سلام دوستان میشه یکی درباره سایت زیر کمی توضیح بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان میشه یکی درباره سایت زیر کمی توضیح بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه شب هست که هیچ چی یوتورنت دانلود نمی کنه و فقط پایین می نویسه: waiting to log in
مشکل چیه اساتید؟
فقط شبا؟
و اگه میشه یه عکس بزار![]()
درست شد دوست من.یه فایل دیگه اضافه کردم به لیست و یهو همه با هم شروع به دانلود کردن.
آخه اینترنت من شبانه رایگانه به همین خاطر فقط شبها دانلود می کنم.
منم بخاطر همون پرسیدم چون شبا بعضی از isp ها رایگانن به طور کاملا تصادفی شبا قطع میشه
بعد میپرسی میگن برق مخابرات رفته بود![]()
دوستان عزیز بهترین سایت برای سرچ تورنت torrentz نیست بلکههست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
دوستان عزیز بهترین سایت برای سرچ تورنت torrentz نیست بلکههست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
من می خوام طوری دانلود داشته باشم که از ساعت 2 شب تا 6 صبح که محدودیت دانلود وجود ندارد و حجم من کم نمی شه این دانلود را داشته باشم اگر اشتباه نکنم برای انجام تنظیمات می بایست از قسمت perefernces/scheduler نرم افزار یو تورنت این کار رو انجام بدم اما حقیقتا وقتی به اون قسمت رفتم متوجه نشدم که دقیقا باید چیکار کنم!؟ وقتی که تیک بالای صفحه رو می زنم تمام روزهای هفته فعال می شوند ولی اینکه چه ساعتی دانلود شروع بشه و چه ساعتی دانلود تمام بشه مشخص نیست اگر یک نفر بتونه به صورت تصویری و دقیق راهنمایی کنه ممنون می شم
موس رو ببر روی هر یک از خانه ها و کلیک کن و روی خانه ها بکش.وقتی بار اول بکشی احتمالا سبز کم رنگ میشه ولی بار دوم بکشی سفید رنگ میشه که رنگ سفید یعنی تورنت توی اون لحظه دیگه کار نمیکنه
ممنون اما بیشتر منظور من این بود که چطور تنظیم کنم سر فلان ساعت روشن بشه مثل آی دی ام و فلان ساعت خاموش بشه فکر کنم همچین امکاناتی نداشته باشه یو تورنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)