سلام به دوست عزیز
ممنون از جواب. خب حالا این مجتمع پایتخت کجاست؟ اگه میشه روی گوگل مپ آدرس بده.
اگه این HD800 رو هم بشه تست کرد که دیگه واقعا معرکس![]()
سلام به دوست عزیز
ممنون از جواب. خب حالا این مجتمع پایتخت کجاست؟ اگه میشه روی گوگل مپ آدرس بده.
اگه این HD800 رو هم بشه تست کرد که دیگه واقعا معرکس![]()
سلام دوستان خسته نباشید!
اگه میشه یه هدست برام معرفی کنید که این قابلیت ها رو داشته باشه!
1- quality صدا و عمق bass در حد Beats داشته باشه!
2- جک 3.5 داشته باشه و در واقع بشه به ipod و گوشی آندرویدم وصلش کرد!
3- برای بازی هم مناسب باشه و 5.1 یا 7.1 کاناله surround باشه!
4- میکروفون هم داشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه!
5- اگه control ها و mute هم روی هدست باشه که دیگه خیلی خوب میشه
6- رنج قیمت هم تا 200 دلار ممنون
در واقع 70 % موزیک میخوام
30 % هم بازی مخضصوصا بازی های شوتر مثل BF3 و اینا!
من tiamat رو دیدم خیلی خوب بود اما اون طور که فهمیدم برای موسیقی افتضاخ بود :(
بعد megalodon رو دیدم، اونم متاسفانه فقط USB ـه و نمیشه به گوشی کانکتش کرد! :(
یکی هم logitech g53 رو دیدم که اونم USB ـه!
---------------
سوال دیگمم اینه که برای 7.1/5.1 باید حتما یه soundcard بخرم؟
چون مادربورد من MSI z77a-GD65 Gaming ـه و کارت صدای آنبوردش Creative's Sound Blaster Cinema ـه!
ممنون
Last edited by kv7_shadow; 10-09-2013 at 12:23.
razer kraken pro چطوره؟
کیفبت صداش خوبه؟ bass ـش چطور؟
اون طور که فهمیدم بیشتر برای موسیقیه تا بازی!
سلام.
ببینید لینک زیر کار می کند؟ سایت گوگل مپ برای من به سختی باز می شود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که پیدا کردن برایتان سخت بود:
خیابان ولیعصر (به سمت شمال) - میدان ونک (به سمت شمال) - تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان میرداماد.
موفق باشید.
سلام.
پیشنهاد من خرید هدفون فول سایز و میکروفون جداگانه است.
در ضمن اگر بیس قوی مثل بیتس دوست دارید خود بیتس را بخرید! البته بیتس کیفیت خیلی بالایی ندارد و نسبت به قیمتش خرید به صرفه و اقتصادی به شمار نمی رود.
در هدفون فقط دو کانال واقعی وجود دارد و 5.1 و 7.1 فقط تبلیغات هستند و تنها از طریق نرم افزار افکت سه بعدی را ایجاد می کنند بنابراین گول این تبلیغات را نخورید. شما هیچ هدفون حرفه ای نخواهید یافت که 7.1 کانال باشد.
در ضمن مدلهایی که میکرفون دارند یا به گوشی وصل می شوند یا به کامپیوتر. یعنی مدلی نداریم (یا من نمی شناسم) که به هر دو وصل شود و میکروفون در هر دو قابل استفاده باشد.
چون قصد دارید هدفونتان را به گوشی وصل کنید پیشنهاد من مدلهای Portable هستند مثل V-Jays و AKG K450 و AKG Q460 و AIAIAI TMA-1 DJ. بیشتر این مدلها را می توانید تست کنید.
در ضمن اگر راضی به تهیه هدفون های In-Ear باشید و به خارج از کشور هم دسترسی داشته باشید مدلهای مناسبی می توانید تهیه کنید.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 10-09-2013 at 16:41.
ممنون از جواب
اما مثلا tiamat 7.1 راس راسی 7.1 کاناله! توش 10 تا speaker و subwoofer اینا داره!
یکی هم این که منظورتون از این که هدست میکروفون دار یا به کامپیوتر وصل میشه یا به موبایل چیه؟
خوب اگه 2 تا پورت 3.5 (یکی برای speaker و یکی mic( یا حتی یکی complex داشته باشه به گوشی که وصل میشه، روی کیس هم پورت 3.5 میلی متری هست دیگه!
یه سوال مثلا razer kraken pro یا razer chimera 5.1 چطوره؟
هم میکروفون داره هم یه پورت complex 3.5 داره که هم به PC و هم به موبایل وصل میشه!
dolby digital با surround فرقی داره؟
چون مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشوته chimera 5.1، دارای dolby digital هست ولی kraken نیست!
الآن میتونم من یه هدست 2 کاناله بگیرم و با نرم افزار surround razer اونو 7.1 کنم؟ اصلا کاریه؟
اگه میشه هدستی معرفی کنید که اینارو داشته باشه از اون بزرگ over ear ها! یکی هم این که کاملا رو گوش باشه و همینطور عرق نکنه! اصلا هست همچین چیزی؟
ممنون
Last edited by kv7_shadow; 10-09-2013 at 16:07.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اول میخواستم برم یه EP630 دیگه بگیرم ولی گشتم دیدم مدل های بهتری هم هستن تو همون رنج. بهترینش فکر میکنم Panasonic HJE355 باشه که من هیچ جا تو تهران پیدا نکردم، ولی تو زیر 30 تومن مطمئناً بهترین Panasonic HJE120 هستش که همه جا بهترین ریتینگ ها رو داره، chare.ir داره 26 تومن میده. خودم احتمالاً HJE180 رو ازش بخرم. با توجه به اونچه که خوندم از EP630 بهتره یکم و 20 تومن هم ارزونتره، فقط یکم سر اتصالش می ترسم
تا حالا 3تا EP630 داشتم و ازش هم راضی بودم، با این حال به نظرم به عنوان یه انتخاب متفاوت به امحانش می ارزهاینجا که همه تا لب باز کنی بگی ارزون فوری میگن EP630
![]()
سلام.
دوست عزیز HJE350 و HJE355 هر دو مدل های مناسبی هستند حتی اگر شما تاپیک قبلی راهنمایی برای خرید هدفون را مطالعه کنید بار ها معرفی شده است. اما متأسفانه مدت هاست که نایاب شده است. در ضمن این مدل تفاوت چندانی از نظر صدا با EP-630 ندارد.
در ضمن بعد از این که HJE180 خریدید با EP630 مقایسه کنید و در همین تاپیک قرار دهید.
موفق باشید.
سلام.
1- 10 درایور که هیچ صد درایور هم داشته باشند حس سه بعدی اسپیکر را به شما القا نخواهند کرد چون در نهایت همه ی درایور ها در دو طرف گوش شما قرار گرفته اند.
2- اگر هدست دو جک 3.5mm داشته باشد (یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون) شما فقط یک جک (هدفون) را به iPod می توانید وصل کنید و میکروفون غیرقابل استفاده است.
3- لطفا" 5.1 و 7.1 را برای هدفون فراموش کنید. این را بدانید که اگر هدست بخواهد صدای 5.1 را دریافت کند و میکروفون هم داشته باشد، به یک جک 3.5mm برای میکروفون احتیاج دارد و 3 جک 3.5mm برای انتقال صدا. بنابراین اگر فقط یک جک 3.5mm برای انتقال صدا داشته باشیم فقط و فقط دو کانال از صدا را می توانیم انتقال دهیم. این مسئله برای اسپیکر هم صدق می کند.
4- تفاوت بین Dolby Surround و تکنولوژی جدیدتر Dolby Digital در این است که Dolby Digital دو کانال مربوط به Surround دارد که هر کدام فرکانس های 20 تا 20000 هرتز را در بر می گیرند اما Dolby Surround فقط یک کانال مربوط به Surround دارد که فرکانس آن هم به 100 تا 7000 هرتز محدود شده است. در Dolby Digital سه کانال مرکز، چپ و راست در جلو و دو کانال Surround در عقب قرار می گیرند به علاوه ساب ووفر. اما در Dolby Surround سه کانال مرکز، چپ و راست وجود دارد و تک کانال Surround با فرکانس پخش محدود. این دو تکنولوژی بیشتر مربوط به اسپیکر هستند نه هدفون.
5- این هم لینک Dolby Headphone:
در لینک بالا به وضوح توضیح داده شده است که این تکنولوژی با تمام هدفونها سازگار است و صدای 5.1 کانال را شبیه سازی می کند.
6- هدفونی که کامل روی گوش را بپوشاند و تعریق هم ایجاد نکند نمی شناسم.
7- پیشنهاد نهایی من همان مدلهایی است که به شما معرفی کردم.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 10-09-2013 at 16:48.
دوست عزیز من شرمندم که وقتتون رو گرفتم!
اما من میکروفون رو فقط برای کامپیوتر میخوام! و برای موبایل فقط جک3.5 صدا رو وصل میکنمهمزمان در گوشی نیازشون ندارم!
چشم منم پس همون 2 کانال میخوام! ولی میشه بگین آیا میشه با نرم افزار Razer surround، میشه 7.1 کانال رو شبیه سازی کرد؟ مثل کاری که megalodon میکنه!
راستی اینم بگم razer tiamat واقعا 7.1 کاناله! 4 تا پورت صدا داره
ولی چون کیفیت صداش بده اونو نمیخوام!
تعریق رو هم شوخی کردم!
زاستی میشه USB دار ها ( مثل megalodon ) رو با adaptor به 3.5 تبدیل کرد؟ این طور رو گوشی کار میکنه؟ مگالودون خیلی خوبه اما رو گوشی نمیشه استفاده کرد به خاطر USb :(
همچنین آیا میشه wireless ها (مثل g930 logitech ) رو با بلوتوث به گوشی وصل کرد؟
شرمنده سوالام زیاد شد!
این پرتابل هایی که معرفی کردین، over ear ان، صدای بیرونی کاملا مسدود میشه؟ همچنین میکروفون دارند؟
اگه نه چن تا دیگکه معرفی کنید!
بازم شرمنده! من صفر صفرم!
آقا تو سایتا یه چیزایی به اسم impedance ، sensitivity و low and high frequency دیدم!
از این ها میشه قدر bass، و کیفیت رو تشخیص داد؟ یه توضیح مختصر در موردشون میدین؟
ممنون
من یه بار که سر زدم برای بلندگوهای اسکنداینا که نمایندگیش رو دارند از دی ای سی و امپلیفایر NAD استفاده می کرد که به نظرم برای اون اسپیکر های پلاستیکی زیاد هم بود. فکر کنم برای هدفون هم از جک 1/8 اینچ همون امپ استفاده کنه...
سلام.
در مورد نرم افزار هم اطلاعاتی ندارم. چرا از Support سایت سازنده سوال نمی کنید؟ (ویرایش: نیازی به سوال نیست)
طبق توضیحات سایت سازنده این نرم افزار با همه هدفون ها سازگار است:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Razer Surround gives gamers the best virtual 7.1 channel surround sound experience with any stereo headphones.
من تا به حال دنبال تبدیل USB به 3.5mm نگشته ام بنابراین اطلاعاتی ندارم.
مدلهای وایرلس Bluetooth را می توانید با گوشی و iPod استفاده کنید. (البته باید از طریق تست مطمئن شوید. ممکن است بعضی از مدلها با گوشی شما سازگار نباشد. هیچ راهی جز آزمایش وجود ندارد.) توضیحات بیشتر:
مدلهایی که معرفی کردم صدای محیط را به طور کامل حذف نمی کنند. هیچ هدفون پرتابل و فول سایزی نمی تواند صدای محیط را به طور صد در صد حذف کند مگر Noise Canceling ها (آن هم در بعضی شرایط) . در صورتی که قصد حذف صدای محیط تا بالاترین حد ممکن را دارید مدلهای In-Ear مناسب هستند.
از بین مدلهایی که معرفی کردم Q460 میکروفون دارد آن هم به صورت هندزفری یعنی مثل هندزفری های موبایل با یک پورت 3.5mm و نه دو پورت جداگانه (غیر قابل استفاده در کامپیوتر). مدل Portable که دو پورت 3.5mm داشته باشد که میکروفون آن قابل استفاده باشد نداریم!
در مورد اصطلاحات هم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
متأسفانه Review معتبر در سایت head-fi.org پیدا نکردم اما این را هم بخوانید بد نیست:
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 10-09-2013 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)