عالیه !!
ولی سرعت آپلود تو منطقه ما تا 3 مگابیت بازه ولی در عوض سرعت تک کانکشن رو از 7 مگ بالاتر نمیده![]()
عالیه !!
ولی سرعت آپلود تو منطقه ما تا 3 مگابیت بازه ولی در عوض سرعت تک کانکشن رو از 7 مگ بالاتر نمیده![]()
نه. همچین چیزی نیست. حتی اگرم بخواد این کارو کنه بهش اجازه نمیدن. چون همون طور که گفتم این سرعت روی کاغذ به این صورت هستن و در عمل به چیز های دیگه ام بستگی داره
چیزی که کسی نمی دونه اینه که اولا ایرانسل محدودیت سرعت گذاشته یا نه و اینکه سرعت رو چه طوری بین هر کاربر تقسیم می کنه و سوما کدوم ریلیز از +H هست
مثلا توی ریلیز 7 که حداکثر سرعت 21 مگا هست، به این معنیه که هر دکل می تونه سرعت 21 مگا رو واسه هر نفر تامین کنه که البته این 21 تقسیم بر 8 یا 10 میشه و حداکثر سرعت به 2 مگ میرسه. این یعنی توی download manager سرعت دانلود در هر ثانیه 2 مگا هست
البته در صورتی به همین سرعت 2 خواهیم رسید که سیگنال فول باشه و دکل خلوت باشه و ایرانسل هم محدودیت سرعت تعین نکرده باشه
خلاصه چند عامل هست و به سادگی بدست نمیاد
ایرانسل که طرح شبانه یا نامحدود نداره چه طوری میشینه باهاش دانلود می کنه؟
در ضمن این حرف وقتی درسته که ایرانسل سرعت رو تقسیم نکرده باشه و پهنای باند رو آزاد گذاشته باشه. معمولا توی بعضی از اپراتورها و ISP ها سرعت رو تقسیم می کنن طوری که حتی اگه یک نفر از صبح تا شب دانلود کنه فقط و فقط از سرعت تقسیم شده مخصوص خودش رو استفاده می کنه و به سرعت دیگران ربطی نداره. توی جاهای کم تراکم شاید این موضوع عملی به نظر بیاد ولی توی شهر های شلوغ اگه می خواد سرعت بالا برای همه تامین بشه باید از رلیزهای بالاتر +H یا حتی 4G استفاده کنه
منتها ما هنوز نمی دونیم که سیاست ایرانسل در این باره چیه. اینکه پهنای باند رو واسه همه آزاد گذاشته یا محدودیت قرار داده یا نه و دقیقا از چه سیستمی استفاده می کنه
Last edited by whitewolf; 15-09-2014 at 17:49.
Wcdma only
مخصوص 3جی هستش
اگه روی اون انتنت صفر میشه ینی توی محدوده 3جی نیستی
Sent from my C2305 using Tapatalk
مسئله اینجاست توی قسمت service providers جستجو رو می زنم انتن 3g پیدا میکنه و وقتی انتخابش می کنم رجیستر میشه بهش ولی دیتا رو که روشن می کنم G نشون میده
یه چندتا جای دیگه تست کن
شاید منطقتون پوشش کامل نشده
شاید گوشیت H نمیزنه و فقط G مینویسه
تست سرعتم بگیر
Sent from my C2305 using Tapatalk
اینم وضعیت اسفناک من همین الان یهویی
محتوای مخفی: 3G
اصفهان برای اولین بار تونستم امشب به ایرانسل وصل بشم
همین امشب راه اندازی شد .
سرعت دانلود روی 65 کیلوبایت هست . بد نیست برای شروع
و روی موبایل هم علامت +H میاد
و قدرت سیگنال 91 هست
کدوم منطقه وصل شدید
?
تعداد کانکشن رو گذاشتی رو 1 !
خیلی جالبه، از ساعت 11 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر قطع بود. حالا که وصل شده چند بار تست کردم. سرعتش به هیچ وجه بالاتر از یک مگ نمیره. در حالی که تا دیروز تا 10 مگ هم میرفت. بد جوری واسم بوی توطئه میاد!!
Sent from my C6802 using Tapatalk.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)