تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 456 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کلمنته: برای نتیجه گرفتن مقابل بارسا باید دعا کنیم

سرمربی خیخون غیبت مسی در این دیدار را چندان مهم نمی داند

سایت گل- خاویر کلمنته، سرمربی اسپورتینگ خیخون، اعلام کرد اگر می خواهند در دیدار امشب مقابل بارسا نتیجه خوبی بگیرند، باید دعا کنند.
    هرچند بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد اما سرمربی سابق اسپانیا آبی و اناری ها را مورد ستایش قرار داد.
    او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" مقابل رئال فرصت بیشتری به دست می آورید زیرا نسبت به بازی مقابل بارسا، بیشتر مالک توپ هستید و بازی بازتر است.
    در نوکمپ در هر بازی تقریبا برای 12 دقیقه صاحب توپ می شوید. در 12 دقیقه چکاری جز دعا کردن می توانید انجام دهید. ما تلاش می کنیم به جای 12 دقیقه، برای 52 دقیقه توپ را در اختیار داشته باشیم."
    بارسا در دیدار امشب مسی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت اما کلمنته معتقد است این مسئله شرایط را برای تیمش آسان تر نمی کند.
    " بارسا بازیکنان فوق العاده زیادی دارد. بازی کردن یا بازی نکردن مسی اهمیت چندانی ندارد. بقیه بازیکنان این تیم هم فوق العاده هستند. هر بازیکنی که جای مسی در زمین قرار بگیرد، یک ستاره است."
    او همچنین در مورد گواردیولا گفت:" در دنیا مربی بهتری از او وجود ندارد. پپ به نظر من بهترین مربی حال حاضر دنیاست. یک مربی فوق العاده و یک پدیده."

گواردیولا: برای تمدید قرارداد تحت فشار نیستم

این مربی موفق که در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی با آبی و اناری ها به دست آورده، هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده و همین مسئله شایعات زیادی را به وجود آورده است.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد هیچ زمانی برای تمدید قراردادش مشخص نشده و تاکید کرد برای تمدید قرارداد با باشگاه کاتالانی تحت فشار نیست.
    این مربی موفق که در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی با آبی و اناری ها به دست آورده، هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده و همین مسئله شایعات زیادی را به وجود آورده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احساس نمی کنم که حتما باید قراردادم را تمدید کنم اما نمی خواهم امکان آن را رد کنم. اگر خبر جدید شود یا تصمیم جدید گرفته شود، حتما متوجه خواهید شد. باشگاه برای من زمان مشخصی تعیین نکرده است.
    من معمولا با رئیس باشگاه ملاقات می کنم. بعضی مواقع در زمین تمرین و بعضی اوقات مانند چند روز قبل در خانه و صحبت های مان را انجام می دهیم.
    جلسات ما همیشه خوب است. من اهمیت زیادی به باشگاه می دهم و او هم وقف کارش است. من تمام تلاشم را انجام می دهم. من گوش می دهم و او نظرات من را هم می پرسد.
    من از کار کردن با هیئت مدیره فعلی بسیار خوشحالم. من خیلی خوش شانسی که با چنین مدیرانی کار می کنم. هیچ شکایتی ندارم. آنها همیشه فوق العاده هستند."

گزارش روز: ساخت یک ورزشگاه جدید برای بارسلونا؟

سران باشگاه بارسا در فکر ساخت ورزشگاه نوکمپ جدیدی هستند

سایت گل- سران باشگاه بارسلونا این روزها فکرهای جدیدی درمورد نوکمپ در ذهن دارند: آنها این روزها در فکر آن هستند که آیا این ورزشگاه را بازسازی کنند و یایک استادیوم جدید بسازند؟
    گزینه ایده آل برای آبی اناری ها ساخت یک ورزشگاه جدید و مدرن چندمنظوره است که بتواند درآمدزایی فراوانی را برای این تیم داشته باشد ولی باید تمام شرایط لازم برای این کار را درنظر بگیرند
    اولویت اول آنها ساخت قصر جدیدی برای آبی اناری هاست؛ چرا که با توجه به قوانین جدید و موجود باید اوضاع ورزشگاه را بهبود بخشیده وتجهیزات مدرن تری را به کار بگیرند.
    روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مدیران ساندرو روسل در طول دو هفته آتی برنامه استراتژیکی که تا سال 2016 طرح ریزی شده را برنامه ریزی خواهند کرد و با بررسی شرایط مختلف و بررسی نیازهای باشگاه، دراین باره تصمیم گیری خواهند کرد.
    البته یکی از نکات مهم این است که سران بارسا می خواهند درآمدزایی بیشتری از نوکمپ داتشه باشند و این ورزشگاه را منبع مناسبی برای سرمایه گذاری کنند.
    اگر سران باشگاه بارسلونا دست آخر به این نتیجه برسند که ساخت یک ورزشگاه جدید از تعمیر و بازسازی «نو کمپ» از همه نظر مقرون به صرفه تر است، باید به فکر ساخت ورزشگاهی جدید در «Les Corts» ، محله ای در بارسلونا که در نزدیکی «نو کمپ» واقع شده، بیفتند.
    به گفته «یوردی موا» مسئول اجرای این پروژه، این طرح در دوره هیأت مدیره قبلی مطرح شده ، در یک قدمی به اجرا در آمدن و پیش از این که حکومت خودمختار کاتالونیا رأی مثبت نهایی اش را در این مورد بدهد، متوقف شده است.
    به این ترتیب حالا و با داشتن نظر مثبت دولت خود مختار، هیأت مدیره کنونی باشگاه که در رأس آن ساندرو روسل قرار دارد دستش برای به جریان انداختن دوباره این پروژه باز است

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت milad A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اخبار کوتاه:
    * بارسلونا ترجیح می دهد بازی در زمین ویسنته کالدرون در تاریخ 25 می برگزار شود اما تیم بیلبائو دوست دارد بازی 5 روز زودتر در کارتوخا برگزار شود.

* بارسا بدون شکست در بازی های بین المللی: بارسا در این فصل چهار بازی پس از این وقفه داشته که دو بازی خانگی را برده و دو بازی بیرون از خانه را مساوی کرده است.

* پدرو: هیچ گاه بازی برابر خیخون اسان نبوده است.

*الکسیس پس از وقفه بازی های ملی در جلسه تمرینی جمعه شرکت کرد.

*گواردیولا و مورینیو گزینه های هدایت تیم ملی انگلیس.

*ژاوی: از پیشنهاد پاری سن ژرمن ممنونم اما من نمی توانم باشگاهی که عاشق ان هستم را ترک کنم.

* البرت لوکاک داوید ویا به یورو 2012 خواهد رفت.

* خاویر کلمنته: پپ حتی بهتر از مربیان گلف بازی می کند.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از milad A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گواردیولا: اگر قهرمان نشویم، تقصیر داوران نیست

کاتالان ها امشب میزبان خیخون خواهند بود و امیدوارند که بتوانند فاصله 10 امتیازی با رئال را کاهش بدهند.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد اگر تیمش نتواند در رقابت های این فصل قهرمان شود، شکایتی از داوری ها نخواهند داشت.
    کاتالان ها امشب میزبان خیخون خواهند بود و امیدوارند که بتوانند فاصله 10 امتیازی با رئال را کاهش بدهند.
    گواردیولا در آستانه دیدار امشب در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر در پایان فصل قهرمان نشویم، تقصیر داوران نیست. اولین دلیل این است که از کیفیت لازم برخوردار نبودیم.
    من واقعا فکر می کنم شانس خیلی کمی برای رسیدن به قهرمانی داریم. ما در سه فصل گذشته از 16 جام ممکن، 13 جام را فتح کردیم و همچنان به دنبال رسیدن به قهرمانی در این رقابت ها هستیم. اما اختلاف مان با رئال خیلی زیاد است و رسیدن به آنها اصلا ساده نیست."
    بارسا در دیدار امشب مسی را در اختیار نخواهد داشت و گواردیولا در این مورد گفت:" در یک سوم دفاعی حریفف او تعیین کننده ترین بازیکن حریف است. علاوه بر این، وقتی ما تحت فشار قرار می گیریم، او اولین بازیکنی است که به کمک ما می آید. باید ببینیم بدون او چطور بازی خواهیم کرد و چگونه به غیبت او واکنش نشان می دهیم."
    محل و زمان برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری هنوز مشخص نشده و دو باشگاه بارسا و بیلبائو بر سر برگزاری این دیدار به توافق نرسیدند.
    " محل برگزاری این دیدار را فدراسیون مشخص خواهد کرد. ما دوست داریم این دیدار را یک هفته بعد از پایان لیگ برگزار کنیم اما احتمال دارد به فینال چمپیونزلیگ برسیم و این باعث می شود این دیدار بار دیگر به تعویق بیفتد. این دلیل کاملا منطقی است. این فدراسیون است که در این مورد تصمیم می گیرد."

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با گلهای اینیستا و کیتا و ژاوی 3-1 خیخون رو بردیم
    کیتا بعد از مدتها گل زد

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

- آخرین دیداری که بارسا بدون مسی نتوانسته بود پیروز شود ، سال 2009 و در مقابل تیم اوساسونا بود

- اینیستا هیچوقت در بازی ای که گلزنی کرده شکست نخورده است.همچنین اینیستا در 48 بازی آخری که در لالیگا بازی کرده شکست نخورده است.

- خیخون بعد از سویا دومین تیمی است که در 30 دقیقه ی ابتدایی بازی در نوکمپ گلی را از بارسا دریافت نکرده است.

- کیتا بعد از یک سال در بازیهای خانگی برای بارسا گلزنی کرد.آخرین گل او در نوکمپ به تیم زاراگوزا بود.

- کیتا : اعتراضات زیادی در مورد داوری بود،شما متوجه آن چیزی که در زمین اتفاق افتاد شدید؟ ما دیدیم،اما نباید در موردش صحبت کنیم.
    گلی که زدم؟ خوب بود،ما نیاز داریم که در لالیگا بمانیم.
    من مطمئنم گواردیولا خواهد ماند.

- امسال برای بارسا 15 بازیکن مختلف در لالیگا گلزنی کرده اند،بیشتر از هر تیم دیگری.

- کلمنته : داوری بر علیه بارسا بود؟ نمیدانم،از پپ بپرسید.من فقط راجع به تیم خودم صحبت میکنم.

9. 7 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بارسلونا 3 - اسپورتینگ گیخون 1

گل ها

بارسلونا: Iniesta (42′), Keita (79′), Xavi (87′)

گیخون: Barral (49′)

ترکیب 2 تیم :

FC Barcelona: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Adriano, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Fábregas, and Cuenca

Sporting Gijon: Juan Pablo, Pedro Orfila, Botía, Gálvez, Canella, André Castro, Nacho Cases, De Las Cuevas, Ayoze, Damián, and Mendy

پیکه در دقیقه 46 اخراج شد!

11. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

تبریک ...

با اینکه حریف قوی نبود ولی فکر کنم هیجان انگیزترین بازی فصل بارسا رو دیدم.

بارسا به هیچ بازیکنی وابستگی محض نداره... چه مسی چه ژاوی چه اینیستا و غیره...
    بلکه چهار بازیکن محوری داره در این 4 سال که از ارکان تیکی تاکا و توتال فوتبال بارسا هستن که اگه یکی نباشه بازی بارسا کمی تعادلش رو از دست میده ولی هرگز نا متعادل نمیشه.... این چهار تا : ژاوی ، مسی ، اینیستا و بوسکتس...

بطور نمونه دیشب هافبکها (اینیستا ، کیتا و ژاوی) جور مهاجمین مصدوم و محروم بارسا رو کشیدن .

گل سیدو کیتا جزء 3 گل برتر بارسا تو این فصل بود و خیلی زیبا... کیف کردم...

همکاری بی نظیر ژاوی و اینیستا همیشه منو به وجد میاره و .... تسلط این دو رو ی توپ و فضا فوق العاده است خصوصاً چرخشهای ژاوی محشره...

فابرگاس کمی منو اذیت میکنه... باید بیشتر هماهنگ بشه...

پیکه یکم دیگه فرصت میخواد تا دوباره خودشو پیدا کنه....

دنی آلوز همیشه عالیه اگه کمی رو اعصابش مسلط باشه...

13. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برد 3 بر يک بارساي 10 نفره برابر گيخون

بارسلونا توانست با وجود اين که يک نيمه را ده‌نفره بازي کرد اسپورتينگ گيخون را سه بر يک شکست دهد. دو گل بارسا در حالي به ثمر رسيد که آنها يک بازيکن کمتر داشتند و به دوازدهمين برد خانگي خود در اين فصل رسيدند.

بارسلونا در نیمه اول در باز کردن خط دفاعی مستحکم و منسجم حریف مشکل داشت، اما در هر حال طبق معمول مالکیت توپ را در اختیار داشت.

سرانجام در دقیقه 42 بود که خط دفاعی خیخون گشوده شد. آدریانو و سیدو کیتا با هم همکاری کردند و آدریانو توپ را در مسیر آندرس اینیستا قرار داد و او به آسانی اولین گل خود در این فصل لالیگا را زد.

نیمه دوم به شکلی دراماتیک آغاز شد. در همان ثانیه‌های ابتدایی بود که داور اعلام کرد جرارد پیکه از موقعیت مسلم گل‌زنی میگل دلاس کوئواس جلوگیری کرده و او را با کارت قرمز مستقیم جریمه کرد.

خاویر کلمنته در پاسخ به این اخراج داوید بارال مهاجم را به جای آیوزه هافبک به میدان فرستاد. بارال بلافاصله پس از ورود به زمین ضربه ایستگاهی را به دیوار دفاعی حریف زد و سپس روی سانتر فورموسه مندی، در دومین ضربی که در طول بازی به توپ زد دروازه ویکتور والدس را گشود.

گیخون با وجود برتری عددی به دفاع برگشت و بارسلونا با وجود یک یار کمتر به پیش تاخت تا این که سیدو کیتا سرانجام در دقیقه 79 توانست گل دوم را بزند. الکسیس سانچس توپ را به او داد و او هم با شوتی مهارنشدنی و دیدنی از فاصله 18 متری گل‌زنی کرد.

در نهایت ژاوی برد را تضمین کرد. او روی پاس چیپ اینیستا به پیش رفت و پس از کمی مکث دروازه خوان پابلو را گشود.

بارسا با 57 امتیاز دوم است و خیخون با 21 امتیاز نوزدهم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 7 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ﺁﻗﺎ ﻧﮕﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﻫﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻭﺭﯾﻬﺎ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻩ ﻣﺎ ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﺑﺮﺩﻣﻮﻥ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﯾﻢ
    ﺳﻪ ﺑﻨﺎﻟﺘﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺍﺿﺢ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻧﺸﺪ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺧﻄﺎﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﯼ ﭼﻠﺴﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻭﻥ بازی ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻣﯿﮕﻦ ﻧﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻭﺍﺿﺢ تر
    ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺑﯿﮑﻪ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﺒﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺻﺎﺣﺐ ﺗﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺗﻮﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ
    ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺧﯿﺨﻮﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﮔﯿﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ
    ﺍﺻﻼ ﻣﺸﺨﺼﻪ ﮐﻪ ﺣﺮﯾﻔﺎﯼ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﮐﻪ ﺩﺍﻭﺭﯾﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺍﺿﺢ ﺑﺮ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﺭﺳﺎﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻭ ﻭﺍﺿﺢ
    ﺧﻄﺎ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺧﻄﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﺘﺎ ﺷﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺍﺿﺢ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﯾﮏ ﻣﺘﺮ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﮐﯿﺘﺎ ﺭﻭ ﻫﻞ ﺩﺍﺩﻩ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻤﺖ
    ﻣﯿﺪﻭﻥ ﺑﻮﺩ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﻭﻟﯽ ﺩﺍﻭﺭ ﻧﺪﯾﺪ ﺧﻄﺎﯼ ﻫﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﭽﮕﺎﻧﻪ ﺑﻮﺩ ﻫﻤﻪ ﺩﯾﺪﻥ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺩﺍﻭﺭ ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻮﻧﺪﻡ
    ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺧﻄﺎ ﺭﻭﯼ ﺁﻟﻮﺯ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺩ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﯿﺮﻭ ﻫﻠﺶ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﻪ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﻪ ﻧﺪﯾﺪﻥ ﺯﺩ
    ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻥ ﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﻫﻢ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻭ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺩﺍﻭﺭﺍﻥ ﺭﻭ ﻟﻮ ﺩﺍﺩ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻫﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﯿﺎﻟﺸﻮﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺸﻪ
    ﺑﺎﺯ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﺑﺎ ﺗﻌﻮﯾﻀﺎﺵ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﭼﻨﮓ ﺩﺍﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﻭﺭﺩ
    Last edited by wow barca; 04-03-2012 at 16:18.

17. 5 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گواردیولا:به کیتا به خاطر بازی خوبش تبریک می گویم

مربی بارسا در صحبتهایی به تمجید از کیتا پرداخته و اعلام کرده که او نمایش خیره کننده ای را به اجرا می گذارد

سایت گل- بارسلونا شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 1-3 از سد اسپورتینگ خیخون عبور کرده و سه امتیاز این بازی را در غیاب مسی به دست بیاورد. این درحالی است که تیم کاتالان با اخراج جرارد پیکه نیمی از زمان بازی را ده نفره بازی کرد.
    بارسا مقابل اسپورتینگ خیخون سختی کشید ولی درنهایت توانست سه امتیاز بازی را مال خود کند. در پایان این مسابقه پپ گواردیولا، مربی بارسا، با تصمیمات کاربایو داور مسابقه چندان موافق نبود:« پیکه آخرین بازیکن ما در زمین بود. اگر داور به نشانه خطا سوت زد، چون صحنه را خطا تشخیص داد.»

مصدومیت دو هفته ای الکسیس سانچس

ستاره شیلیایی بارسلونا بعد از مصدومیت در جریان دیدار تیمش مقابل خیخون برای دو هفته ازمیادین ورزشی به دور خواهد بود

سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا برای دو هفته ای از میادین ورزشی به دور خواهد بود. در جریان دیدار بارسا مقابل خیخون که با برد 1-3 تیم کاتالان همراه بود، الکسیس از ناحیه همسترینگ پای راست دچار مصدومیت شد
    این ستاره باشگاه اودینزه به عنوان بازیکن تعویضی و جانشین سسک وارد زمین مسابقه شده بود ودر دقایق پایانی ، هنگامی دچار مصدومیت شد که گواردیولا هر سه تعویضش را انجام داده بود و در نتیجه او مجبور شد که تا در دقایق پایانی زمین مسابقه را ترک کند و درحالی که پیکه هم از ترکیب تیم کاتالان اخراج شده بود،بارسا مجبور شد که در دقایق پایانی 9 نفره کار را دنبال کند
    درپایان مسابقه اعضای کادر پزشکی بارسا اعلام کردند که عضله همسترینگ پای راست الکسیس دچار یک پارگی جزئی شده و او برای ده تا پانزده روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود
    الکسیس در دیدار دوستانه تیم ملی شیلی مقابل غنا به میدان رفت و از تابستان گذشته و انتقال 37 میلیون یورویی اش به بارسا، 11 گل برای تیم کاتالان به ثمر رسانده
    در پایان مسابقه پپ گواردیولا به خبرنگاران گفت:« ما برای مدتی او را از دست خواهیم داد.»

19. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •