از نزدیک هر رنگی که هست( دودی یا خاکستری) تو عکس آبی نشون میده .
کنتراست کم کن ببین black level چطور می شه.
از نزدیک هر رنگی که هست( دودی یا خاکستری) تو عکس آبی نشون میده .
کنتراست کم کن ببین black level چطور می شه.
عکس رو اصلاح کردم. فقط واسه دیدنش حتما باید یه خرده از جاتون بلند شیدا.
عکس قبلی رو با فتوشاپ crop و Resize کرده بودم که خود فتوشاپ عکس رو آبی و روشن تر می کرد.
با تغییر کنتراست و برایتنس مشکی تغییر نمیکنه.
Last edited by poonel; 28-12-2011 at 08:00.
من تمام شماره هایی که ازفروشگاه های بانه رواینترنت بود تماس گرفتم برای 50اینچ VT30 همه میگن نداریم توروخدااگه کسی شماره تماسی داره یاجایی رومی شناسه یاری کنه
الان کل قاب واتاق و صفحه تلویزیون یکی شد(تو عکس) کلا مشکیه.
VT30 سایز 50 & 65 موجوده.
اگه بدون گارانتی میخوای تماس بگیر گناوه یا سایت امیر کالا 50 اینچ تا چند وقت پیش موجود بود بدون گرانتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 28-12-2011 at 08:45.
جاي ديگه رو نميدونم ولي بانه دنبالش نگرديد من ديروز زيرو رو كردم نيست كه نيست اين سايتم يكي دو تا تو انبارش مونده حالا رو چه حسابي و چه عيب و ايرادي دارن خدا ميدونه! تازه اين قيمت نميده كه تو سايت زده خونه باباشو كشيده روش!
سلام
دوستان تی وی من (st30 ) چند روزی هست که اون کیفیت 10 روز اول رو نداره ( هم ر س ی و ر هم تیونر هم یو اس بی )
سلام به همه
من VT30 خریدم حدود 30 تا بلوری 3D روی هارد دارم . مشکلم اینه که نمی دونم چه دستگاهی برای پخش بلوری بخصوص 3D استفاده کنم . گذاشتن کامپیوتر نزدیک TV برام خیلی مشکله . دستگاه های بلوری پلیر هم مشکلات خاص خودش رو داره ...
به نظر شما mac mini میتونه برای پخش ایمج بلوری 3D استفاده بشه ؟ کسی تجربه ای در این ضمینه داره ؟ لطفا هر چی در مورد پخش بلوری به نظرتون میرسه بگید .
بچه ها برادرمن v20 داره و همیشه رو حالت سینما گذاشته بودش چون تو حالت داینامیک چشم رو اذیت میکنه من یکم باهاش ور رفتم دیدم حالت game از همه مدها بهتره چون نه چشمو میزنه نه اینکه ماته الان 6 7 ماهه برادرم رو مد game گذاشته میگه کیفیت تی ویش یه چیز دیگه شده.بچه ها یه امتحانی کنن نتیجشو بگن.تی وی خودم ظهر میرسه تا حالا رو مد professional امتحان نکردم اینقدر باهاش ور میرم تا بهترین کیفیتو بهتون بگم رو کیفیت من خیلی وسواس دارم تا رسید براتون آببندیش میکنم![]()
Last edited by dfbdb; 28-12-2011 at 11:41.
میگم پونل عزیز یک مهندسی بود توی سایت اطلاعات خیلی جامعی قبل از برسی تلوزیون ها داشت. همونی که چون از الوکارد عزیز یاد گرفته بودن تفاوت 960 و800 و بعد علامه دهر شده بودن نمیدونم دوستان یادشون هست یا نهو با برهان same model گفتن یک سایت تمام سری 92 رو یک جور دونستن اما مثل اینکه اینجا قضیه یه نمه متفاوته.
ایشون فرمودن :
[QUOTE]
میگم این مهندس بزرگوار که به نقل از چند تن از کاربران حرفه ای اونجا ادعا فرموده بودن روی مد دینامیک Infinite black وارد مدار میشه و مشکی میشه zero black level . اما توی این تصویر مشکی یکدست کلا بحث چیز دیگست.
این رفقا و مهندسین میتونن این موضوع رو کمی بازترش کنن؟ اگر بحث رجیون مطرح هست پس برای همه برند ها هم هست و همین موضوع 925 و 929 رو هم میشه اینطور توجیح کرد نه صرفا از لحاظ sam model گفتن یک وبسایت.
اگر این حرف (infinte black) از نقل ادیتور های حرفه ای است پس چرا در عمل نتیجه مورد نظر گرفته نشده .اگر هم که نیست پس چرا در این مدت اینقدر هایپ روی این سری انجام شد و اینقدر متعصبانه تحلیل های مختلف روش انجام شد.اگر این چیزا با کخ کاری های هاردکو.ر ها روی پنل ایجاد میشه که بحث دیگست و یوزر ها پس این وسط چین
هرچند من در هر حالت مشکی یکدست پلاسما هارو بیشتر ترجیح میدادم اما این نکته که بعضی از دوستان به غلط روی مواضع خودشون پا فشاری میکردن (چیزی که در عمل میبینیم) چطور توجیح میکنن؟؟ دوست دارم تحلیل رفقای عزیز رو ببینم
Last edited by ramincybran; 28-12-2011 at 12:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)