سلام مخابرات دیگه نامحدود نمیده اگر میدند من خبر ندارم
اگر دانلود زیاد داری اینترنت روزانه حجمی صرف نمیکنه فقط باید پول حجم بدی شبانه هم ما که حدود یک سالی هست که از شبانه خیری نمی بینیم
منطقه قم
سلام مخابرات دیگه نامحدود نمیده اگر میدند من خبر ندارم
اگر دانلود زیاد داری اینترنت روزانه حجمی صرف نمیکنه فقط باید پول حجم بدی شبانه هم ما که حدود یک سالی هست که از شبانه خیری نمی بینیم
منطقه قم
صبانت و بعضی از شرکت های دیگه روش کارشون به همین صورت هست چون کاربر زیاد دارن نمی تونن برای همه مناطق سرعت رو ثابت بذارن (مثلا 120) و مجبورن به صورت دوره ای سرعت رو تو یه سری مناطق بیارن پایین تو یه سری مناطق ببرن بالاخیلی از بچه ها میگن سرعت اومده پایین و خیلی ها میگن نه (سرعت خوبه ) .
از من می شنوی همین مخابرات بمونی بهتره ، دوستم 6 -7 ماهه واسه adsl مخابرات ثبت نامه کرده ولی هنوز تو صفهمن خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
برای من که مشکلی نداشته ولی خب بعضی از دوستان تو همین تاپیک مشکلاتی در این مورد داشتنشمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
قبلا 7 الی 10 روز ولی فکر کنم الان زودتر نصب کننچند روزه نصبش میکنن ؟
علتش اینه که شرکت ها مجبورن مدارک شما رو بفرستن به مرکز مخابراتی اونجا هم میره تو صف مدارک ارسالی یه مقدار طول می کشه تا وصل بشه و گرنه تو شهرهای کوچیک و بعضی از مراکز مخابراتی به محض این که درخواست بدین خطتتون رو رانژه می کننمن خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟)
موفق باشید
ممنون از جوابی که دادی .
ولی مخابرات نامحدود میده . همین چند روز پیش هم رفیقم یکی خریده .(جهت اطلاع عرض کردم)
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
از همه دوستانی که لطف کردن و جواب سوال این بنده حقیر رو دادن تشکر میکنم .
نتیجه گیری : تصمیم گرفتم فعلا رو همین 256 مخابرات بمونم .
سلام.
سرعت شبانه به سرعت روزانه ربطی داره ؟ یعنی اگر سرعت 128 بگیرم سرعت شبانه ام با کسی که 512 گرفته فرق داره یا نه ؟
سلام دوستان من درخواست خروج خط از رانژخ رو دادم چقدر طول میدن آزاد کنن خط رو؟
بچه ها اگه یادتون باشه من هفته پیش گفته بودم که مودمم را عوض کردم و مودم وایرلس گرفتم .
ولی نمیدونم چرا چند روزه هر وقت گوشی تلفن را بر میداریم ، اینترنت برای یکی دو دقیقه قطع میشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ به پشتیبانی صبانت زنگ بزنم ؟
اسپیلیتر رو رو تلفن نصب کردید؟
تلفن تون بی سیم هست؟![]()
مگه ربطی داره!!!..خط ما اولش به اسپسلتر وصل شده...بعدش اومده واسه نت ...دو تا تلفنم بش وصل هستن ...هردو هم بی سیم![]()
فرقی ندارن
قبلا که خیلی اذیت می کردن برای این که خط رو از رانژه در بیارن الان رو نمی دونم ، ولی شاید 5 روزی طول بکشه
لزومی نداره اسپیلیتر رو سر راه مودم بزنی .
و اگر تلفنتون تو اتاق دیگه ای هست اسپیلیترو به اون بزن .
و اگر تلفن بیسیم داری . باید اسپلیترو تو سر راه مادرش بزنی وگرنه فایده نداره . (در این صورت نویز رو از گوشی های بچه هم میگیره )
من دقیقا برای خودمونو این جوری عمل کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)