دوستان گرامی :
این تاپیک برای شعر و شعار و اسپم جایی نداره /
رعایت کنید لطفا .
ممنون.
دوستان گرامی :
این تاپیک برای شعر و شعار و اسپم جایی نداره /
رعایت کنید لطفا .
ممنون.
مثله اینکه مجبورم یه بار دیگه نقل قولم را تکرار کنم به خصوص خط دومش
[ه دیگه تا این حد ولی اونقد اونجا همه گروهان رو نگه میدارن و مجبورتون میکنن بگردین تا پیداش کنید
اگه هم پیداش نکنید تنبیهاتی مثله بدو بایست و غلط زدن روی خاک و.... بهتون میدن اونقدر تا از برداشتن گلوله پشیمون بشین!!
یه سوالی از دوست عزیزمون mehdi_vsghدارم که اگر بقیه هم بلدن جواب بدن :
یادمه شما گفته بودی بعد از تموم شدن آموزشی تو اراک ، تو تقسیم یگان افتادی قم و بعد از دو ماه اومدی تهران . این قضیه که بعد از دو ماه میفرستن شهر خودت ، یه قانونه یا شانسیه ؟ چی جوریه ؟ چون من به خاطر مریضی پدرم دوست دارم نزدیکش باشم و در طول هفته دو سه بار خونه سر بزنم (البته تک پسر نیستم) . اگر تو تقسیم تهران نیفتادم چی کار کنم ؟ من الان گروهان ایثار گردان کربلا هستم . اکثر بچه هامون بچه تهران و کرج هستن . یه تعدادی هم ار مشهد و خوزستان داریم . تقسیمات چه جوریه ؟ ربطی به نمره ی امتحان و درجه نداره ؟
من بله درسته افتادم قم ولی نه بعد دو ماه!! بلکه 8 ماه عین مرد تو قم خدمت کردمقضیه انتقالی من یه مسئله خاص بود برای هرکسی اتفاق نمیوفته (حالا اگه خواستی توضیح میدم) اما چیزی که میخوام بگم قضیه طرح آمایش سرزمینی هستش
اگه شما تو یگانتون خارج از شهر محل سکونتتون باشه به شرط اینکه فاصله شهرتون تا شهر محل خدمتتون زیاد باشه(فکر کنم بالای 400 کیلومتر) بعد یه مدت(معمولا حداقل 6 ماه) طی یک طرحی شما میتوانید به شهر محل سکونتتون انتقالی بگیرین.....
اما کلا برای انتقالی به محل سکونت دو راه هست
1- بهترین و مطمئن ترین راهش پیدا کردن یک عوض هست ....یعنی شما میای شهترون یک نفر رو که مایله بره به جای شما خدمت کنه رو پیدا میکنید و باهم هماهنگی میکنید و درخواست جابجایی میدین(البته باید حتما هم پایه باشین -- البته تا یکی دو ماه تفاوت پایه مشکلی نداره)
2- طرح آمایش سرزمینی هست که با توجه به مطالب بالا باید حتما فاصلتون زیاد باشه در غیراینصورت غیر ممکنه و حداقل هم 6 ماه باید تو یگان باشی(البته من دیدیم کسانی که همون دو هفته اول طرح آمایش بهشون خورد و انتقالی گرفتن)
3- خیلی خوش شانس باشی و حادثه ای که برای ما پیش اومد برای شما اتفاق بیوفته و راحت انتقالی بگیرین بدون دردسر!!!
راستی تقسیم هیچ ربطی به نمره یا درجه نداره!!!!(اینو یادم رفت بگم)
Last edited by mehdi_vsgh; 14-07-2011 at 21:50.
امروز رفتم ستاد فاتب (شریعتی) جهت تعیین تاریخ ترخیصی متاسفانه هنوز پروندم به تهران نرسیده با اینکه مطمئنم پروندم هفته دوم اسفند ماه از قم ارسال شده.....
کسی همچین تجربه ای داشته؟؟ بعد انتقالی پروندش نیاد؟ اونم بعد 5 ماه؟؟ من دو ماه دیگه پایان خدمتم میشه اگه پروندم نیاد باید چه کنم؟ چطوری بهشون میشه اثبات کرد که خدمتم تمومه و اضاف و... ندارم؟
بالاي كمر و چك كردن شورت مساله اي نيست ولي ميخوام بدونم با توي شورت هم كاري دارن يا نه؟يعني چك بكنن كه طرف موهاي ناحيه تناسلي ش رو زده يا نه؟
دوستان ببخشيد اگه بحث كمي زير كمري شده![]()
تو اون ستاد فاتب خیلی ادمو اذیت مکنن من فقط یه امضام مونده بود اونو بهم ندادن مجبور شدم برم یه روز دیگه هم الاف بشم اصلا انگار وقی میفهمن یه نیروشون داره کم میشه میگن به هر طریقی شده باید اینو اذیت کنیم.
حرفی میزنی یا اخه به زیر کمر چیکار دارن
اینم که من میگم هر کسی همچین کاری نمیکنه ما یه فرمانده دیونه داشتیم از این کارها میکرد.
سلام دوستان
من اومدم میان دوره دیروز اومدم تا 3 شنبه
پدافند هوایی مشهد
قبلش بهم زیاد میگفتن هتله رفتم اونجا واقعا فهمیدم هتله
فوق العاده تمیز و با امکانات
برخورد ها خیلی خیلی خوب
وضع غذا و بهداشت هم خیلی خوب
همه اسایشگاه هاش تلویزیون 42 اینچ داره و کولر هایی که حتی 1 ساعت خاموش نمیشه
تخت ها و پتو های نو و راحت
شدم نفر دوم صف اول رژه گروهانمون و همش هم خیلی خوب میگیرم از فرمانده گروهان و گردان.
2 شنبه هم امیر از تهران اومد بازدید چه تشکیلات و تشریفاتی که نداشت
خلاصه خیلی عادت های بدم تو اموزشی خود به خود حل شد
خوابم تنظیم شد و تنها کسی شدم که میتونه بیدار بمونه بدون مشکل
کلی دوست و رفیق از شهر های مختلف با فرهنگ های مختلف پیدا کردیم
حسابی باهم رفیق شدیم
تو مسیر برگشت هم تمام مدت بزن بکوب بود و رقص و اواز
بعد از برگشت هم این مدت 30 روز هم کلاس های عقیدتی و امداد داریم
گفتن تو ماه رمشون هم کلا به حالت تعلیق در میاد تقریبا
دوستان یک سوال.
من اعزام شهریور ماه هستم.
همونطور که میدونید یکی دو هفته اول شهریور میافته تو ماه رمضون.
حالا این نکته مثبتیه یا منفی؟ یعنی در کل توی میزان سخت گیریشون تاثیر داره؟
معمولا تو ماه رمضان کمتر سخت گیری میکنن....خیالت راحت اذیت نمیشی
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
حالا امضا رو ولش کن یه جوری میشه ازشون گرفت
این پروندم رو چه کار کنم؟؟؟ اگه حالا حالا ها نیاد ترخیصم چطور میشه؟؟؟؟
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)