کورتوا فوق العادس ... من الان دو فصل دروازبانم کورتوا هست ... واکنش هاش عالی هست
کورتوا فوق العادس ... من الان دو فصل دروازبانم کورتوا هست ... واکنش هاش عالی هست
من همیشه تراستگن رو میخرم و امسال هم پتانسیلش بالاست . strength اش خیلی بالاست .
سیستمتون چیه؟
من خودم فیفا 14 با تراشتگن بازی نکردم فیفا 13 خوب بود ولی فیفا 14 خیلی ها ازش انتقاد کردن باردی فکر کنم دروازه بان دوم اینتر یا یووه هست که قرضی رفته یک تیم تو دسته 2 ایتالیا . دوستان اگه دفاع چپ خواستن بخرن پیشنهاد من luke shaw ماله ساوتهمپتون هست که 17 سالشه قدرت 73 یعنی فکر کنم تو 24 سالگی به 90 برسه
پچ گرافیگی هم خواستن من FXAA_Tool رو پیشنهاد میدم
luke shaw یکی از بهترین دفاع چپ هاست . کلا من نمیفهمم چرا دفاع چپ ها بهترن تا دفاع راستها .
دفاع چپ خوب زیاد داریم که حتی به 90 هم میرسن اما دفاع راست نه .
core i 7 haswell 3.4GBسیستمتون چیه؟
vga 4GB ddr5
ram 16 GB ddr3
![]()
دوستان راهی هست سرعت بازی متعادل تر بشه ؟ با سرعت کم باز هم فک میکنم توپ و بازیکنا سریعتر از حالت واقعی هستن
دوستان همچین مشکلی ندارن ؟یه سوال :
این پیتر چک حسابی منو کفری کرده . شوت پشت 18 همه رو میگیره
اما تو تک به تک ها اگه شوت کنی مستقیم تو بدن دروازه بان هست به خصوص اگه پیتر چک باشه 100 درصد میگیره![]()
تو تک به تک R2 رو میگیرم و آروم می شوتم اما توپ هوا می زنن. وقتی R2 بگیری مستقیم نمیزنه و یکم توپ کات بر میداره
چی کار کنم در حالی که کات بر میداره ، زمینی باشه و زیاد نره هوا ؟زیادم شوت رو پر نمی کنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)