تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 367 از 391 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرکی میخاد انلاین بازی کنه . اسم ایدیشو بزاره تا همگی همو ادد کنیم. بازی کنیم.
    نیک نیم من اینه
    roya

real name
    رویا رشیدی
    Last edited by roya.rashidi; 18-08-2014 at 03:03.

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

خب این چه فایده داره ؟؟
    وقتی بازی اینقد کوتاه باشه که نتونی اصلی ترین نیروهاتو بسازی بنظرم اصلا جذاب نیست بازی .

راستی یعنی چی که تو چت روما مینویسن ؟؟؟
    رویا خانم اینجوری هم که شما میگین نیست . اول بازی من اگرم حمله کنم با یونیت های ضعیفه . شما هم هم قدرت دفایی هم قدرت یونیت های ضعیفتون رو دارید . در ضمن وقتی که من باید از بیسم به بیس شما بیام هم به نفعتونه . پس اگه تاکتیکی کار کنین میشه راحت دفاع کرد .

منم با نظر رویا موافقم که اول بشینم خودمونو قوی کنیم بعد حمله .ا ببخشید سلام یادم رفت .فقط تیم gla demoliton
    سلام به شما . عرفان جان هر جنرالی یه ویژگی هایی داره . ویژگی بعضی جنرال ها سریع قوی شدنه و نقطه ضعف برخی جنرالا دیر قوی شدنه . جنرالی مثل super weapon فقط 2 نقطه ضعف داره . یکی نداشتن تنوع یونیت زیاد ( که زیادم نقطه ضعف حساب نمیشه) 2 طول میکشه تا قوی شه .
    ما همیشه توی بازی های چند نفره میدونستیم و میگفتیم اگر sw توی جنرال های تیم حریفه اول اونو بزنیم بعد بقیه . چون sw به مرور زمان شکست ناپذیره .
    از طرف دیگه برخی جنرال ها ویژگیشون سریع قوی شدن و سریع حمله کردنه . مثل nuke یا infantry یا robots .
    از طرف دیگه اگه اول بازی نجنگیم از کجا معلوم شه از کجا تا کجا مرزه منه ؟؟ یا ساختمون های وسط رو کی بگیره ؟؟
    به این دلایل و یه سری دلایل دیگه بنظر من با قانون خود بازی بازی کنیم بهتره .
    بین gla ها فقط gla demo ( explosive)

داره خودمونی میشه erfan131's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    بستک

پيش فرض

اگه مد پاس میسسیون را بازی کرده باشید شاهد ساختمان های بی شکل و سازه های سیاه و... شده است که مد بازی را از جذابیت خود انداخته است شما میتوانید با ریختن این پچ به بازی این مشکل را رفع کنید.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نام خدااین مد شامل تمام تیم های کشورهایی است که در جنگ های اخیر نقش یا کم و بیش نقش خواهند داشتاین مد شامل تیم های زیادی است از جمله ایران برای دیدن لیست تیم ها به ادامه مطلب مرجعه فرماییداین مد حجم بالایی دارداین مد به ارشیو عظیم مد ها و پچ های جنرال پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم : 400 مگابایت

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    بستک

پيش فرض

دوستان میگم اگه همه یه مد استفاده کنیم توبازی انلاین مشکلی مثلا همه مد باس میسیو ن رو نصب کرده باشیم
    Last edited by erfan131; 18-08-2014 at 15:25.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان میگم اگه همه یه مد استفاده کنیم توبازی انلاین مشکلی مثلا همه مد باس میسیو ن رو نصب کرده باشیم
    دوست عزیز، بچه ها دارن کنترا میزنن همه...

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    بستک

پيش فرض

سلام.من الان داشتم تایپک های قبلیی یو میخوندم .جنرال منم 300مگی هستش .اگه اونی که الهه خانوم گذاشت همونی باشه که دکتر استفاده میکنن خوب میشه . ممن که مد پاس میسون بازی میکنم یکم واقعیه ولی تو دفاع هاش مشکل داره .

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مطمئنی؟ حالا اگر برادرم هم اومد، من و برادرم به روی 3-4تاتون
    عید من و برادرم یه دست روبروی هم زدیم فکر کنم 3 ساعت طول کشید

بنظرم اول باید قشنگ قوی بشیم بعد جنگ کنیم . از اول سریع حمله کنیم که بازی قشنگ نمیشه . من دوس دارم دفاعی و مدیرتی بازی کنم .
    منو بابامم همیشه اینجوری بازی میکردیم . بازی هامون دو سه ساعت طول میکشید همیشه .
    خب این چه فایده داره ؟؟
    وقتی بازی اینقد کوتاه باشه که نتونی اصلی ترین نیروهاتو بسازی بنظرم اصلا جذاب نیست بازی .

راستی یعنی چی که تو چت روما مینویسن ؟؟؟
    منم با نظر رویا موافقم که اول بشینم خودمونو قوی کنیم بعد حمله .ا ببخشید سلام یادم رفت .فقط تیم gla demoliton
    شرایط برای همه یکسانه
    در یک دقیقه اول هر جنرالی میتونه سرباز بده بیرون
    اینطور نیست که یه جنرال تانک بتونه بسازه و شما نتونی

حمله اول بازی معنیش این نیست که طرف با قوی ترین یونیتهاش آوار بشه رو سرتون
    چیزی که اون میتونه بسازه شما هم میتونی

وگرنه بعضی جنرالها هستند که اگر همون اول جمعشون نکنی بعدا دیگه اصلا نمیتونی
    مثل چاینا نیوک و جی ال ای stealth و . . . .
    یعنی اینها جزو تاکتیکهای این بازی هستند و حرفه ای هم بر اساس همین تاکتیکها بازی میکنند

دو نقطه دی هم یعنی این اسمایل

9. این کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

سلام.من الان داشتم تایپک های قبلیی یو میخوندم .جنرال منم 300مگی هستش .اگه اونی که الهه خانوم گذاشت همونی باشه که دکتر استفاده میکنن خوب میشه . ممن که مد پاس میسون بازی میکنم یکم واقعیه ولی تو دفاع هاش مشکل داره .
    شما هم اگر خواستید کنترا نصب کنید با هم چند نفره بازی کنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    بستک

پيش فرض

سلام من میخوام اون جنرالو دنلود کنم همونیه که الهه خانم و دکتر میگفتن دو دیویدی هستش همونه؟ من فعلا ایترنتم قطع الان دارم با ایرانسل وصل میشم انشاالله فردا دروست میشه بعد دیگه لیدی گیم رنجرمو میزارم .دوستان میخوام توضیحاتی درمورد مد باس میسون بدم .در این مد دفاع هوایی بسیار قوی اما دفاع زمینی تعریفی نداره اما ابر تانک هایی داره که نمیتونم توصیف کنم هوا بیما های خوبی داره و نیروبی انسانی هم مثل بقیه مد ها .همچنین چیزی که منو دیونه کرده اینه در این مد اینه که سه تا بیس برق رو بیشتر نمی تونی بزنی ولی نقشش خودش بیس های برق داره که میتونی اون بگیری و برقت بیاد .ویکی از خوصوصیات این مد اینه که کشتار جمعی نداره و فقط باید رودررو مبارزه کرد یعنی هسته ای نداره .ماشین اسکات هام با برق کار میکنن و دور زن ها هم با برق کار میکنن دیگه ایناس سوالی در مورد این مد داشتین در خدمتم در کل من ازش راضیم راستی تیم ایرانم داره گرافیک بالایی داره صدای تفنگ شکلیک تانک موشک های هیلی کوبتر همش عوض شده

12. این کاربر از erfan131 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من میخوام اون جنرالو دنلود کنم همونیه که الهه خانم و دکتر میگفتن دو دیویدی هستش همونه؟ من فعلا ایترنتم قطع الان دارم با ایرانسل وصل میشم انشاالله فردا دروست میشه بعد دیگه لیدی گیم رنجرمو میزارم .دوستان میخوام توضیحاتی درمورد مد باس میسون بدم .در این مد دفاع هوایی بسیار قوی اما دفاع زمینی تعریفی نداره اما ابر تانک هایی داره که نمیتونم توصیف کنم هوا بیما های خوبی داره و نیروبی انسانی هم مثل بقیه مد ها .همچنین چیزی که منو دیونه کرده اینه در این مد اینه که سه تا بیس برق رو بیشتر نمی تونی بزنی ولی نقشش خودش بیس های برق داره که میتونی اون بگیری و برقت بیاد .ویکی از خوصوصیات این مد اینه که کشتار جمعی نداره و فقط باید رودررو مبارزه کرد یعنی هسته ای نداره .ماشین اسکات هام با برق کار میکنن و دور زن ها هم با برق کار میکنن دیگه ایناس سوالی در مورد این مد داشتین در خدمتم در کل من ازش راضیم راستی تیم ایرانم داره گرافیک بالایی داره صدای تفنگ شکلیک تانک موشک های هیلی کوبتر همش عوض شده
    جنرال 300 مگی هم همونه . ولی من چون مدام روش خوب نمینشست او حجم بالاهارو دانلود کردم . درس شد .
    اگه رو این 300 مگیه مشکل نداری حجم بالاهارو دانلود نکن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •