تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 507 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تنها تجربه ای که میتونم دراختیارتون قرا ربدم اینه که ترامادول نخورید..برای شادی ..باور کن 3 ماه روزی 4 تا زدم پشت سر هم بعد که قطعش کردم دچار افسردگی شدید شدم...6 ماه قرص اعصاب خوردم هنوز هم خوب نشدم...

مثل قبل ترمادول نشدم.. دکترمیگه به مغز آسیب میرسونه..توبه کردم.. ما ترامادول رو واسه شادی خوردیم 4 روز اولش شاد بودیم...بعد 6 ماه رفتیم تو غم..اون رویه عادی مغز رو بهم میریزه

2. 8 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

درآمد: هیچگاه روی یک درآمد تکیه نکنید، برای ایجاد منبع دوم درآمد سرمایه گذاری کنید.
    خرج: اگر چیزهایی را بخرید که نیاز ندارید، بزودی مجبور خواهید شد چیزهایی را بفروشید که به آنها نیاز دارید.
    پس انداز: آنچه که بعد از خرج کردن می ماند را پس انداز نکنید، آنچه را که بعد از پس انداز کردن می ماند خرج کنید.
    ریسک: هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید.
    سرمایه گذاری: همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید.
    انتظارات: صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است، آن را از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

"ما پول نداریم، چیز ارزون بخریم"
    عکسش هم صادقه !

سلام

احتمالا خیلی از ما این تفکر رو داریم که آدم پول خوبی میده و در عوض یه چیز خوب و مارک و برند میخره (حالا هرکس در حد تواناش)
    این تفکر، خوب و منطقی هست اما نه در مورد هر چیزی ! من تازه به این نکته رسیدم / در مورد خیلی از چیزها لازم نیست، مارک و
    برند اون رو بخیریم که مجبور باشیم تا روز آخری که کارمیکنه ازش استفاده کنیم ! یکی از این ها سـاعت هست، یکی از دوستان بود
    که اغـلب ساعتش رو با پیرهن و شلوارش ست میکرد، من همیشه با خودم میگفتم خب این حتما اوضاعش خوبه، که چند تا ساعت
    همرنگ لباساش داره و با اونا ست میکنه، تا اینکه چند وقت پیش باهم رفتیم بیرون، یه آقایی کنار خیابون ساعت میفروخت 10 تومن
    تا این ساعت ها رو دید ایستاد و یه ساعت رو برداشت، قیمت رو پرسید و گفت فلانی این خوبه؟ به اون تی شرت آبیه میـاد ! این رو
    گفت و ساعت رو خرید، راستش یک درصد هم احتمال نمیدادم از اونجا ساعت بخره کمی بعد که گذشت و بیشتر باهم آشنا شدیم
    دیدم چه تفکر خوبیه ! اینکه آدم به عکس ضرب المثل "ما پول نداریم، چیز ارزون بخریم" رو هم عمل کنه این ساعت قطعا به اندازه ی
    یه ساعت مارک براش کار نمیکنه اما اون نیازی به این نداره ! همین که بتونه گاهی اوقات ساعتش رو عوض کنه و این رو ببنده کافیه
    لازم نیست مثل من از لحظه ی اول تا آخرین لحظه ی عمر ساعت ازش استفاده کنه، درسته یه کفش 200، 250 تومنی خیلی خوبه
    خیلی برای آدم کار میکنه اما این معنیش این نیست که آدم نباید دو، سه تا کفش 40، 50 تومنی بخره ! اینجوری چندتا کفش متنوع
    داره آدم ! این در مورد خیلی چیزا صادقه ! درسته، ما شاید نتونتیم مثل بعضیا هر وقت اراده کردیم عطر مارک n هـزار تومنی بخریم
    اما تستر چندتا عطر مارک رو که میتونیم بخریم ! / کلا اگه آم این تفکر رو در زندگی داشته باشه [الته درحد منطــــقی] میتونه تنوع
    و انعطاف زیادی به زندگیش بده و از زندگیش لذت ببره، چون صرف نظر از اینکه آدم چه اوضاع مالی داره هزینه ی زیاد برای بعضی از
    چیزها منطقی و عقلانی نیست. به نظر من مثلا این در مورد گوشی صادق نیست، چون موبایل جزء جدا ناشدنی ما شده عملا اما
    در مورد چیز های دیگه میتونیم با این دید، با این طرز تفکر جلو بریم. :)

خیلی از وقت ها لازمه تفکر صفر و صدی و مطلق گرایانه رو کنار بزاریم، ژست تفکر "ایده آل گرا" یانه رو نگیریم ! که این عین خود فریبی و چشم بستن روی حقیقته...
    حقیقتی که الزاما همیشه مثل زهر مار، تلخ ! یا مثل عسل، شیرین نیست !
    حقیقت اینکه که صفر و صد وجود خارجی نداره !

با تشکر مهران...

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من الان چندهفته اس منتظر تماس از طرفی شرکتی دولتی برای انجام پروژه ای نسبتا سنگین هستم.قراره درباره بحث های مالی صحبت بشه
    دوستم چند روز پیش تماس گرفته و صداشو عوض کرده و چون صداش ناواضح بود من فکر کردم از طرف شرکته و کلی درباره پروژه صحبت کردم
    بعد کلی حرف گفت که من فلانی هستم
    خیلی ناراحت شدم.من واقعا فکر کردم از طرفه شرکته و حس کردم که خداروشکر پروژه رو قبول کردن وخیلی خوشحال بودم تا اینکه فهمیدم یه شوخیه احمقانه برای خندیدن چند ثانیه با من شده
    منم با این به اصلاح دوستم حرفم شد
    لطفا شوخی هم خواستید بکنید حد و اندازه بشناسید.اینو درک کنید که آدم با هر چیزی شوخی نمیکنه.شاید شما حالتون خوبه اما اونی که دارید باهاش شوخی میکنید داغونه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هیچ وقت به همسرتون (زن یا مرد) حتی به شوخی نگید که به یک نفر دیگه (جنس مخالف) احساس خاصی دارید یا اونا نسبت به شما احساس خاصی دارن، ممکنه در اون لحظه چیزی نگه و بدش نیاد و یا حتی با اشتیاق بخواد که شما بیشتر براش تعریف کنید، اما این خودش بذری میشه تو دلش که بعدها و به دنبال اتفاقات خاصی (واقعی یا خیالی) نتیجه ی جز شک، سوء تفاهم، تهمت، ناراحتی و درگیری و خدایی ناکرده طلاق نخواهد داشت! الان خانم یکی از اقوام ما بعد از سی سال زندگی مشترک بخاطر همین حرفای شوهرش (که ادعا میکنه جدی نگفته) درخواست طلاق داده!

7. 17 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هر وقت خواستید تلویزیون LED ، LCD ، و .... بخرید . همیشه با توجه به بودجتون بزرگترین سایزی که بودجتون میرسه بخرید . در کل هر چی سایز تلویزیون بیشتر باشه بهتره !!
    تا بعدا مانند بیشتر خریداران تلویزیون این جمله رو با خودتون نگید "ای کاش سایز بزرگتری میخریدم" . اینو خودم تجربه کردم و از خیلی ها شنیدم .

همیشه سایز بزرگتر خیلی بهتر و لذت دیدن تلویزیون رو بیشتر میکنه .
    Last edited by sansa; 21-08-2014 at 16:05.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان. اینا تجربیات زندگی روزمره من هست ولی ظاهرش بیشتر شبیه نصیحت هست . بیشتر برای کسایی نوشتم که احساس ناامیدی توی زندگیشون دارن.

سعی کن توی خونه نمونی . صبح بیرون برو . بعد از ظهر بیرون برو. بدترین بلای آدم بیکاری و بی انگیزگی هست.

صبح زود بیدار شو. برای بیکاریت برنامه بریز . یک هدف رو توی زندگیت دنبال کن . نگو نمیتونم هدفی رو دنبال کنم . شاید حوصلشو نداشته باشی ولی وقتی دنبال اون هدف میری خود به خود انگیزه و حوصلش میاد.

خودت رو به یک شغل و حرفه مشغول کن. اگه این شغل پول خوبی نداره مهم نیست ؛ همین که تو رو از بیکاری در میاره و روحیت رو شاد میکنه کافیه. برو دنبال کار.

حتما ورزش کن . ساده ترینش پیاده روی یا شنا . نگو سخته ، همون جوری گفتم اولش سخته ولی وقتی میوفتی توی خط ، همه چی عوض میشه !

دوستای خوب جدیدی پیدا کن که بهت روحیه میدن و سعی کن ارتباطتت پایدار باشه . از دوستایی که هیچ نقشی توی زندگیت ندارن و باعث بی‌روحیه تر شدنت میشن حتما دوری کن.

زندگیتو سخت نگیر . از آینده نترس که چه اتفاقی می‌افته . اتفاقات آینده رو اگه میتونی الان کنترل و حل کن . اگه نمیتونی ، صبر کن تا آینده برسه و اون موقع تصمیم بگیر .مثلا دلیلی نداره من امروز از اتفاقی که قراره آینده بی‌افته ترس داشته باشم.

یک نکته رو همیشه یادت باشه : کار امروزت رو همین امروز انجام بده . به فردا موکول نکن .

جرأت رویایی با مشکلات و سختی ها رو داشته باشید. از مشکلات آسون شروع کنید.

گذشت کردن از حرف ها و طعنه های اطرافیان رو توی دستور کارت قرار بده .

خودتو درگیر تلویزیون و گوشی و فضای اجتماعی مجازی نکن . من روزی حداقل 10 ساعت گوشیم خاموشه ! یا کلا روزی شاید 2 ساعت تی‌وی نگاه میکنم .

در ضمن سعی کنید توی زندگیتون ، چه پیش خودتون و چه جملاتی که به زبون میارید ، از جملات با بار معنایی مثبت استفاده کنید . باور کنید توی روند زندگیتون تاثیر داره .

امروز آهنگ شاد گوش بده و آهنگ غمگین رو بذار برای بعدا .

یه چیز مهم : ارتباطتتو با خدا نزدیک ( تر ) کن !

من آدم کاملی نیستم که همه این ویژگی ها رو داشته باشم ولی تا جایی که میتونم سعی میکنم که این نکات رو به یاد داشته باشم و حداقل از یکیشون استفاده میکنم.

عذر میخوام که حرفام بیشتر جنبه نصیحت داشت ولی حرف خودمه ، تجربشون کردم ، جواب میده (;

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه احیانا چیزی رفته زیر دکمه کیبرد لبتابتون و نمیذاره دکمه پایین بره میتونید به صورت زیر اونو در بیارید
    ناخن های انگشت های اشارتون رو بذارید زیر اون دکمه و بصورت اهرمی بسمت بالا فشار بدید (فشار کمی زیاد) تا دکمه دربیاد، فقط دقت کنید فشار از هر دو طرف بصورت مساوی اعمال بشه، بعد از دراوردن چیزی که رفته زیر دکمه، دوباره با فشار دکمه رو جا بزنید
    این روش برای لبتابای که دیدم جواب داده، دقت کنید دکمه رو نشکنید!

11. 8 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی برای کارهای اداری به ادارات مراجعه میکنید :

به صحبتهای فردی که در بخش اطلاعات است اعتماد نکنید چون معمولاً جواب درستی نمیدهند و اشتباه راهنمایی میکنند!

به هر بخشی که معرفی میکند بروید و بروید اول صف و از مسئول مربوطه بپرسید که آیا کارتان را باید او انجام بدهد یا نه و اگر جواب مثبت داد بروید در صف بایستید نه اینکه مدتی در صف بیایستید تا نوبت‌تان شود و بعد مسئول مربوطه بگوید نمیتواند کارت را انجام بدهد و باید بروی فلان اتاق! یا فلان بخش تا کارت انجام بشود! و دوباره ماجرای در صف ایستادن تکرار ‌شود!
    Last edited by ehsan_iace; 24-08-2014 at 00:04.

13. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من دیگه نه غروری دارم نه حوصله ای
    تمام عمرمو با لوس بازی ها و لجبازی های کسی که دوسش داشتم سر شد
    پیر شدم به خدا
    دیشب تازه خواب دیدیم معلم دبیرستان دخترانه ای
    گفتم از کی تا حالا توی دبیرستان دخترانه مردها...
    تو خود بخوان حدیث مفصل...
    نتیجه:
    کل کل کردن با آدما اشتباهه...
    من همینطور نگات میکنم تو هم کار دوست داری انجام بده
    نمیدونم ما که خسته نشدیم کم هم نمیاریم شاید یه روزی خدا خسته شد
    گفت کات...

15. این کاربر از e n g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •