای هم بر اساس همین تاکتیکها بازی میکنند
دو نقطه دی هم یعنی این اسمایل![]()
شما هم اگر خواستید کنترا نصب کنید با هم چند نفره بازی کنیم.
سلام من میخوام اون جنرالو دنلود کنم همونیه که الهه خانم و دکتر میگفتن دو دیویدی هستش همونه؟ من فعلا ایترنتم قطع الان دارم با ایرانسل وصل میشم انشاالله فردا دروست میشه بعد دیگه لیدی گیم رنجرمو میزارم .دوستان میخوام توضیحاتی درمورد مد باس میسون بدم .در این مد دفاع هوایی بسیار قوی اما دفاع زمینی تعریفی نداره اما ابر تانک هایی داره که نمیتونم توصیف کنم هوا بیما های خوبی داره و نیروبی انسانی هم مثل بقیه مد ها .همچنین چیزی که منو دیونه کرده اینه در این مد اینه که سه تا بیس برق رو بیشتر نمی تونی بزنی ولی نقشش خودش بیس های برق داره که میتونی اون بگیری و برقت بیاد .ویکی از خوصوصیات این مد اینه که کشتار جمعی نداره و فقط باید رودررو مبارزه کرد یعنی هسته ای نداره .ماشین اسکات هام با برق کار میکنن و دور زن ها هم با برق کار میکنن دیگه ایناس سوالی در مورد این مد داشتین در خدمتم در کل من ازش راضیم راستی تیم ایرانم داره گرافیک بالایی داره صدای تفنگ شکلیک تانک موشک های هیلی کوبتر همش عوض شده
جنرال 300 مگی هم همونه . ولی من چون مدام روش خوب نمینشست او حجم بالاهارو دانلود کردم . درس شد .
اگه رو این 300 مگیه مشکل نداری حجم بالاهارو دانلود نکن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)