پس بین بسته های کاربران ۳۶۰ و غیر ۳۶۰ تفاوتی وجود نداره درسته؟
پس بین بسته های کاربران ۳۶۰ و غیر ۳۶۰ تفاوتی وجود نداره درسته؟
سرعت مبین نت توی این چند روز واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده
FD که هیچی من روی td بیشتر 2 مگ رو نمیبیم
اونم شب ها که دیوونم میکنه 10 بار باید خاموش روشن کنم تا شاید درست بشه
فقط می تونم بگم همون طرح تشویقی اول که روش بود راضی بودم همیشه سرعت روی 5 مگ بود
فکر کنم در بسته های معمولی TDD بسته های 100 گیگ یک ماهه و 1000 گیگ یک ساله هنوز وجود داره.
دوست ندارم انرژی منفی از خودم ساطع کنم ولی به نظرم مبین نت یه حالی به بسته هاش میده .یا همه رو گرون میکنه یا طرح های 360 رو .چون الان تو اینستا میچرخیدم این سرویس دهنده های اینترنت بی سیم تی دی و وایرلس چه اونایی که اپراتور اصلی ان و چه اونایی که مجازی ان ظاهرا قیمتا رو به شدت گرون کردن .بعضی هاشون طرح های به صرفه رو حذف کرده بودن و اون طرح گرونا رو گذاشته بودن بعضی هاشون قیمت ترافیک مازاد و گیگ باکس رو دو برابر کردن.یکی تو پیج اسیاتک نوشته بود گیگ باکس اینترنت بی سیم قیمتش تا سه روز پیش 80 تومن بوده الان شده 180 تومن .امید است که مبین نت حداقل تا دو سال اینده رو همین طرح ها بمونه چون غیر از این دیگه غیر انسانی میشه .
سلام
حداقل و حداکثر سرعتی که مبین نت در حالت واقعی میده در حال حاضر چقدر هستش
به دلیل نویز زیاد خط adsl(snr 6.5) میخوام از سرویس دیگه ای استفاده کنم((مبین نت انتخاب خوبی هست؟)
برای دانلود حداقل 4 مگابیت بر ثانیه(512 کیلوبایت) و حداکثر 40 مگابیت(5 مگابایت)
برای آپلود حداقل 1 مگابیت( 128 کیلوبایت) و حداکثر 4 مگابیت(512 کیلوبایت)
البته ممکنه بعضی وقتا سرعت بر حسب شرایط مختلف، تا حدی کمتر یا بیشتر از این اعداد بشه. این اعداد گفته خود شرکت مبین نت هست.
مقدار مصرف ماهیانه یا سالیانه و سرعتی که احتیاج دارید رو بگید تا بررسی کنم مبین نت به درد شما میخوره یا نه
و اینکه مکان مودم رو ممکنه از محل اولیه به ساختمان دیگه ای بخواید ببرید یا اینکه فقط در همون ساختمون میمونه؟
Last edited by mostafadc; 11-01-2020 at 16:06.
ممنون
ماهیانه 60 گیگ تقریبا نیاز دارم((محل زندگی هم با پوشش سبز مبین نت تقریبا 50 60 متر فاصله دارم))داخل پوشش نیستم
جابه جایی ندارم ولی اگر بشه مثل ایرانسل fdd هم ساپورت کنه خوب ترجیح میدم دو سیم ساپورت بشه که امکان انعطاف در اینده باشه
فقط نکته مهم برام اینه ترجیحا در اکثر مواقع سرعت بالای 16 adsl باشه
این شرایط پس گرفتن مودم از سمت مبین نت دقیقا به چه صورتی هست((واقعا هزینه مودم عینا پس گرفته میشه؟!!))
Last edited by seventh7; 12-01-2020 at 02:15.
اگر در محله شما اینترنت فیبر نوری یا همون FTTH ارائه میشه، که توصیه اول من به شما همین فیبر نوری هست. چون در حال حاضر پر سرعت ترین اینترنت موجود در ایرانه. سرعت دانلود تا بالای 200 مگابیت و پینگ داخلی 1 میلی ثانیه داره. برای امکان سنجی با شماره 2020 تماس بگیرید یا به مخابرات منطقهتون برید. البته ممکنه اینترنت VDSL هم بدن که سرعتش تا 80 مگابیت هم میرسه که بازم گزینه خوبیه(بعضی از ISP های خصوصی در بعضی از شهرا VDSL هم میدن)
اگر به هر دلیلی فیبر و VDSL نمیخواید یا ارائه نمیشه میتونید TD-LTE مبین نت بگیرید. با توجه به اینکه ممکنه تو پوشش مبین نت نباشید، میتونید طرح 360 مبین نت رو بگیرید. یعنی هرجا که پوشش 4g همراه اول باشه، میتونید از نت مبین نت استفاده کنید. در مورد ضمانت بازگشت مودم، خود مبین نت تو سایتش اینطوری نوشته: “جهت استفاده از امکان ضمانت بازگشت وجه مودم، میبایست از تاریخ فعالسازی اینترنت مشترک حداقل سه ماه گذشته و حداقل ١٠ گیگ مصرف نموده باشد، همچنین تاریخ خرید آنها پس از ۹۶/۱۰/۰۱ باشد.”
در موقع خرید مودم و طرح، یه چک مقوایی به شما داده میشه که همون ضمانت برگشت مودم هست که اگر مودم رو سالم برگردونید و اون چک رو ارائه کنید، پول مودم رو بهتون پس میدن
مشکلی که مودم های مبین نت داره اینه که فقط از سیمکارت های خود مبین نت میشه داخلش استفاده کرد و مودمش تا این لحظه قابل آنلاک شدن نیست که بشه از سیمکارت سایر اپراتورها پشتیبانی کنه.
میتونید از ایرانسل مودم TF-i60 بگیرید که سیمکارت و بسته اینترنت TD-LTE ایرانسل هم داره. و مودمش هم قابل آنلاک شدن هست و اگر آنلاکش کنید، از سیمکارت همه اپراتورهای داخل پشتیبانی خواهد کرد.
Last edited by mostafadc; 12-01-2020 at 11:53.
در ضمن مودم TF-i60 ایرانسل، از هر دو سیمکارت td(ثابت) و fd(همراه) پشتیبانی میکنه ولی اگر قصد دارید که بسته اینترنت ثابت ایرانسل که ارزون تر از همراه ایرانسل هست بگیرید، باید چک کنید که تو پوشش اینترنت ثابت ایرانسل باشید. یعنی رومینگ داخلی بین اینترنت ثابت و همراه ایرانسل وجود نداره.
تشکر بابت وضیحات کامل و جامع
ایرانسل خط دهی جالبی در حال حاضر ندارم
فیبرنوری هم ارائه نمیدند
تنها سولی برای بنده پیش اومده این طرح 360 کجا هستش که من جایی تعرفه و بسته هاش را ندیدم((در صورت خرید بسته روی هردو خطوط lte و 4g میتونم استفاده کنم یا بسته های هر کدام جداست))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)