تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 752 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بررسی هدفون Audio Technica ATH-M50

بررسی ظاهری:

- بسته بندی:
    بسیار ساده و مختصر در یک بسته بندی که هیچ اثری از تجملات و طراحی لوکس در آن دیده نمیشود. به غیر از خود هدفون یک جک تبدیل "8/1 به ¼” به همراه یک کیسه حمل با کیفیت وجود دارد.
    (اگر کمپانی جای این کیسه یک کیف مقاوم قرار میداد بسیار بهتر بود.).

- جنس بدنه ، کیفیت ساخت و طراحی:
    هدفون بزرگتر از آن است که در تصاویر سایت ها دیده میشود. تمام بدنه از پلاستیک ساخته شده (به غیر از شاسی استفاده شده در داخل تل هدفون – اسم این قسمت هدفون رو نمیدونستم) وبرای بالشتک ها از چرم استفاده شده است.
    ظاهر پلاستیکی هدفون در نظر اول کمی ازاشتیاق من کم کرد. ( اینجا یه نظر شخصی میدم که شما 100% با اون مخالفت میکنید. به نظر من ظاهر هدفون قابل مقایسه با هدفون هایی است که حدود 100$ قیمت دارند. و حتی از نظر من XB-500 ظاهر با ابهت تری داره. و اصلا قابل مقایسه با هم رده های خودش در برند AKG نیست. باز هم تکرار میکنم این صرفا نظر شخصی است.) اما همین ظاهر پلاستیکی بسیار با کیفیت ساخته شده است.
    جنس بالشتک گوشی ها از چرم است و بسیار با کیفیت و نرم ساخته شده و حتی برای کسانی که گوش های نسبتا بزرگی دارند (خود بنده لاله های گوشم بزرگ هست- البته بدون زاویه) کاملا مناسب است.
    هدفون به راحتی حول محور های متحرک خود می چرخد. البته اگه مثل من تا به حال با این نوع هدفون ها کار نکرده باشید اولش یه کم باهاش راحت نیستید اما خیلی سریع بهش عادت می کنید.
    کابل هدفون هم از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است و حالتی نیم فنری نیم عادی دارد که به شما امکان میدهد در حالت عادی از آن به راحتی پرتابل استفاده کنید. طول کابل حدود 1.2 متر است و اگر کابل را بکشید تا حدود سه متر افزایش طول میدهد که به شخصه پیشنهاد میدهم زیاد این کار را نکنید (کابل در استفاده طولانی حالت ارتجایی خود را از دست میدهد.)
    و در آخر می رسیم به دوست داشتنی ترین بخش طراحی هدفون که جک فوق العاده خوب اون هست. طراحی این بخش به صورتی است که به آدم یه حس استحکام خوبی رو میده. جک و تبدیل آن در داخل هم پیچ میشوند و با کشیدن نمیشه آنها رو جدا کرد.

در مجموع هدفون از طراحی، کیفیت و بسته بندی مناسبی برخوردار است که البته از نظر شخصی بنده می تونست بهتر باشه.

بررسی فنی:

متاسفانه من تجربه کافی برای انجام این بخش رو اصلا ندارم برای همین شاید خیلی خلاصه تر از بخش قبل بشه (آخه تو ظاهر متخصصم). فقط تجربیات شخصی برای حدود 10 ساعت تست رو میگم شاید برای دوستانی مثل من که تجربه کمی دارند مناسب باشه.

منابع استفاده شده برای تست:

4 ساعت لپتاپ با کارت صدای داخلی
    2 ساعت پلیر Creative Zen X-Fi 8GB
    4 ساعت لپتاپ به همراه کارت صدای اکسترنال Creative Sound Blaster Digital Music Premium HD

(در این مورد لازم هست توضیح بدم که از این هدفون میشه با پلیر و بدون آمپ استفاده کرد و تجربه بسیار لذت بخش تری بود از استفاده هدفون EP-830 . اما پلیر به هیچ وجه نمیتواند نهایت استفاده رو از هدفون بکند. حتی کارت صدای داخلی هم همین وضعیت را دارد.)

تراک های استفاده شده:

10 عدد تراک 96/24به حجم حدود 1GB
    20 آلبوم در سبک هاب مختلف با فرمت MP3 320 که اکثرا مستقیم از روی سی دی rip شده اند.

نحوه تست:

کاملا به صورت سلیقه ای و بدون هیچ دلیلی به این صورت تست رو انجام دادم که ابتدا به مدت 20 دقیقه آهنگ هایی که بیشتر در فرکانس های بالا قرار داشتند را گوش کردم ( قطعه کلاسیک la campanella که هم تکنوازی پیانو را در اختیار داشتم هم ویولن). بعد بیست دقیقه به قطعات vocal که خواننده زن داشت و بعد بیست دقیقه vocal با خواننده مرد . بعد از این مرحله نیز یک سری موزیک با بیس نسبتا قوی. وقتی این مرحله به پایان رسید مراحل بالا رو یکبار دیگه تست کردم تا نتایج رو مقایسه کنم. دیگه بعد از این مرحله هرچی داشتم تست کردم.

نتایج تست:

در ابتدای کار تفاوتی بین قطعات flac و Mp3 احساس نمیشد. مفهومی به عنوان soundstage رو اصلا نمیشد حس کرد.
    پاسخ فرکانسی تفاوت چندانی با هدفون قبلی نداشت! و حتی در بعضی موارد هدفون قبلی بهتر بود!! جالب ترین نکته این بود که بعد از یک ساعت کار با هدفون وقتی به یک موزیک با بیس نسبتا قوی گوش دادم شکه شدم. صدای قابلمه میومد!!!
    البته این وضعیت خیلی سریع تر از انتظار من درست شد . تقریبا بعد از 20 الی 25 دقیقه صدای بیس بهتر شد هرچند یک مقدار حالت بومی داشت و از عمق مناسب برخوردار نبود.

اما به مرور زمان وضعیت تغییر کرد که برای من بسیار بسیار لذت بخش و پر از حس های تازه بود. و بعد از زمانی حدود 3 ساعت حس من نسبت به هدفون کاملا تغییر کرد.
    وقتی مجدد قطعه la campanella اجرا شده با ویولن رو گوش کردم. جزییاتی رو میشنیدم که قبلا اصلا نشنیده بودم. بیس به مرور زمان حالت بومی خود رو از دست داد البته این نکته رو بگم که اصلا بیس حالت فلت نداره اما دیگه بومی نیست.
    صدا یواش یواش از وسط مغز به سمت کناره ها حرکت کرد و این شیرین ترین تجربه ای بود که من داشتم چون تا الآن هیچ وقت Sound Stage هدفون رو تجربه نکرده بودم.
    و مید هم بسیار شفاف تر شد و حس بهتری از صدای خواننده رو به آدم منتقل میکرد.

بعد از 10 ساعت (فکر نکنم صدای هدفون دیگه خیلی تغییر کنه) به این نتایج رسیدم.

بیس: خوب اما غیر فلت (بیشتر مناسب سبک های الکتریکی ) میتونست عمق و تفکیک بیشتری داشته باشه

مید: خوب با شفافیت ، جزییات و تفکیک مناسب

های: خوب با شفافیت ، جزییات و تفکیک مناسب

Sound Stage : به نظر من تو قیمت خودش عالی – چیزی که من حس میکنم پشت هدفون و چسبیده به آن است (احتمالا اشتباه است چون کاملا بی تجربه ام)

راحتی: فوق العاده عالی. من ایرفون خودم رو نمیتونم بیشتر از 1 ساعت مداوم گوش بدم اما به راحتی این هدفون رو ساعت ها روی گوشم قرار میدم و اصلا حس هم نمی کنمش البته به خاطر بسته بودن یک مقدار تعرق داره اما اصلا در حدی نیست که اذیت کنه.

Isolation: بسیار خوب. وقتی صدا در حد نرمال قرار داره تقریبا نه صدای از بیرون میاد داخل نه از داخل میره بیرون

فرمت مناسب: به نظر من بهترین فرمت برای این هدفون MP3 320 و پایه ترین حالت flac هستش. تفاوت 320 با bit rate های کمتر کاملا قابل لمس هست و همینطور flac با 320 اما تفاوت flac ها رو من تقریبا خیلی ناچیز حس کردم.

سبک مناسب: به نظر من اگه یه کم بیس متعادل بشه برای همه سبک ها میشه استفاده کرد.

در پایان درسته که گفتم بیس زیاد فلت نیست اما در مجموع هدفون مانیتور تر از آن است که انتظار داشتم. و به نظر من اگه کسی در ایران میخواد خرید کنه تا 300 تومن هم اگه بودجه داشته باشه باز این بهترین گزینه هست.

خیلی طولانی شد. عذر میخوام که انقدر روده درازی کردم اما گفتم شاید به درد دوستان کم تجربه مثل من بخوره.

همگی شاد باشید.
    Last edited by kindlinessangel; 12-08-2011 at 13:16.

2. 6 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا ببین من وقتی هدفون 150-160 دلاری رو میخرم 170 دیگه باید دستت بیاد کارت 84 دلاری باید چند باشه
    آهان از اون نظر (:

احتمالا مزاحمتون میشم !!
    چه مزاحمتی

یک نکته راجع به این کارت بگم شاید برای دوستان این مقایسه ( آماتوری) جالب باشه.
    اگه صدای ویندوز تا آخر زیاد باشه و صدای نرم افزار پخش موزیک هم همینطور با کارت صدای onboard سیستم صدایی از هدفون در میاد که با این کارت در نصف ولوم نرم افزار پلیر شنیده میشه.
    البته این ساده ترین تفاوت در درایو کردن هدفون بود.
    درسته چون این کارت برای این خاطر از چیپ مخصوص آمپ هدفون استفاده کرده که قیمت هر کدومش برای 10K معادل قیمت چیپ صدای آنبرده (:
    شما در کنار این امکاناتی مثل ورودی و خروجی اپتیکال - ورودی و خروجی RCA - و مهمتر از همه تبدیل دیجیتال به آنالوگ و بالعکس 96/24 را هم دارید. تنها نکته ای که باید توجه کنید اینه که جک هدفون و میکروفن این کارت از نوع 4/1 است.
    امکانات جنبی کارتهای صدا اغلب به کار ما نمیاد و زیاد خودتون رو درگیر اون نکنید و در آخر اینکه اگه جک هدفون کارت اگه "1/4 باشه یک مزیت هست چون میشه از تبدیل فیش کوچک به بزرگ برای هدفون های با فیش کوچک (3.5mm) استفاده کرد بدون اینکه فشاری به جک کارت بیاد ولی برعکسش کار اشتباهی هست و اغلب باعث شکستگی جک میشه که تعمیر کردنش کار ساده ای نیست و تعویض اون هم به راحتی امکان پذیر نیست چون تنوع این جک ها بیش از اونچه که فکر میکنید هست و به جای هم نمی خورند و اینکه گارانتی هم به هیچ عنوان شکستگی رو قبول نمی کنه

شما هم موفق باشید

کار تون باز هم حرف نداشت اصلآ خودتون حرف ندارید (:

کامل و عالی بود مرسی مرسی

این پست رو دادم چون حیف بود فقط تشکر بزنم بزار بن بشم من که همین روزا بن می شم از بس بی ربط پست دادم (:

شما هم موفق باشید
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:25. دليل: پست متوالی

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

شما تو ریویو تون نوشتین بعد از مدتی صدا تغییر کرد....
    یعنی تو همه هدفون ها همین طوری هست که صدا بعد از چند ساعت گوش کردن تغییر میکنه؟
    ممنون

6. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار تون باز هم حرف نداشت اصلآ خودتون حرف ندارید (:

کامل و عالی بود مرسی مرسی

این پست رو دادم چون حیف بود فقط تشکر بزنم بزار بن بشم من که همین روزا بن می شم از بس بی ربط پست دادم (:

شما هم موفق باشید
    مرسی
    فقط آقا رضا کاش یکم راجع به نتیجه گیری من در مورد soundstage و واکنش هدفون به فرکانس هاس مختلف و همینطور فرمت ها و سبک های مناسب برای این هدفون صحبت کنید. اینکه درست است یا نه .
    چون من تجربه استفاده از هدفون های دیگه را ندارم و همینطور soundstage در دیگر هدفون ها. صرفا چیزی که حس کردم رو اینجا بیان کردم.
    از peaceful1 عزیز هم همین خواهش رو دارم.

10. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی
    فقط آقا رضا کاش یکم راجع به نتیجه گیری من در مورد soundstage و واکنش هدفون به فرکانس هاس مختلف و همینطور فرمت ها و سبک های مناسب برای این هدفون صحبت کنید. اینکه درست است یا نه .
    چون من تجربه استفاده از هدفون های دیگه را ندارم و همینطور soundstage در دیگر هدفون ها. صرفا چیزی که حس کردم رو اینجا بیان کردم.
    از peaceful1 عزیز هم همین خواهش رو دارم.
    تعریف Soundstage رو قبلآ داده بودم و شما هم با توجه به اینکه تجربه نکرده بودید خیلی خوب توضیح دادید و همینطور برای فرکانسهای مختلف

به هر حال جهت تکمیل پست شما:

M50 یکی از بهترین نمونه های بسیار رارزان قیمتی هست که توانسته Soundstage ی به خوبی هدفون های چند برابر قیمت خودش ایجاد کنه در واقع میشه گفت که Soundstage این هدفون کمی باز هست به بازی 50 سانتی متر و منظور از 50 سانتی متر این هست که شما احساس میکنید که صدای سازها نهایتآ از مرکز سر تا فاصله 25 سانتی متری به سمت چپ و راست شنیده میشه و همچنین عمیق هست به عمق نهایتآ 50 سانتی متر که از مرکز سر به سمت روبرو حساب شده معمولآ برای هدفون های مختلف و سورس های مختلف این مقادیر متفاوت خواهد بود مثلآ ممکنه شما یه تراک Live گوش کنید و این فضا به دو برابر هم گسترش پیدا کنه و همچنین ممکنه تراکی پلی کنید که نهایتآ این فضا کمتر از 1/4 باشه و حتی ممکنه شما از آمپ خاصی استفاده کنید که باعث افزایش و کاهش چشمگیر این فضا بشه این تجربه شما خواهد بود که کدوم تراک چه فضایی ایجاد خواهد کرد و اینکه آمپ یا پلیر شما چقدر کمک به این فضا سازی می کنه و توضیحش دلایلش فکر نمی کنم برای یک سایت هم ساده باشه چه برسه به یک پست
    به هر حال با توجه به اینکه همه چیز مشابه و این فضا در قیاس با سایر هدفونها باشه باید گفت که Soundstage این هدفون عالی هست

بیس این هدفون کاملآ مناسب سبکهایی هست که بیس قوی نیاز دارند مثل الکترونیک و راک و یا پاپ البته با توجه به اینکه حالت قوی داره اما جزییات زیادی شنیده نمی شه و اینکه بیس این هدفون متناسب با ولوم تغییر می کنه و مید نسبتآ خوب این هدفون نسبت سطح ولوم کمی حساس هست به این صورت که با تغییر ولوم از دامنه کم و رفته رفته از قدرت مید کاسته میشه و های خوب این هدون یکی از بخشهای مهم هست که جزییات صدا درون آن نهفته هست که در این هدفون هم به خوبی پخش میشه ولی قدرت اون درای تغییراتی کم با سطح ولوم هست و متناسب با درجه ولوم افزایش نداره که یک ضعف به حساب میاد
    به طور کلی اگر صدا با درجه متوسط پخش بشه کیفیت صدای هدفون خوب هست و با بیس قوی و با مید خیلی خوب و های خوب

THD در این هدفون بسیار پایین بوده و در کمترین درجه ولوم هم در حد بسیار خوبی قرار داره چیزی کمتر از %0.2 که برای یک هدفون در این رنج قیمت عالی به حساب میاد و این باعث میشه که صدای صاف و یکدست و بدون اعوجاج شنیده بشه

تغییرات امپدانسی بسیار کمی داره و برای هر پلیری مناسب خواهد بود فقط به این شرط که پلیر توان مورد نیاز درایو کردن هدفون را داشته باشه

انحراف فاز یکدستی داره و این باعث میشه که Soundstage اون نمایان بشه و کمی انحراف فاز بیشتر در فرکانسهای مید به بالا با عث میشه فضای Soundsyage این هدفون در فرکانسهای بالا متقارن نباشه

درایور های این هدفون در حد بسیار خوبی با هم در تقارن هستند که برای یک هدفون با این رده قیمت عالی به حساب خواهد آمد

isolation در این هدفون با توجه به Close بودنش در حد خوبی هست به طوریکه فرکانسهای مید به بالا با ضریب 17- الی 10- دچار کاهش می شوند یا به طور ساده تر اگر صدای یک اسپیکر قوی با توان 100 وات در مجیط اطراف باشه شما احساس میکنید این صدا توانش در حد صدای 10 وات بیشتر نیست یا اینکه اگر کنار شما کسی با شما صحبت کنه شما یک نجوای بسیار ضعیف می شنوید

در آخر kindlinessangel عزیز به این توجه کنید که Soundstage به جایی نمی چسبه چون یک فضای ساختگی یا ب ه عبارتی صحیح تر بازسازی مجدد فضای صوتی و یا محیطی که صدا در آن ضبط شده هست و شما با هدفونی که این فضا (Soundatge) را به خوبی دوباره ایجاد کنه احساس Live به معنای واقعی که می گم رو درک خواهید کرد به تجربه من هدفونی که بتونه تا دو متر فضا سازی کنه برای هر نوع مسترینگی مناسبه و اینکه همونطور که Mp3 با یک کیفیت مثلآ 320 با هم از نظر کیفیت صدا متفاوت هستند این وضعیت هم برای FLAC و . . . هست و برای تشخیص بهتره که چندین تراک متفاوت از آلبوم های مختلف از سبک های متفاوت همیشه برای تست داشته باشید

در آخر آخر مغز ما تقریبآ %30 پردازش فضایی صوتی خودش رو توسط چشم انجام می ده پس اگر شما صدای بسته را در محیط باز گوش کنید احساس خواهید کرد که صدا به مقدار زیادی دارای بعد شده و از گوش شما فاصله می گیره
    که میشه گفت Soundstage به معنای مجانی

شما هم موفق باشید.

12. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون
    حالا که برادر "پیسفول" کلیات رو گفتن ، یک مطلبی هست که مناسب دیدم بعد از اینکه چند بار این قضیۀ burn in پیش اومده بگم اینه که :

برای هدفون ها و اسپیکر هایی که درایور ها یا قسمت هایی دارند که به صورت مکانیکی حرکت می کنند مفهوم burn in برای همه قابل قبول و همه به اون معتقدن ولی در هدفون هایی که فاقد قسمت محرک مکانیکی برای ایجاد صوت هستن ( یعنی تقریبا تمام هدفون توگوشی های بالای 200 دلار) بین علما اختلافه که آیا واقعاً چیزی به نام burn in برای این پخش کننده ها مفهوم داره یا نه ، بعضی ها مخالفن و بعضی ها موافق
    البته در مورد این هدفون به خصوص مورد بحث بچه ها مفهوم burn in رو همه قبول دارن که در موردش اعمال میشه .

14. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

دوستان میخوام یه هدفون برای کامپیوتر بگیرم حدود 30 تومن چی پیشنهاد میدین برای موزیک گوش دادن طولانی مدت میخوام صداشم اگه درز کنه مهم نیست
    تو گوشی یا رو گوشی هم فرقی نمیکنه برام فقط کیفیتش خوب باشه اذیت نکنه و سیمش کوتاه نباشه و ترجیحا بیس نرم داشته باشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یه هدست بلوتوس مارک we.com خریدم 30 هزار تومان و نوکیا هم داشت همین قیمت برای voice chat با مسنجر گرفتم خوشگل هست و خوبه وقتی وصل کردم گوشی صداش استریو بود و خوب میومد و میکروفون کار میکنه ولی به کامپیوتر وصل کردم تو گوگل تالک صحبت کردم صدا طرف میاد ولی صدای من نمیره. چیکار باید بکنم؟؟؟ میخوام بدونم رو کامپیوتر کار نمیکنه پس بدم البته روی جلدش زده :
    mobile-pc-notbook
    مدل دقیقش این هست:
    Stereo Hedset H580 مارک We.Com

این عکسش:

من یه هدست بی سیم میخوام که کیفیت گوشی هاش و میکروفونش عالی باشه ولی کریتیو نمیخوام چون 100 هزار به بالا هستش در حد 50 تومان دیگه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by mrmostafa; 13-08-2011 at 15:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی نوکیا N79 دارم که هدفونش قطعی داره.می خواستم بپرسم یهearphone میتونم جاش بگیرم که کیفیت بالایی داشته باشه که به اون رابطی که از طریقه ی اون به گوشی وصل می شه(سمت چپ تصویر زیر) بخوره؟
    تصویر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •