تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 645 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام لب تاب سونی دارم بهد 2 سال یک نقطه مشکی وسط ال سیدی ÷دیدار شده باهاش نمی تونم کنار بیام میشه با کمترین خرج درستش کرد مدلش vgn-fz180e

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام لب تاب سونی دارم بهد 2 سال یک نقطه مشکی وسط ال سیدی ÷دیدار شده باهاش نمی تونم کنار بیام میشه با کمترین خرج درستش کرد مدلش vgn-fz180e
    دوست عزیز این پیکسل سوخته هست ، کاریش هم نمیشه کرد ، روشهایی مثل فشار دادن اون نقطه برای برگردوندن اون به وضع قبلی هم شانس خیلی کمی برای درست کردنش داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان بنده دو تا سئوال دارم اول اينكه آيا راه كاري هست كه بتوان در هنگام اتصال لپ تاپ به تلوزيون براي ديده فيلم بشه لپ تاپ را بست يعني به عبارتي تصوير از دو جا نباشه و لپ تاپ مثل يك پلير عمل كنه .....

اما سوال دوم اينكه بنده لپ تاپ ايسوس مدل F83se دارم مدتي هست كه بلندگوها به امواج مغناطيسي حساس شدن و با نزديك شدن حتي دست شروع به سوت زدن مي كنن كسي مي دونه ايراد از چيه ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان بنده دو تا سئوال دارم اول اينكه آيا راه كاري هست كه بتوان در هنگام اتصال لپ تاپ به تلوزيون براي ديده فيلم بشه لپ تاپ را بست يعني به عبارتي تصوير از دو جا نباشه و لپ تاپ مثل يك پلير عمل كنه .....

اما سوال دوم اينكه بنده لپ تاپ ايسوس مدل F83se دارم مدتي هست كه بلندگوها به امواج مغناطيسي حساس شدن و با نزديك شدن حتي دست شروع به سوت زدن مي كنن كسي مي دونه ايراد از چيه ؟
    در مورد سوال اول بله چرا نشه ؟ شما تصویر خروجی رو از روی سوییچ کیبورد فعال میکنید که 3 حالت داره : ( عموما )

تصویر فقط از ال سی دی لپ تاپ
    تصویر Dual
    تصویر فقط از پورت خروجی

در مورد سوال دوم باید لپ تاپ بررسی بشه ، هرچند احتمال اینکه اسپیکر ها مشکل داشته باشند ضعیف هست و به این راحتی خراب نمیشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ Asus خریدم امروز
    گرافیکش Gf 325m هستش
    ولی موقعی که میرم تویه تنظیمات گرافیک ، گرافیک Onboard رو می شناسه یعنی intel Mobilety
    از تویه Device manager هم وقتی نگاه می کنی، داخل قسمت Display هر دو تا گرافیک رو نشون میده. یعنی هم GF رو و هم Intel رو
    حالا وقتی Intel رو disable می کنم، که بتونم از Gf استفاده کنم، این اتفاق نمی افته. یعنی با این حال که Intel رو Disable کردم و GF رو Enable، ولی یه جوری تصویر می ده انگاری اصلا کارت گرافیکی وجود نداره
    داخل تمظیمات Bios هم گزینه ای نداره که بشه رویه گرافیک ها Swich کرد
    چیکار کنم به نظرتون؟؟ به جز راه های معمول اگه کسی راهی دیگه سراغ داره بگه
    و در کل... فرق این سری 300 geeforce با سری های معمولی قبلی چیه؟؟ بهتره یا بدتره؟؟؟

Last edited by zeus_1; 21-04-2010 at 21:02.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    امیوارم سوالمو جای درستی مطرح کرده باشم
    من میخوام چراغ های زیر کیبورد سری F سونی (F116) رو روشن کنم ولی بلد نیستم :|
    ممنون میشم راهنمایی کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من با بلوتوث لپ تاپ مشکل پیدا کردم (cw2fgx)
    بلوتوث در حین کار ناگهان غیر فعال می شه و آیکنش از کنار ساعت می پره بیرون! و دیگه آیکنش دیده نمی شه.
    من سعی کردم نرم افزار های دیگه مدیریت بلوتوث رو نصب کنم اما هیچ کدوم سخت افزار رو نمی شناسن! من یک موس بلوتوث برای این لپ تاپ گرفتم الان کاملا غیر قابل استفاده شده! لطفت کمک کنید.
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

salam bebakhshid keyboardam farsi nadare.man ye laptope pavilion dv7 3085 kharidam.2ta usb samte chap dare 2ta samte rast.2taye rasti kar nemikone.drivere usb ro unistall kiardam dobare nasb kardam dorost nashod.halo hoseleye ferestadan tehran ham nadaram.khaheshan komak konid.mamnoon

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.

اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
    دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.

اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
    دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم
    وینذوز 7 خود به خود بلوتوث رو میشناسه منظورم اینه که نیازی نیست درایور خاصی نصب کنی..
    حالا واسه استفاده ازش اول از دکمه ای که رو لپتاپت هستش اونو روشن کن بعدش تو قسمت پایین نوار ویندوز آرم بلوتوث اومد کلیک راست کن و گزینه Recieve file رو انتخاب کن اینطوری میتونی دریافت کنی البته حین اومدن رای اولین بار باید رو پیغامی که خودش میده کلیک کنی تا اجازه داده بشه.!
    ارسال هم که دیگه فک کنم بدونی!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •