One SV که سرتره ... تنها مزیت desire 500 جدید بودن اونه!
One SV که سرتره ... تنها مزیت desire 500 جدید بودن اونه!
one sv مشخصاتش بهتره
سلام
براي روز مادر مي خواستم يه گوشي براي خانومم بگيرم
قيمت حدود 600-700 چي پيشنهاد ميدين؟
من خودم s3 mini و گلكسي core و ديزاير 500 و , one sv مد نظرم هست. يكي از دوستان يك مدل از موهاوي رو پيشنهاد داد.
البته بيشتر دوربين و باطري برام مهم هست.
لطفا يك راهنمايي بكنيد.
خودمو محدود كردم به دو مدل
يكي ديزاير 500 و يكي موهاوي جي 700
به نظر شما دوم كدوم يكي رو بگيرم بهتره؟
سلام
میشه لطفا چند مدل گوشی ضد ضربه معرفی کنید؟
واسه یه مهندس عمران میخوام
از s4 active انتخاب بهتری دارم؟
Galaxy S5 بهترین گوشی ضدآبی هست که تا الان اومده! قیمتش فعلا یه مقدار نامعقول 1-2 ماه دیگه میاد پایین (الان 2.200 یکم دیگه بگذره 1.900-1.800 هم میاد)
s4 active صفحه نمایشش tft و یه سری بدی داره.
گزینه دوم هم Xperia Z2 هست البته هنوز به بازار عرضه نشده.
دوست عزیز Galaxy S5 دارای گواهینامه IP67 هست عدد اول یعنی 6 به معنای ضد گرد و غبار (محافظت کامل در مقابل گرد و غبار ) و عدد دوم یعنی 7 به معنای مقاوم در مقابل آب (30 دقیقه در عمق حداکثر یک متری) است. یعنی Galaxy S5 ضد آب نیست. در حالی که تقریبا تمامی گوشی های سری Z سونی دارای گواهینامه IP58 هستند که باز عدد اول یعنی 5 به معنی مقاوم در مقابل گرد و غبار (یک درجه پایینتر از Galaxy S5 ) و عدد دوم یعنی 8 به معنی ضد آب (شناور شدن در عمق 1 تا 3 متر به مدت زمان نامحدود) است یعنی گوشی های سری Z سونی از این نظر یک درجه مقاومتر از گوشی Galaxy S5 هستند.
Galaxy S4 Active هم مانند Galaxy S5 دارای گواهینامه IP67 می باشد.
تا آنجا که من میدانم در بین سازندگان معروف گوشی همراه هیچکدام محصولات خود را به عنوان ضد ضربه معرفی نمیکنند ولی معمولا اجزای حساس گوشی مانند صفحه نمایش توسط شیشه های نشکن و ضد خش مقاوم سازی میشوند.
Last edited by vtn54; 23-04-2014 at 14:28.
داداش شرمنده پست Retired User رو خوب نخوندم!
با دوستم موافقم یه سری برند های متفرقه یا لوکس هستن که گوشی های مقاوم میزنن که معمولن قیمتش نسبت به امکاناتش خیلی گرونه!تا آنجا که من میدانم در بین سازندگان معروف گوشی همراه هیچکدام محصولات خود را به عنوان ضد ضربه معرفی نمیکنند ولی معمولا اجزای حساس گوشی مانند صفحه نمایش توسط شیشه های نشکن و ضد خش مقاوم سازی میشوند.
سلام.
دوست عزیز کدوم مدل از گوشیهای سری Z توی عمق 1 متر تا سه متر به مدت نامحدود هست؟
سونی Z2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامشون عمق رو زده بالای 1متر اما چقدرش رو معلوم نکرده وحداکثر 30 دقیقه هستند .
پ ن : اینم یه نگاهی بندازید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AryanLand; 24-04-2014 at 01:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)