تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 421 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان فعلا بهترین کول پدهای موجود دیپ کول و کولر مستر هستند من خودم از این مارک تقلبی ها داشتم تک فن 6 ماه دووم نیاورد زیادم خنک نمیکرد الان یک DEEPCOOL N8 گرفتم عالی حدود 10 درجه خنک تر از قبل نگه میداره( در ضمن من هارد لپ تاپم 20 دقیقه ای دماش 50 به بالا میشه ولی الان زیر 50 میمونه گرچه هاردم باید عوض بشه!)
    دو تا فن 14cm داره بدنه کاملا آلومینیوم همراه با 4 پورت USB
    29 تومن خریدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان فعلا بهترین کول پدهای موجود دیپ کول و کولر مستر هستند من خودم از این مارک تقلبی ها داشتم تک فن 6 ماه دووم نیاورد زیادم خنک نمیکرد الان یک DEEPCOOL N8 گرفتم عالی حدود 10 درجه خنک تر از قبل نگه میداره( در ضمن من هارد لپ تاپم 20 دقیقه ای دماش 50 به بالا میشه ولی الان زیر 50 میمونه گرچه هاردم باید عوض بشه!)
    29 تومن خریدم!
    من فکر نمی کنم یه کول پد 30 تومن ارزش داشته باشه.(این نظر منه)
    چون مهم اینه که زیر لپ تاپ خنک باشه.که اینو کول پد های 11 الی 14 تومنی هم می تونن انجام بدن.والا دیگه کولر ندارن که.
    بعد 6 ساعت مدام روشن بودنه لپ تاپ الان به کول پد دست زدم کاملا خنک بود.
    اگه هم خراب شه بعد 6 ماه (طبق فرمایش شما) یعنی 3 تای این کول پد 18 ماه کار می کنه.یه چیز تو مایه های عمر یه کول پد 30 تومنی.با این تفاوت که اینو تک تک می خرین و واستون اقساط می افته

3. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ من core i7 هست و با هارد خرابش خیلی داغ میکنه و من 3 تا کول پد رو تست کردم و واقعا 11 تومنی با 30 تومنی زمین تا اسمون فرق داره.
    حرف شما برای لپ تاپی درسته که زیاد داغ نمیکنه(مثلا core i3 یا core i5 با هارد عالی wd scorpio blue).

5. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ من core i7 هست و با هارد خرابش خیلی داغ میکنه و من 3 تا کول پد رو تست کردم و واقعا 11 تومنی با 30 تومنی زمین تا اسمون فرق داره.
    حرف شما برای لپ تاپی درسته که زیاد داغ نمیکنه(مثلا core i3 یا core i5 با هارد عالی wd scorpio blue).

بله حرفه شما کاملا درسته.
    من منظورم واسه لپ تاپ خودم بود که core i5 هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.
    برنامه های زیر سخت افزار سیستم رو نشون می ده:
    1. cpu-z
    Speccy .2

از خود لپ تاپ هم همون اول که روشن می کنی می تونی از سخت افزارت تست بگیری.
    راهشم اینه:
    همون اول که دگمه ی پاور رو فشار دادی که لپ تاپ روشن شه،بلافاصله پشت هم دگمه ی F12 رو فشار بده.اونوقت یه صفحه ی مشکی وا می شه.
    وسط این صفحه مشکی ، یه صفحه ی آبی هست.که یه گزینه داره به اسمه diagnostics
    روی diagnostics کلیک کن.اونوقت خود لپ تاپ شروع می کنه تک تک تست گرفتن از قطعات.و اگه سخت افزاری مشکل داشته باشه ، ارور مربوط به اون سخت افزار رو نشون می ده.
    خوبیه این روش اینه که نیازی به ویندوز نیست.
    درضمن یه نکته ی مثبت دیگش هم اینه که خیلی دقیقه.و بسیار موشکافانه سخت افزار رو تست می کنه.یه اسکن کاملش حدود 30 دقیقه طول می کشه.
    تموم جزییات رو هم بهتون نشون میده.و وقتی تست یه سخت افزار با موفقیت انجام بشه و مشکلی هم نداشته باشه ، جلوش می نویسه : passed

.

من با دل ساپورت سنتر که از رم تست میگیرم faild میزنه و به یکی از استریت های رم گیر میده و همچین اروری میده mw/011که اینو قرمز جلوی تست رم مینویسه

اما از همین راه یعنی dignostic الان سخت افزار رو چک کردم.به یه قسمت رسید که یه پنجره باز شد نوشته بود memory test بعد چهارتا متسطیل هی پر میشدن به اسم سی پی و 0 تا 4.جلوشون هم مرتب عددهای چندرقمی پر میشد.اما سی پیو 2 وسطش گیر میزد و مینوشتidle اما بقیه رو تست میکرد
    بعد پنجره ارور باز میشد که تلاش مجدد و باز همین مشکل
    قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رم نابوده؟البته هین کار هیچ مشکلی نداره.اصلا.فکر کنم بخاطر آپدیت ناقص بایوس به آ13 باشه که وسطش گیر کرد.چی میگینننننننننننننن

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من با دل ساپورت سنتر که از رم تست میگیرم faild میزنه و به یکی از استریت های رم گیر میده و همچین اروری میده mw/011که اینو قرمز جلوی تست رم مینویسه

اما از همین راه یعنی dignostic الان سخت افزار رو چک کردم.به یه قسمت رسید که یه پنجره باز شد نوشته بود memory test بعد چهارتا متسطیل هی پر میشدن به اسم سی پی و 0 تا 4.جلوشون هم مرتب عددهای چندرقمی پر میشد.اما سی پیو 2 وسطش گیر میزد و مینوشتidle اما بقیه رو تست میکرد
    بعد پنجره ارور باز میشد که تلاش مجدد و باز همین مشکل
    قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رم نابوده؟البته هین کار هیچ مشکلی نداره.اصلا.فکر کنم بخاطر آپدیت ناقص بایوس به آ13 باشه که وسطش گیر کرد.چی میگینننننننننننننن

من دقیق متوجه نشدم که به تست رم ارور داد یا سی پی یو.
    اما هر چی که هست به یه چیزه لپ تاپت گیر داده.(idle یعنی بی پایه و بی اساس)
    بهتره به یه تعمیر کار نشونش بدی.
    ممکنه هم از همون آپدیت ناقص بایوس بوده باشه.
    حتما پیگیر باش تا مشکلش بزرگتر نشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من میخوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای کیبورد یه تبدیل به یو اس پی گرفتم. ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم کیبورد کار نمی کنه. باید کار خواصی انجام بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

1. نه درسته.رم لپ تاپه من رو هم 5.9 نشون می ده.ریتینگ هارد هم که مهم نیست.هرچقدر حجمش بیشتر باشه ریتینگ هارد هم بیشتر میشه.
    2.من یه کول پد 6 تومنی خریدم که بادش حرف نداره.3 تا فن داره.
    یه 14000 تومنی هم خریدم که 1 فن داره و باد کمتری نسبت به 3 فنه تولید می کنه.منتها این تک فنه بیشتر خنک می کنه. نکتش هم اینجای که جنس روی کول پد تک فنه فلزیه و گرمارو به خوبی انقال می ده و نمی ذاره زیر لپ تاپ گرم شه.اما 3 فنه جنسش از لاکه.و خیلی زود گرم می شه و دیگه تاثیر چندانی در خنک سازی نداره.
    این تک فنه رو خودم تست کردم.در حالت معمولی 3 تا نهایتا 4 درجه خنک تر می کنه.(نمی دونم وقتی زیاد از لپ تاپ کار بکشی چقدر خنک می کنه)
    اسمه تک فنه هم اینه : NOTEBOOK COOLING PAD (این اسمیه که رو جعبش نوشته)
    رو خودش هم نوشته : WIND COOL
    به نطر من اینو بخر.ارزششو داره.تو بازار هم پره.عکسشو می زارم تا راحت پیداش کنی:

راستی این یادم رفت بگم که تک فنه دقیقا اندازه ی لپ تاپ 5010 هست اما 3 فنه کوچیکه.(فکر کنم واسه 14 اینچی باشه)

و اما جواب سوال 4 تون:
    بهتره از آپدیت جدید استفاده کنی.حتی اگه سرعت فن زیاد شه ، دمای لپ تاپ زیاد شه و ...
    آخه شرکت دل نمیاد آپدیتی بذاره که به ضرر لپ تاپ های خودش باشه.
    ۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy می‌زنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک می‌کنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
    ۲
    -موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی‌) چون در حالت معمولی‌ که با کتابم باد بزنی‌ خنکتر می‌شه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فن‌ها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکش‌های لپ تاپ.
    ۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو می‌کردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف می‌کنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی‌ که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی‌ بهتر بود.پیشنهاد می‌کنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.

سلام
    من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
    ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
    واسه بازي خوبه؟
    29 تومن خریدم!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

۱-آخه من خونده بودم سرعت رم ۵۰۱۰ باید ۱۳۳۳ باشه اما برا من تو برنامه speccy می‌زنه PC3-10700 (667 MHz) .برا همین فک می‌کنم رمِ من عوض شده باشه :-؟
    ۲
    -موقهٔ کار کشیدن از سیستم باید دید چقد کارایی داری(مثلا بازی‌) چون در حالت معمولی‌ که با کتابم باد بزنی‌ خنکتر می‌شه ! با توجه به هواکش های زیر ۵۰۱۰ که ۳ تاشون پشت لپ تاپ ،وسط،هستش این مدل فک نکنم موقع کارکرده بالا زیاد خنک کنه،آخه همونطوری که میدونی این مدل فن‌ها یه نقطه کور دارن،اونم قسمت وسط فن که تو این مدل دقیقا این نقطه کور میفته روی هواکش‌های لپ تاپ.
    ۴-آره منم قبل اینکه آپدیت کنم همین فکرو می‌کردم که آپدیت بایوس همیشه خوب،اما بعدن چند جا خوندم که گفت بودن فقط در صورتی آپدیت کنین که دقیقا مشکلیو که آپدیت برطرف می‌کنه،داشته باشین.الان این آپدیت جدید که من باهاش مشکل دارم مثل اینکه جوری تنظیم شده سرعت فن که مشکله اونایی که بنظرشون صدای لپ تاپ زیاد بودو برطرف کنه(دقیقا مشخصه تا جایی‌ که میتونستن جوری تنظیم کردن که کمترین صدا رو داشته باشه :( ) A12 خیلی‌ بهتر بود.پیشنهاد می‌کنم از A13 استفاده نکنین،مخصوصاً اگه مثل من ساعات زیادی لپ تاپتون روشنه و ازش کار میکشین.
    در مورد سرعت رم که مشکلی نیست، اون عدد رو باید در 2 ضرب کنید و همینطور میتونید از support center هم استفاده کنید
    کول پد های زیادی وجود دارن که بسته به نظر و سلیقه خودتون میتونید انتخاب کنید ، البته نباید از کول پد انتظار زیادی داشت، شاید 4-5 درجه در دمای قطعات تاثیر داشته باشه اما همینم خوبه
    خودم یه مدل کولرمستر خریدم و ازش راضیم
    و در مورد آپدیت بایوس که در خود سایت dell نوشته که در این ورژن یه چیزایی در رابطه با صدا برای xp بهتر شده و برای من که فن خیلی هم زیاد داره کار میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من میخوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای کیبورد یه تبدیل به یو اس پی گرفتم. ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم کیبورد کار نمی کنه. باید کار خواصی انجام بدم؟
    من تبدیل رو هم عوض کردم ولی باز جواب نداد. (تبدیل مشکلی نداره)
    وقتی به لپ تاپ وصلش می کنم سه چراغ کیبورد روشن و خاموش میشن ولی دیگه کیبورد جواب نمیده! تنظیمات خاصی برای لپ تاپ 5010 نیاز داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •