استاد اینا چی اند؟
آپدیت بشن چی میشن؟چه مشگلی مگه پیش میاد با اپدیت کردن؟
استاد اینا چی اند؟
آپدیت بشن چی میشن؟چه مشگلی مگه پیش میاد با اپدیت کردن؟
بعضی اوقات کمپانی سازنده برای بهبود عملکرد سخت افزار یا فیکس نمودن یکسری از مشکلات سخت افزاری بایوس جدید (در مورد لپتاپ یا مادربرد یا کارت گرافیک) یا firmware جدید (برای هارد یا دستگاههای مشابه) ارائه میکنه .
برای آپدیت کردن بایوس یا firmware باید یکسری از شرایط رو کاملا رعایت کرد تا مشکلی در حین آپدیت پیش نیاید ، در غیر اینصورت اون قطعه سخت افزاری از کار خواهد افتاد و برای تعمیر کردن باید نزد افراد متخصص مراجعه کرد . مثلا در حین آپدیت بایوس یا firmware به هیچ عنوان برق نباید قطع بشه یا باید آنتی ویروس رو کاملا غیر فعال کرد تا دخالتی در آپدیت نداشته باشه و ......
پیشنهاد میشه که اگر سخت افزار مورد نظر واقعاً مشکلی نداره و از کارکردش راضی هستید از انجام اینجور کارهای پر مخاطره خودداری بشه .
ولی آپدیت کردن نرم افزار مشکل خاصی ندارد و در صورت موفق نبودن مشکل خاصی هم پیش نمیاد حداکثر مجددا اصل نرم افزار رو دانلود میکنید و دوباره آپدیت میکنید .
مرسی! فقط یک سوال ! دکمه پشت هارد باید نگه داشته بشه که هارد روشن یا خاموش بشه ؟ ( 3 - 4 ثانیه )
برنامه ها ی خود WD رو ریختم توی یک فولدر ! ( تو خود هارد ) اشکالی که نداره ؟؟؟
Last edited by hormozan m; 14-02-2012 at 00:55.
سلام
اون چيزي كه از user manual خوندم و عيناً كپي هم ميكنم
خلاصه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. خاموش كردن هارد بوسيله اين دكمه ، تنها زماني كار ميكند كه نرم افزار WD SmartWare رو نصب كرده باشيد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد روشن خواهد شد .
3. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد و كابل رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن هارد هم ميتوان از همون دكمه هم استفاده كرد .
دكمه پشت هارد بايد اونقدر نگه داشته بشه تا هارد يا خاموش بشه يا روشن بشه . در اينجور مواقع بهتره كه user manual رو با دقت خوند .
HDD 1TB WESTERN DIGITAL USB.3
HDD EXTERNAL 1TRA GOFLEX بدون آداپتور USB.2 SEGATE
HDD EXTERNAL 1TRA EXPANSION USB.2 SEGATE
دوستان کدوم مدل برای نگهداری آرشیو فیلم و مستند بهتره ؟ ماندگاری بالااااا
goflex به هاردهای رومیزی سیگیت گفته میشه ؟
قیمت این 3 مدل الان چنده ؟
اصفهان چند بود این هارد؟
سلام
نميدونم اين مدل HDD 1TB WESTERN DIGITAL كه شما گفتيد پرتابل هست يا دسكتاپ ، معلوم هم نيست از نوع essential هست يا element . اما اگر دسكتاپ از نوع essential باشه اين مدل رو بيشتر ترجيح ميدم .
هاردهاي سري goflex هم پرتابل موجوده و هم دسكتاپي (روميزي)goflex به هاردهای رومیزی سیگیت گفته میشه ؟
براي آشنايي كلي با انواع مدلهاي سيگيت به اين پست مراجعه كنيد . گرچه كمي اطلاعاتش قديمي شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
310 تومن اونم با کلی گشتن تونستم گیر بیارم![]()
قیمت های این هفته چطورن؟
همچنان داره میره بالا؟
من نظرم روی سیلیکون پاور هستش
قبلا فلش این مارک رو گرفتم خوب بوده
اما هاردش رو نمیدونم چطورن
کسی اطلاع داره؟
با اجازه از استاد عطا
من 5 ماه پیش سیلیکون پاور A80 گرفتم.
1- این مدل ضد ضربه هست. یکی دو بار بد جور در حال کپی کردن اطلاعات، زمین خورد ولی خوشبختانه هیچیش نشد. حسابشو واسه من پس داده.
2- از بابت سرعت هم خیالت راحت راحت. از هارد دسکتاپ 2 ترایی WD که دارم، سریعتره.
3- وزنش حدود 2 برابر هاردهای WD و Seagate هست. اما به نظرم ضد ضربه بودنش ارزششو داشته باشه.
4- به HD Media Player هم بدون هیچ مشکلی وصل میشه و مشکلی از بابت عدم شناسایی هارد وجود نداره.
5- اون زمان من 750 رو 104 خریدم ولی الان 500 رو 203 قیمت دارم که به نسبت اون زمانی که من خریدم خیلی خیلی بالاست. اما خب قیمت همه ی هاردها بالا رفته.
توصیه کلی: قیمتش رو با هاردهای دیگه یه مقایسه کن. اگه قیمتش مناسب بود، تو خریدش شک نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)