آقا دمت گرم
به عنوان سوال آخر یادم رفت بپرسم !
ویندوز 8.1 رو می خواستی نصب کنی ، روی DVD رایت کردی یا روی Flash memory
آقا دمت گرم
به عنوان سوال آخر یادم رفت بپرسم !
ویندوز 8.1 رو می خواستی نصب کنی ، روی DVD رایت کردی یا روی Flash memory
خواهش میکنم.
گفتم رو دی وی دی ۹ که یه مقدار تو دردسر افتادم بخاطر پارتیشن ها و نصب نشدنش از روی DvD.
سلام بچه ها یه سوال Disk Defregmant به چه درد میخوره کلا دفرگمنت کردن یه درایو واسه چی انجام میشه ؟؟
یه نرم افزار سراغ ندارید در درایور نوری رو خودش بندازه بیرون خودشم بده تو ؟؟![]()
کلا دیفرگ کردن سرعت درایور رو میبره بالا مثل این میمونه:
شما یک کتابخانه با مقدار زیاد کتاب دارید که این کتاب ها رو مرتب نکردید حالا اگه بخواید مثلا کتاب مربوط به اینترنت رو پیدا کنید
چه قدر وقت میبره؟؟؟
با دیفرگ کردن یجورایی این کتابخونه قفسه بندی میشه.
امیدوارم خوب تشبیه کرده باشم.
والا نمیفهمم منظورت از خودش بیاد بیرون و خودش بره تو چیه؟
منظورش مثل رایانست .
نه این به سخت افزار مروط می شه . چنین کاری نمی شه
علیک
همونطور که دوستان عرض کردند :
فضای سطح سطح دیسک بر اثر جا به جایی و حذف و نصب شدن فایل و برنامه ها پر میشه.
شما توسط عکل دفرگمنت میتونید اون فضاهای اضافی رو پاک کنید.
سلام من میخوام این مدل رو بخرم برای بازی آیا لازمه i7بخرم؟؟و این که امروز لیست قیمت از پایتخت گرفتم اونی که حافظهcach3داشت از اونی کهcach6بود گرونتر بود!!!چرا؟یک جا توی ولی عصر پیدا کردم با cpui5 ram6 hdd1t gpu 740 میده2170ولی پایتخت گرونتره!!!!یعنی اون جنسش بده؟؟؟که ارزونتره؟من مشخصات اینی که توی پایتخت بودو با قیمت میدم در مورد سوال اولم لطف کنید توضیحی بدینcore i5 2.5 to 3.1 3230 chace3 hdd1ram6 gpu740 ghimat 2290!!! / core i5 2.1 to 3.3 3612 ram6 cach6 hdd1t gpu740 ghimat2280
Last edited by elina.a; 08-09-2013 at 00:26.
در مورد لارم بودن خرید I7 ، پست 3 صفحه قبل رو کاش می خوندین
بار ها و بار ها بحث شده و گفتیم اجبار نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد Catch هم مدل CPU دومی که گفتین ، یعنی 3612QM مدل I7 هستش نه I5 .حتما فروشنده اشتباه گفته و الا قیمتش 2600 هستش کش هم 6
الان چک هم کردم Datasheet مربوط به Z500 ، در 3 نوع I5 هستش 3210M , 3230M , 3360M که هر 3 تاشون کش 3 دارن
در مورد قیمت هم متاسفانه پایتخت سر گردنست( شوخی !!! )
شما یکم بگردی قیمت بالا تر یا پایین ترم پیدا می شه
Last edited by Public Enemy; 08-09-2013 at 01:07.
سلام قصد خرید z500 دارم برای کارهای معمولی و نه اصولا حرفه ای ولی دوست ندارم کم بیاره
1- I5 یا I7?
2- با گارانتی سازگار یا هماهنگ؟ اینکه میگن سازگار با کیف و موس هست ارزش داره یا نه؟
با تشکر فراوان ممنون میشم به سئوالم جواب بدید
براي كارهاي معمولي ( تماشاي فيلم و نرم افزارهاي متوسط ) i3 هم كاملا جوابگو هست چون برام ثابت شده .
ولي اگه ميخواين دغدغه كم آوردن نداشته باشين بهتره i5 بخرين تا نه تو نرم افزارها و نه تو گيم كم نياره
حتما با با گارانتي سازگار بخرين
نه كيف و موس قبلا داشت الان پك نميدن ( البته تو بازار ، چون ديجي كالا گاها با پك ميفروشه )
موفق باشين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)