تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 457 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلاموقت بخیر و خسته نباشیدمن از نسخه پنج بببعد فایروال کمودو استفاده کردم تا حالا که نسخه هفت رو چندوقتیه دارم و هبچ مشکی نداشتم و راضیم ازش..الان چند روزه قسمت فایروالش کار نمیکنه..سندباکس و hips مشکلی ندارن...اما روی هر حالتی میزارم فایروال رو بازم تغییری نمیکنه..الان گزاشتم روی حالت مسدود ولی توی اینترنت دارم سایت باز میکنم.دانلود میکنم...روی حالت کاربر میزارم و نشون دادن پیغام هم بازم به همه برنامه ها اجازه اتصال میده بدون پرسیدن سوال ازم!!با ایکه لیست قوانین برنامه هام خالیه!تنظیمات پیکربندی رو از فایروال ب پروتکتیو تغیر دادم بی فایده+ پاک کردن برنامه و پوشه ها و فایلهایی ک داشت و نصب دوباره بازم بی فایده...دیگه نمیدونم چه کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلاموقت بخیر و خسته نباشیدمن از نسخه پنج بببعد فایروال کمودو استفاده کردم تا حالا که نسخه هفت رو چندوقتیه دارم و هبچ مشکی نداشتم و راضیم ازش..الان چند روزه قسمت فایروالش کار نمیکنه..سندباکس و hips مشکلی ندارن...اما روی هر حالتی میزارم فایروال رو بازم تغییری نمیکنه..الان گزاشتم روی حالت مسدود ولی توی اینترنت دارم سایت باز میکنم.دانلود میکنم...روی حالت کاربر میزارم و نشون دادن پیغام هم بازم به همه برنامه ها اجازه اتصال میده بدون پرسیدن سوال ازم!!با ایکه لیست قوانین برنامه هام خالیه!تنظیمات پیکربندی رو از فایروال ب پروتکتیو تغیر دادم بی فایده+ پاک کردن برنامه و پوشه ها و فایلهایی ک داشت و نصب دوباره بازم بی فایده...دیگه نمیدونم چه کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید
    از سرویس وی-P-ان خاصی استفاده میکنید؟

3. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از سرویس وی-P-ان خاصی استفاده میکنید؟
    نه اصلا..ارتباط اینترنتی من هیچ تغییری نکرده..مشکلی هم با نت ندارم...الان من مرورگرم یا adm اصلا توی لیست برنامه هام نیست ک وصل بشه یا نه.با اینکه روی حالت کاربر گزاشتم و نشون دادن پیغام..اما به نت دسترسی دارن...اما برنامه 3dsmax بازکردم ازم پرسید وصل بشه به نت یا ن؟ یا واسه درایور گرافیک ازم پرسید..با اینکه من تعداد پیغامهاشو گزاشتم روی زیاد چهارپنج ا رو فقط پرسید و مابقی رو نمیپرسه...و میزاره وصل بشن... لیست قوانین برنامه ها از تنظمات فایروال کلا خالی کردم بازم همینطوره..یه یوزر دگه تعریف کردم از یوزر ادمین هم وارد شدم همین بود...گمون کنم یا باید ویندوز عوض کنم یا نسخه کمودو رو ارتقا بدم...اولین باره مشکل پیدا کرده چون خیلی قبولش دارم پاپیچش شدم ببینم چی شده..ببخش یه سوال دگه نسخه 8 ک اومده 64بیتی جدا نداره با این وضع نت برامون؟توی سایتش ندیدم اخهب هر حال ممنونم از توجهتون.تشکر فراوان

5. این کاربر از saman205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1-نه اصلا..ارتباط اینترنتی من هیچ تغییری نکرده..مشکلی هم با نت ندارم...الان من مرورگرم یا adm اصلا توی لیست برنامه هام نیست ک وصل بشه یا نه.با اینکه روی حالت کاربر گزاشتم و نشون دادن پیغام..اما به نت دسترسی دارن...اما برنامه 3dsmax بازکردم ازم پرسید وصل بشه به نت یا ن؟ یا واسه درایور گرافیک ازم پرسید...

2-یه سوال دیگه نسخه 8 که اومده 64بیتی جدا نداره با این وضع نت برامون؟توی سایتش ندیدم اخهب هر حال ممنونم از توجهتون.تشکر فراوان
    سلام

خب، با این توضیحاتی که دادید من میتونم روی تنظیمات فایروال شک کنم... میتونید یک عکس از تنظیمات بخش فایروال اینجا بزارید؟ یا بهتر اینکه از تنظیمات کومودو بکاپ بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید من یک نگاهی بهش بندازم.

==

منم نسخه مجزا 32 و 64 بیتی ندیدم. در هر صورت میتونید کومودو را از طریق آپدیت برنامه به نسخه 8 ارتقا بدهید.

7. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون از پیگیری و توجهی که دارین
    ببخش من تازه واردم تعداد پست هام کمه.نشد خصوصی بفرستم..لینک بکاپ و اسکرین شات از برنامه رو همینجا میزارم ممنون میشم نگاهی بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم ممنون از شما

9. 3 کاربر از saman205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سلام. من تنظيماتي که توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود رو نتونستم وارد کنم.

يعني اون قسمت Select From و Browse رو پيداش نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این آپدیت حدود 200 مگابایتی چی بود که برای comodo اومد؟
    واقعا این حجم آپدیت مسخره است و مخصوصا با وضع اینترنت ایران اصلا جور در نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سلام. من وقتي تنظيمات رو روي Proactive کانفيگ ميکنم بعضي از برنامه هام کار نميکنند!

راه حلّش چيه؟

ممنونم.

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام. من وقتي تنظيمات رو روي Proactive کانفيگ ميکنم بعضي از برنامه هام کار نميکنند!

راه حلّش چيه؟

ممنونم.
    سلام دوست عزیز
    شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
    این تنظیمات مربوط به نسخه 5 کومودو هستش

موفق باشید

14. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام چجوری میتونم تنظیمات رو عوض کنم که به سایت گیر نده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •