اگه بانک مبدا و مقصد یکی باشد معمولا محدودیت ندارد
و اگه بانک مبدا و مقصد یکب نباشد سه میلیون تومان از طریق خودپرداز ولی داخل شعبه محدودیتی ندارد
اگه بانک مبدا و مقصد یکی باشد معمولا محدودیت ندارد
و اگه بانک مبدا و مقصد یکب نباشد سه میلیون تومان از طریق خودپرداز ولی داخل شعبه محدودیتی ندارد
سلام به دوستان
من نیاز خیلی فوری به یه وام در حدود 12 تومن دارم ! چیکار میتونم بکنم ؟! از موسسات چطوری و تا چه حد و با چه سود و قسطی میشه وام گرفت ؟!![]()
سپرده یکساله بعد از اتمام یک سال میشه راحت برش داشت؟ اگر بازم تو بانک بمونه اتوماتیک تمدید میشه برا سال دو م و بازم نمیشه برش داشت و برداتش سودشو روزشمار می کنه؟ ممنون
سلام سپرده ها بصورت اتوماتیک تمدید می شوند ولی اگه چند روز هم بعد از تمدید بگیرید ضرر نمی کنید و برگشت سود ندارن دلیل هم این هست که هنوز هیچ سودی تو مرحله جدید واریز نشده که برگشت داشته باشه. موفق باشید
سلام
با دستگاه کارتخوان محدودیت نداره و میشه هر مبلغی رو انتقال داد . درسته ؟
سلام. فرض کنید سال اول تموم بشه و سپرده اتوماتیک برا سال دوم تمدید بشه اگه مثلا 5 ماه بعد از تمدید ،پول برداشته بشه ، سود یکساله بهش تعلق می گیره یا روزشمار؟ممنون
سلام رفقا
دو تا سوال دارم
یکی اینکه آیا اسکناس های یورو در هفت هشت سال گذشته عوض شده اند
که اسکناس های قدیمی قابل استفاده نباشد
دوم اینکه آیا بانکی در کشور است که بتوان مستقیما در آن یورو ذخیره کرد و یورو برداشت کرد
من از مدتها پیش مقدار زیادی یورو مخفی کرده ام
حالا قصد دارم بذارم جای امن
قربونتون
سیا
یه صندوق امانات بگیر و داخلش قرار بده
از خود بانک صندوق امانات بگیر
سلام دوستان
به کجا کشید ماجرای کسانی که توی بانکها حساب ارزی با سود 6% باز کردند و بعدش که دلار رفت بالا و شد 3700 تومن و رفتند دلارهاشون رو بگیرند اما بهشون گفتند دلار نمیدند , تومن میدند اون هم به قیمت قبلی !!!! ؟
کسی تجربه ای داره در این مورد ؟ یا خبر داره که چی شد آخرش ؟
دقیقا برای یکی از دوستان من هم همین اتفاق افتاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)