تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 473 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میخوام رمز بزارم برا گوشیم اما نمیشه.. با mobyexplorer هم ارور میده... مذل گوشیم w595

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

فكر كنم اون شارژرايي كه صداي زنبور ميدن ،همون شارژراييه كه يه لامپ كوچيك روش داره كه معمولا مدت زيادي طول ميكشه تا شارژ كنه و اونا كلا همينجورين
    سلام
    نه عزیز اینجوری نیست الان من خودم دوتا شارژر دارم یکی سامسونگ و یکی هم سونی هر دو صدای کوچیکی ازشون بیرون میاد و بدجور داغ میکنن چراغی هم ندارن اینقدر شارژ کردنش طول میکشه ولی با شارژر های دیـــگه اینجوری نیســـت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    سیرجان

پيش فرض

سلام
    آره همه این کارها رو کردم اما اتفاقی نیفتاد...
    باطری هم مشکلی نداره.والا من شهریور این گوشی رو خریدم طرف به من گفت گارانتیه اما خب نبود!! من تهران نیستم و شهرستانم....الان دادمش به همون جایی که خریدمش گفته که درستش میکنه ! حالا خدا داند !
    اگه اینجا تعمیر نشد شما تعمیرکار تهران سراغ داری من بفرستم؟

خیلی خیلی ممنون
    سلام
    دیروز گوشی رو سالم از تعمیرکار تحویل گرفتم.مثل اینکه ایراد از چیپ پایین گوشی(یا یه همچین چیزی بود) که مربوط میشد به باز و بسته شدن گوشی که مثل اینکه این چیپ از بورد اصلی جدا شده بود.
    واقعا فکر نمی کردم بر اثر اصطهلاک باز و بسته شدن گوشی این بلا سر موبایلم بیاد...حالا هم داره کار میکنه و من مواظب باز و بسته شدن گوشی به صورت آرام هستم.شاید دوباره این اتفاق بیفته....نمیدونم
    همه گوشی های تاشو این اتفاق ممکنه براشون بیفته؟

ممنون
    امید

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من گوشیم C905 هست . ( همونی که نگران باطریش بودم )
    وقتی اسلایدر گوشی بسته ست یه مقدار لق میزنه !! وقتی هم که تکونش میدم از داخل ( یعنی پشت اسلایدر ) یه کوچولو صدای تق تق میاد انگار یه چیزی شل باشه !!!!! چه تو حالت بسته چه در حالت باز . در صورتی که برای دوستم اینجوری نیست !!!!!!!!!!!
    به نظرتون راهی هست درست بشه !! جایی میتونن درستش کنن یعنی اگه پیچی چیزی شله میشه سفت کرد !!!
    لق زدن گوشی موقعی هست که اسلایدر گوشی بسته ست و با انگشت به صورت عمودی مثلا به صفحه ال سی دی فشار( کوچولو ) میارم !! که این تو گوشی دوستم اینجوری نیست !!!
    امیدوارم زود جوابمو بدید . ممنون میشم .

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا فکر کنم هر 10 روز یک بار وارد تاپیک میشن و یه سوال رو باید 2 ،3 بار بپرسیم تا جواب بگیریم .

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال داشتم راجع به گوشیهای سونی اریکسون مدل k800

وقتی از طریق بلوتوث فایلهای جاوا رو به این گوشیها سند میشوند خودش بصورت خودکار شروع به نصب برنامه میکنه لطفا بفرمایید راهی هستش که بعداز اتمام سند شدن فایل رو در حالت اصلی (نصب نشده) رو گوشی داشته باشیم که امکان بلوتوث کردن اون وجود داشته باشه

متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال داشتم راجع به گوشیهای سونی اریکسون مدل k800

وقتی از طریق بلوتوث فایلهای جاوا رو به این گوشیها سند میشوند خودش بصورت خودکار شروع به نصب برنامه میکنه لطفا بفرمایید راهی هستش که بعداز اتمام سند شدن فایل رو در حالت اصلی (نصب نشده) رو گوشی داشته باشیم که امکان بلوتوث کردن اون وجود داشته باشه

متشکرم
    شما میتونید فرمت فایل رو توی گوشی مبدا تغییر بدید ، موقع دریافت توی پوشه Other میره ، بعد توی گوشی خودتون فرمت رو به jar برگردونید
    برای عوض کردن فرمت هم از mobyexplorer مستفیذ بشید
    راه دیگه ای هم وجود نداره

در آغاز فعالیت P3FE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید یه سوال فنی داشتم. من مدتیه که چندتا از پیکسل های گوشیم سوخته. و بعد از چند مدت این تعداد زیاد شد. تعداد پیکسل های سوخته فکر کنم 30 تا باشه. میخواستم ببینم چرا این مشکل به وجود اومده؟ و آیا راه حلی داره؟

داره خودمونی میشه green house's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان

گوشی من k800 هست .

بعد از نصب ویندوز 7 روی کامپیوتر دیگه با کامپیوتر ازطریق usb ارتباط بر قرار نمی کنه . برنامه pc suit نصب نمیشه .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

گوشی من k800 هست .

بعد از نصب ویندوز 7 روی کامپیوتر دیگه با کامپیوتر ازطریق usb ارتباط بر قرار نمی کنه . برنامه pc suit نصب نمیشه .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

با تشکر
    آخرین نسخه pc suite رو دانلود کنید
    احتمالا ویندوز شما 64 بیتی هست

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •