سومین راکتور نیروگاه فوکوشیما هم منفجر شد
دیروز توی اخبار یه دانشمند هسته ای آمریکا (از موسسه کارنگی) میگفت ژاپنی ها برای خنک کردن راکتور دارن از آب اقیانوس استفاده میکنن یعنی تقریبا به ته خط رسیدن
حتی در صورت انفجار نیروگاه امکان رسیدن غبارهای هسته ای به سواحل غربی آمریکا هم هست
اوضاع خیلی وخیمه!
با سلام . اینطور که پیش میروند حکمً تا چند روز دیگر صاعقه و سنگ اسمانی هم بر سرشان میبارد !
تآیید میشود . گل گفتی .
عزیزم معیار ریشتر یک معیار لگاریتمی است . بهمین جهت زلزله ی 8.9 ریشتری ژاپن 2000 برابر از از زلزله ی 6.3 بم و معادل 70 هزار بمب اتمی هیروشیما است . از قول ویکیپدیا :
رابطه فوق نشان میدهد اضافه شدن هر یک درجه به بزرگی زلزله، انرژی آزاد شده آن را تقریبا ۳۱٫۶ برابر بیشتر مینماید. انرژی یک زلزله ۸ ریشتری برابر با انرژی انفجار یک میلیارد تن تیانتی براورد شدهاست[۱].
بهتر . یک نسیمی از بلای هولناکی که 66 سال قبل بر سر مردم ژاپن اوردند بر سر خودشان هم بیاید .
امریکا با تایید سازمان ملل اینکارو کرده بوده {شایدم یه سازمان دیگه!}
اصلا تو می دونی ژاپن چه بلایی سر چین آورده بوده؟ همه کشور ها جنگ رو تموم کرده بودن اینا ول کن نبودن
امریکا باید چی کار می کرد؟ بنظرم ژاپن اگه قدرت داشت از هیتلر هم بیشتر می کشت
سلام دوستان
من توي روزنامه خوندم كه بر اثر اين زمين لرزه طول 24 ساعت شبانه روز به مقدار تقريبي 1.8 ميكروثانيه كمتر شده
فكرش رو بكيند!!!!
1.8 ميكرو ثانيه از 24 ساعت شبانه روز كم شده
سرعت چرخش زمين بيشتر شده
این ژاپن با این همه ادعا هنوزم تو تکنولوژی هسته ای ضعف داره.
عزیزم ان موقع اصلً سازمان ملل تأسیس نشده بود . همان سازمان دیگر را خوب امدی ! سازمان سیا !
بهتر از شما . حداقل 15 سال است کارم اینست !اصلا تو می دونی ژاپن چه بلایی سر چین آورده بوده؟
شما اطلاعاتت کامل نیست . انها از کشور خود دفاع میکردند . کمی بیشتر مطالعه کن عزیزم .همه کشور ها جنگ رو تموم کرده بودن اینا ول کن نبودن
هیچی .... دو تا بمب اتمی میانداخت روی سر زن و کودک و مرد بیگناه . مرد حسابی اگر اینکار درست بود که اپنهایمر پدر بمب اتمی خودکشی نمیکرد و اینشتین هم بعدش نمیگفت ایکاش لوله کش بودم نه فیزیکدان !امریکا باید چی کار می کرد؟
شما که از چنین جنابتی دفاع میکنید در ان شریک هستید !
همین حرفهایی که برای ما ایرانیها هم دارند میزنند . خیلی دچار پروپاگاندا هستید ! موفق باشید .بنظرم ژاپن اگه قدرت داشت از هیتلر هم بیشتر می کشت
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
پس علت اینکه امروز زودتر سر کار رفتم این بود ؟ !نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم باشد امشب ساعتم را تنظیم کنم
اگه این زلزله تهران بیاد بایدتعداد زنده ها رو اعلام کنند دیگه
تهران رو گسل هم هست زمین همتونو هورت میکشه تو خودش![]()
سلام
یه نگاه به این سایت بندازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
یا تو گوگل سرچ کنید
فناوری هارپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)