Sent from my SM-G930F using Tapatalk
چیز خاصی نوشته نشده فقط TK-2510 و ساخت ایرانسل
ولی به احتمال زیاد ساخت شرکت Gemtek هست همونی که D100 رو ساخته
Last edited by 093X; 07-07-2017 at 09:55.
اره اینجوربود روزای اول ولی الان نه اشغال شده.سرعت دانلودمننجر 2 مگ بیشترنمیشه درصورتی که روزای اول به 6 مگ هم میرسید .سیم فورجی هم که هردودقیقه قطع میشه
پس مجبوری فقط ازسیم خودش استفاده کنی بستهاشم که همه اشغال یکی نیست بگه باباهمه که شرکت دار ویا پولدارنیستن برم بسته 200 گیگ بخرن براشون بصرفه.به فکربقیه هم باشید.....
حالا که گرفتم با همین میسازم. اگه میشد مودم جدا بخری (بدون برند ایرانسل) شاید ارزش داشت.
ضمناً اون پریدن عدد TX Power فکرکنم طبیعیه وقتی ارسال نداره مودم فرستنده رو خاموش میکنه.
اونا روی باند 42/43 سیگنال ندارن. میخوای با اپراتور دیگه تست کنی با مبین نت تست کن.
دوستانی که سرعت سرور خارجیشون مثل من کمه . ه ا ت ا س پ و ت رو یه تست کنن . سرعت منو رو تقریبا 5 6 برابر میکنه .
![]()
این ورژن R15که اپدیت کردیم اونیورساله؟
به جاش حجم هم بیشتر کم میشه وقتی روشنه....
دوستان ps4 باز، هیچکسی راهی برای nat type نداره؟
پایه اید چند نفری CRA شکایت کنیم؟
کلی هزینه، اخرشم اینطوری؟
به جاش حجم هم بیشتر کم میشه وقتی روشنه....
دوستان ps4 باز، هیچکسی راهی برای nat type نداره؟
پایه اید چند نفری CRA شکایت کنیم؟
کلی هزینه، اخرشم اینطوری؟
جدی ؟ من دقت نکردم به این موضوع . ولی شارژ باتریمو کلا میخوره![]()
سلام دوستان،
میشه مودم GP2101 و این بسته (سیم کارت ۴جی + ۱۰۰ گیگ هدیه) رو یه نقد و بررسی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواردی که برای من مهمه:
۱- بشه باهاش راحت تماس با خارج از کشور برقرار کرد مثلا با واتساپ (یعنی پینگ پایین و سرعت آپلود خوبی داشته باشه).
۲- حجمش برای دانلود خوب باشه، حداقل ۸ گیگ در ماه (که الان نمیدونم اون بسته ۱۰۰ گیگ چه محدودیتی داره!)
۳- مودمش اذیت نکنه.
۴- این سرویس برای کسی که adsl نمیتونه داشته باشه مناسبه؟ یا مثلا همراه اول یا شاتل یا ... سرویساس بهصرفهتر یا باکیفیتتر ارائه میدن؟
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)