تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 720 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از نزدیک هر رنگی که هست( دودی یا خاکستری) تو عکس آبی نشون میده .
    کنتراست کم کن ببین black level چطور می شه.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

از نزدیک هر رنگی که هست( دودی یا خاکستری) تو عکس آبی نشون میده .
    کنتراست کم کن ببین black level چطور می شه.
    عکس رو اصلاح کردم. فقط واسه دیدنش حتما باید یه خرده از جاتون بلند شیدا.
    عکس قبلی رو با فتوشاپ crop و Resize کرده بودم که خود فتوشاپ عکس رو آبی و روشن تر می کرد.

با تغییر کنتراست و برایتنس مشکی تغییر نمیکنه.
    Last edited by poonel; 28-12-2011 at 08:00.

3. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من تمام شماره هایی که ازفروشگاه های بانه رواینترنت بود تماس گرفتم برای 50اینچ VT30 همه میگن نداریم توروخدااگه کسی شماره تماسی داره یاجایی رومی شناسه یاری کنه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان کل قاب واتاق و صفحه تلویزیون یکی شد(تو عکس) کلا مشکیه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من تمام شماره هایی که ازفروشگاه های بانه رواینترنت بود تماس گرفتم برای 50اینچ VT30 همه میگن نداریم توروخدااگه کسی شماره تماسی داره یاجایی رومی شناسه یاری کنه
    VT30 سایز 50 & 65 موجوده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بدون گارانتی میخوای تماس بگیر گناوه یا سایت امیر کالا 50 اینچ تا چند وقت پیش موجود بود بدون گرانتی.
    Last edited by kambiz11000; 28-12-2011 at 08:45.

7. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به غیر از 55 و 65 اینچ بقیه سایزا تو سایت بانه مارکت موجوده برای کسایی که بدون گارانتی میخوان.
    جاي ديگه رو نميدونم ولي بانه دنبالش نگرديد من ديروز زيرو رو كردم نيست كه نيست اين سايتم يكي دو تا تو انبارش مونده حالا رو چه حسابي و چه عيب و ايرادي دارن خدا ميدونه! تازه اين قيمت نميده كه تو سايت زده خونه باباشو كشيده روش!

9. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان تی وی من (st30 ) چند روزی هست که اون کیفیت 10 روز اول رو نداره ( هم ر س ی و ر هم تیونر هم یو اس بی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه
    من VT30 خریدم حدود 30 تا بلوری 3D روی هارد دارم . مشکلم اینه که نمی دونم چه دستگاهی برای پخش بلوری بخصوص 3D استفاده کنم . گذاشتن کامپیوتر نزدیک TV برام خیلی مشکله . دستگاه های بلوری پلیر هم مشکلات خاص خودش رو داره ...
    به نظر شما mac mini میتونه برای پخش ایمج بلوری 3D استفاده بشه ؟ کسی تجربه ای در این ضمینه داره ؟ لطفا هر چی در مورد پخش بلوری به نظرتون میرسه بگید .

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها برادرمن v20 داره و همیشه رو حالت سینما گذاشته بودش چون تو حالت داینامیک چشم رو اذیت میکنه من یکم باهاش ور رفتم دیدم حالت game از همه مدها بهتره چون نه چشمو میزنه نه اینکه ماته الان 6 7 ماهه برادرم رو مد game گذاشته میگه کیفیت تی ویش یه چیز دیگه شده.بچه ها یه امتحانی کنن نتیجشو بگن.تی وی خودم ظهر میرسه تا حالا رو مد professional امتحان نکردم اینقدر باهاش ور میرم تا بهترین کیفیتو بهتون بگم رو کیفیت من خیلی وسواس دارم تا رسید براتون آببندیش میکنم
    Last edited by dfbdb; 28-12-2011 at 11:41.

13. 3 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینم نتیجه تست VT30 بنده :

اگه مانیتورتون LCD هست یه ذره از جاتون بلند شید و از بالا نگاه کنید.

تو تاریکی تابلوئه که مشکی نیست!
    وقتی تو تاریکی تلویزیون خاموشه مشکی هست ولی روشن که باشه تو مشکیش یه نوری هست.

روی مد دینامیک و نرمال تست کردم و برایتنس و کنتراست رو تغییر دادم اما نتیجه کار تغییر نکرد.

تعجب می کنم سایتAvForoum چطوری black levelش رو refrence داده؟؟؟
    کد:
    تو نور محیط معمولی و تصویری که رنگهای مختلف داره مشکیش خوبه و دقت نوردهی و رنگ های طبیعیش 100% بهتر از LED هست اما انتظار داشتم تو تاریکی کاملاً مشکی باشه که نیست!
    میگم پونل عزیز یک مهندسی بود توی سایت اطلاعات خیلی جامعی قبل از برسی تلوزیون ها داشت. همونی که چون از الوکارد عزیز یاد گرفته بودن تفاوت 960 و800 و بعد علامه دهر شده بودن نمیدونم دوستان یادشون هست یا نه و با برهان same model گفتن یک سایت تمام سری 92 رو یک جور دونستن اما مثل اینکه اینجا قضیه یه نمه متفاوته.

ایشون فرمودن :

[QUOTE]
    عرض کردم که خواندن هر مطلبی در اینترنت نیازمند یکسری اطلاعات جامع از قبل است چون وقتی در فرومی حرفه ای بحث میشود یکسری اطلاعات به صورت پیش فرض بین افراد وجود دارد ولی متاسفانه در اینجا باید با کسانی بحث شود که اطلاعات پایه کافی ندارند و تنها بر اساس اینکه یک محصولی را دارند توقع دارند بهترین محصول دنیا باشد .... مثلا در مورد شما مدل HX929 در آمریکا همان مدل HX923 در انگلستان هست و تفاوت رفرش ریت این دو را هم قبلا جناب Alucard عنوان نمودند که به دلیل سیستم پخش هست که در آمریکا 60 هرتزی هست و 960 هرتز مضربی با عدد صحیح برای 60 هرتز ان تی اس سی هست یعنی 60x16=960 ولی در اروپا 800 هرتز هست چون در آنجا سیستم پخش 50 هرتزی پال هست 50x16=800 میشود پس این دلیل تفاوت رفرش ریت...

منبعی که تائید میکند سونی hx929 در آمریکا همان hx923 یا hx925 در اروپا هست:

کد:
    پس این اولین ادعای غلط شما....

مورد دوم در مورد سیستم اینفینیت بلک :
    در پلاسماهای high end پاناسونیک فعال بودن آن تنها در مدهای vivid یا داینامیک صورت می پذیرد که مساله جدیدی نیست و مربوط به سال 2008 هست یعنی از مدلهای pz800 در آمریکا و در ایران py800 تا به حال که تنها در مد داینامیک و vivid سیستم اینفینیت بلک فعال میشود که عمق رنگ مشکی آن 0.0 هست دیلیل اینکه چرا سیستم اینفینیت بلک در پلاسماهای پاناسونیک تنها در مد داینامیک فعال میباشد احتمالا برخورد با پدیده black crush در مدهای سینما و thx است که توجه به تصویر life like بیش از کنتراست اهمیت دارد.
    مطلب جدیدی نیست و در همان سال 2008 در مورد آن در فرومهای حرفه ای بحثهای زیادی شده....
    مثلا یک نمونه از اندازه گیری عمق رنگ مشکی بر روی مد vivid یا همان داینامیک در مورد vt20 از سایت hdguru:

کد:
    در مورد فیلتر رنگ مشکی در اتاق روشن من در فروشگاهی با نور زیاد فیلتر st30 را دیدم و مشکی آن با مشکی یک led پاناسونیک در محیط روشن کاملا قابل قیاس بود شما خودتان می توانید بروید تجربه کنید...

اتفاقا تفاوت بین 0.01 cd با 0.02 cd خیلی زیاد هست دوست عزیز مثلا شما یک پنل دارید که 50 cd درخشش دارد زمانیکه عمق رنگ مشکی شما 0.01 باشد کنتراست واقعی شما ( نه کنتراستهایی که سازندگانی مثل سامسونگ اعلام میکنند) برابر با 5000 خواهد بود ولی زمانیکه عمق رنگ مشکی به 0.02 افت کند کنتراست 2500 به 1 میشود که دقیقا نصف است و کاملا به چشم می آید.
    تفاوت مدلهای 2010 پاناسونیک مثل vt20 با vt30 در این است که عمق رنگ مشکی vt30 در یک صحنه با کنتراست بالا ثابت میماند و داینامیسم بهتری دارد ولی vt20 افت میکند هر چند در ابتدا ممکن است عمق بهتری داشته باشد.
    میگم این مهندس بزرگوار که به نقل از چند تن از کاربران حرفه ای اونجا ادعا فرموده بودن روی مد دینامیک Infinite black وارد مدار میشه و مشکی میشه zero black level . اما توی این تصویر مشکی یکدست کلا بحث چیز دیگست.

این رفقا و مهندسین میتونن این موضوع رو کمی بازترش کنن؟ اگر بحث رجیون مطرح هست پس برای همه برند ها هم هست و همین موضوع 925 و 929 رو هم میشه اینطور توجیح کرد نه صرفا از لحاظ sam model گفتن یک وبسایت.

اگر این حرف (infinte black) از نقل ادیتور های حرفه ای است پس چرا در عمل نتیجه مورد نظر گرفته نشده .اگر هم که نیست پس چرا در این مدت اینقدر هایپ روی این سری انجام شد و اینقدر متعصبانه تحلیل های مختلف روش انجام شد.اگر این چیزا با کخ کاری های هاردکو.ر ها روی پنل ایجاد میشه که بحث دیگست و یوزر ها پس این وسط چین

هرچند من در هر حالت مشکی یکدست پلاسما هارو بیشتر ترجیح میدادم اما این نکته که بعضی از دوستان به غلط روی مواضع خودشون پا فشاری میکردن (چیزی که در عمل میبینیم) چطور توجیح میکنن؟؟ دوست دارم تحلیل رفقای عزیز رو ببینم
    Last edited by ramincybran; 28-12-2011 at 12:30.

15. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •