تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 367 از 515 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در مورد قرصای ضد استرس
    من ایندورال 10 میخوردم تا چند هفته پیش (پروپرانول)
    کاملا استرس رو نابود میکنه اما اون حالت راحتی که میخواید رو بتون نمیده ! بر عکس یه جوری میشید انگار هیچی واستون مهم نیست . باعث افسردگی هم میشه . توصیه میکنم فقط وقتی بخورید که واقعا استرستون خیلی زیاد باشه (من بالا میاوردم از شدت استرس سر امتحانا ! ) تازه اونم فقط و فقط زیر نظر پزشک !
    به نظر من برای اینکه به حالت طبیعی استرستون رو درمان کنید اولا با برنامه ریزی درس بخونید که مطمئن باشید تو این مدت که باقی مونده تمام تلاشتونو میکنید . دوما تغذیه و خوابتون رو حتما درست کنید . خیلیییی مهمن این دوتا !
    شب کنکور پیتزا و هات داگ و اینا میل نکنید بی شوخی میگم پدر آدم در میاد !
    اگه معدتون قاطی کنه یا خوابتون بگیره سر جلسه باعث استرس میشه در حد وحشتناک .
    پس به جا اینکه خودتون رو به بیخیالی بزنید سعی کنید درستش کنید . غذا های غیر چرب بخورید ... سبزیجات پخته ... شبا زود بخوابید ... مث اینا نباشید که میگن من شبا بهتر درس میخونم صبا میخوابم ! اگه برنامه خوابتون رو اینجوری تغییر بدید بدنتوت عادت میکنه که صبحا بخوابه و کنکورم صبحه در نتیجه اون شادابی و راحتی رو نخواهید داشت و مثل این میمونه یکی نصف شب بیدارتون کنه و بگه پاشو کنکور داری !
    تمام مطالب بالا کاملا توسط شخص خودم تست شده و مو لا درزشون نمیره
    تمامی این موارد توسط بنده هم تست شده و درست می باشد
    به جز قرص های آرامش بخش و ضد استرس،که اصلا توصیه نمی شه و شدیدا باعث خواب آلودگی می شه
    ولی من پارسال به خاطره این که شب قبل از آزمون خیلی کم خوابیده بودم و استرس زیادی که سر جلسه ی کنکور داشتم،گلاب به روتون سر جلسه ی کنکور استفراغ کردم
    واسه همین می گم غذا و خواب شب قبل از آزمون از 1 سال درس خوندنتون هم مهم تره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها اگه 6 تا درس تو ازاد تجربی بزنم فقط عربی با فیزیک ریاضی نزنم بقیه رو خوب بزنم ایا می تونم میکروبیولوژی تهران شرق قبول شم؟
    حیف است عربی رو نزنی. من خودم عربی رو از 0مطلق تو 20 روز رسوندم به 60 درصد.یک نکته خیلی خیلی خیلی مهم در مورد کنکور سراسری و اون اینکه به دلیل وجود انحراف از میانگین اگه یه درسی رو کمتر از میانگین کشوری بزنی رتبت توی کنکور به شدت افت میکنه خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی.

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

اگه یه درسی رو کمتر از میانگین کشوری
    میانگین کشوری درس عربی چند هست الان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو 2 هفته 10 تا آزمون بدی؟
    چطور می خوای رفع اشکال کنی؟
    به نظر من از الان تستهای کنکور رو کار کن (ضمنا سبک سوالات قبل 84-85 خیلی با سوالات یکی دو سال اخیر تفاوت داره به جای کنکورهای 80 به این طرف از سال 85 شروع کن ولی کنکورهای خارج رو هم بزن میشه همون 10 تا)

خوبه که آزمون های جامع جمع بندی تعدادشون زیاد باشه ولی نه دیگه تا این حد! (در مجموع 10-12 تا عالیه)
    یادتون باشه رفع اشکالات و مرور مناسب روی مباحث مختلف مهمترین هدف تو این یک ماهه
    شما هم خیلی نکته بینی ها
    منظورم 80 به بعد بود نه اینکه خود 80 هم بزنم. در کل من قصد دارم دو هفته ی آخر رو یه روز درمیون تست بزنم

من امروز رفتم بازار و سوالای 83 تا 89 رو گرفتم. گیج بازی در آوردم و همونجا نگاه نکردم بعدا که اومدم خونه فهمیدم 87 و 88 مال خارج از کشوره یه کتاب گنجینه آزمونای جامع مال مبتکرانه (8 تا آزمون تو جلد1) اونم گرفتم.
    فردا می خوام یکیش رو تست بزنم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    بجه رفتم بیرون ولی یادم رفت پاسخنامه بخرم.
    کسی پاسخنامه سفید داره؟(تو کامپیوتر) بفرسته برام تا پرینت کنم؟ ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینکار رو نکنی که خودت رو بدبخت می کنیا. اصلا این روش پیشنهاد نمی شه. مطمئن باش استرست خیلی میره بالا و ضمنا اینکه اون موقع به نظر من وقت مرور دوباره دروسی مثل دین و زندگی، لغات ادبیات و زبان و ایناست. بازدهت خیلی میره بالا.
    منم پیشنهاد می کنم اگه کنکورهای تجربی و ریاضی رو داری، عمومی و تخصصیش خیلی مفیده + خارج کشور. اونم 85 به بعد. فیزیک 84 هم خوبه. ولی کلا باید تا حالا شروع کرده باشی نه اینکه بخوای بذاری برا دو هفته آخر!!!!!!!!!! . به نظرم آزمون زیاد هم نتیجه عکس میده. خیلی از آزمونها رو معمولی حل کنی بهتره.

اما ...
    خیلی وقت بود سوالی نپرسیده بودم، و در عوضش الان یه سوال خیلی مهم دارم:
    من یه چند هفته ای میشه با اینکه هیچ استرسی ندارم و اتفاقا دوست دارم خیلی سریعتر کنکور بیاد و دنبال وقت نیستم که بیشتر بخونم و به نظرم این وقت باقی مونده کافیه. حالا سوالم اینه اصلا نمی تونم برنامه خوابم رو تنظیم کنم. راهکار چیه؟ همش میرم که بخوابم، میگم مثلا فلان سوالا رو اینطوری زمان بندی کنم، درس فلانی وقتش رو بذارم رو درس فلان، فرمولا رو مرور می کنم، گاهی اوقات هم به فکر بعد کنکور و انتخاب رشته و اعلام نتایج نهایی . کلا فکرم تو این محدوده هستش و اینو بگم با این وجود هیچ دلهره و استرسی هم ندارم.
    گفتم خیلی اگه مشکل حاد بود دو سه روز قبل کنکور و شب کنکور (حوالی ساعت 9 شب ) ربع دارو های خواب آور بخورم فکر کنم خوب باشه، نه؟

منم کلا مثل توام. خیلی دوست دارم سریع تر تموم شه بره. شرش کنده شه
    دقیقا منم وقتی مخوام بخوابم همش فکر مشغول آینده است.البته نگران نیستم. بیشتر به فکر آینده ام و خوشحالم.

ولی بعد مدتی خوابم میبره.....

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بجه رفتم بیرون ولی یادم رفت پاسخنامه بخرم.
    کسی پاسخنامه سفید داره؟(تو کامپیوتر) بفرسته برام تا پرینت کنم؟ ممنون میشم
    خودم پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میانگین کشوری درس عربی چند هست الان؟
    میانگین کشوری همه شرکت کننده ها رو نمی دونم,ولی میانگین کشوری پذیرفته شدگان 22%

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما هم خیلی نکته بینی ها
    منظورم 80 به بعد بود نه اینکه خود 80 هم بزنم. در کل من قصد دارم دو هفته ی آخر رو یه روز درمیون تست بزنم

من امروز رفتم بازار و سوالای 83 تا 89 رو گرفتم. گیج بازی در آوردم و همونجا نگاه نکردم بعدا که اومدم خونه فهمیدم 87 و 88 مال خارج از کشوره یه کتاب گنجینه آزمونای جامع مال مبتکرانه (8 تا آزمون تو جلد1) اونم گرفتم.
    فردا می خوام یکیش رو تست بزنم
    شاید همین نکته های ریز بتونه تعیین کننده باشه
    من تو پستم برای جمع بندی هم گفتم که تو دوران جمع بندی فقط و فقط رفع اشکاله که مهمه نه اینکه چند تا آزمون بدیم یا درصدامون چی میشه و ...

2 تا نکته دیگه هم مد نظرم اومد:

1- 5 شنبه 9 تیر کنکوره ، شما می خوای سه شنبش از خودت آزمون بگیری؟

2- این احتمال وجود داره که نتونی با اون سرعت پیش بری و همون طور که vahid-p گفت استرس زا هست چون از یه طرف هنوز رو آزمون قبل مشکل داری و دلت نمیاد آزمون بعدی رو بدی و از طرف دیگه هنوز آزمون های 88 و 89 که احتمالا مال روزهای آخره باقی مونده ( البته این فقط یه فرضه چون شاید هم بتونی با اون سرعتی که می خوای آزمون بدی)

پیشنهاد من: با کنکور سراسری شروع کن و مخصوصا یکی دو تا از کنکورهای 3 سال اخیر ( چه داخل و چه خارج) رو کار کن اگه دیدی اون طوری که می خوای هست خب روش خودتو ادامه وگرنه سعی کن فقط کنکورهای سراسری رو خوب و کامل کار کنی

ضمنا 4-5 روز آخر موقع مناسبی برای کنکور جدید دادن نیست! بهتره از یکشنبه دو شنبه برید تو آخرین فاز و کارهایی مثل تورق و... رو انجام بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شاید همین نکته های ریز بتونه تعیین کننده باشه
    من تو پستم برای جمع بندی هم گفتم که تو دوران جمع بندی فقط و فقط رفع اشکاله که مهمه نه اینکه چند تا آزمون بدیم یا درصدامون چی میشه و ...

2 تا نکته دیگه هم مد نظرم اومد:

1- 5 شنبه 9 تیر کنکوره ، شما می خوای سه شنبش از خودت آزمون بگیری؟

2- این احتمال وجود داره که نتونی با اون سرعت پیش بری و همون طور که vahid-p گفت استرس زا هست چون از یه طرف هنوز رو آزمون قبل مشکل داری و دلت نمیاد آزمون بعدی رو بدی و از طرف دیگه هنوز آزمون های 88 و 89 که احتمالا مال روزهای آخره باقی مونده ( البته این فقط یه فرضه چون شاید هم بتونی با اون سرعتی که می خوای آزمون بدی)

پیشنهاد من: با کنکور سراسری شروع کن و مخصوصا یکی دو تا از کنکورهای 3 سال اخیر ( چه داخل و چه خارج) رو کار کن اگه دیدی اون طوری که می خوای هست خب روش خودتو ادامه وگرنه سعی کن فقط کنکورهای سراسری رو خوب و کامل کار کنی

ضمنا 4-5 روز آخر موقع مناسبی برای کنکور جدید دادن نیست! بهتره از یکشنبه دو شنبه برید تو آخرین فاز و کارهایی مثل تورق و... رو انجام بدید
    یعنی شما می گی که روزای آخر از خودم آزمون نگیرم؟
    یه سوال دیگه
    من 6 تا آزمون سراسری دارم. 1 دونه آزاد. 8 تا تالیفی
    فردا کدوم رو از خودم بگیرم؟ کلا اول برم سراغ سراسری ها؟ بعد اگه وقت آوردم برم سراغ تالیفیها؟

من بیشتر هدفم از این آزمونا این نیست که ببینم درصدام چند میشه.
    من دوتا هدف عمده دارم
    1- همونطور که قبلا گفتم من سختمه رو صندلی بشینم (از بچگی رو زمین درس می خوندم) برای همین می خوام چند بار اینکار رو انجام بدم تا عادت کنم.
    2- می خواهم بی دقتی ها و مشکلات درسیم رو برطرف کنم (با رفع اشکال و تحلیل)

ببخشید من جمله ی آخر رو متوجه نشدم.میشه توضیح بدید؟ (تورق؟؟)
    Last edited by tariran0; 01-06-2011 at 19:47.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی شما می گی که روزای آخر از خودم آزمون نگیرم؟
    هفته آخر

فکر کنم اینو همه قبول دارن که عوامل موفقیت تو کنکور یکی دو تا نیست و مسلما شرایط جسمانی مناسب و ایده آل یکی از اون هاست
    خب شما ( منظورم همه دوستانی هست که کنکور دارن) حدود 12 ماهه که برای کنکور درس می خونید و تو این سه ماه و مخصوصا ماه آخر تمام توانتون رو به کار میگیرید از شب بیداریها گرفته تا خوندن 10-12 ساعت درس تو یک روز که واقعا کار سخت و طاقت فرساییه

حالا یه سوال: کدومتون دوست دارید که خستگی این همه تلاش و زحمت رو یا خودتون سر جلسه آزمون ببرید؟
    احتمالا بعضی ها ( و بیشتر دختر خانم ها) تجربه خستگی رو در دقایق پایانی آزمون های جامع تجربه کردن آیا بهتر نیست که در چند روز آخر با کم کردن ساعت مطالعه شرایط جسمانی بدنتون رو بهتر کنید؟

با این استدلال من میگم که 3-4 روز آخر رو بهتره که ساعت مطالعتون رو به 4-8 ساعت برسونید ( بسته به شرایط خودتون) و روز ماقبل کنکور هم در حد 2-3 ساعت مطالعه داشته باشید ( چون برای همه یکم استرس وجود داره طبیعیه که به سمت کتاب ها کشیده بشید وگرنه روز آخر چیزی نخونید هم خوبه)

اما اینکه چه چیزهایی رو بخونید:

1- بهتره این روزها سوال های علامت دار همین آزمون های جامع رو مرور کنید و دوباره حل کنید ( یه دلیلش همون اصل کنکوریه که میگه ده بار حل 100 تا تست بهتر از حل یکبار حل 1000 تا تسته و دلیل دومش اینه که اون تستها رو کما بیش بلد هستید و به بیشتر اونا جواب درست میدید که این خودش یه قوت قلبه و همین طور از برخورد با تستهای دشوار که روحیتون رو خراب میکنه دوری می کنید)
    کلا تو هفته آخر شرایط روحی و جسمانی خیلی مهمتر از درس خوندن و آزمون دادنه باید خودتون رو برای بهترین آزمونی که ممکنه بدید آماده کنید. ( بیاد بیارید آزمونهایی رو که در طول سال به دلایل و شرایط مختلف خراب کردین یعنی اون طور که خودتون می خواستید نبوده خب این اتفاق نباید برای کنکورتون بیفته) مثل صبح امتحان میمونه دیگه! استرس کمتر بهتر از مواجهه با سوالات جدیده که ممکنه اونا رو بلد نباشید کی گفته قرار همچین سوالاتی تو کنکور بیاد؟!

2- تورق سریع: منظور همون آخرین مرور کتاب های دینی ، تاریخ ادبیات و واژگان ، قواعد حفظیه گرامر زبان ، مرور و تکرار فعل های معتل، خوندن و نگاه کردن کتاب شیمی و شکل ها و متن هایی که زیر شکل ها نوشته ، آخرین مرور خلاصه ها و چیزهایی از این قبیله

یه سوال دیگه
    من 6 تا آزمون سراسری دارم. 1 دونه آزاد. 8 تا تالیفی
    فردا کدوم رو از خودم بگیرم؟ کلا اول برم سراغ سراسری ها؟ بعد اگه وقت آوردم برم سراغ تالیفیها؟
    گفتی که کنکورهای خارج رو اشتباهی خریدی خوب این اشتباه خوبیه!
    اول این دو تا کنکور رو کار کن تا ببینی شرایطت چطوره بعد با خودت حساب کتاب کن ببین میرسی اون تعداد آزمونی رو که می خوای حل کنی یا نه؟

ولی در کل اگه نظر منو می خوای باید بهت بگم اگه 10 تا آزمون اخیر سراسری داخل و خارج رو کار کنی کافی و وافیه
    و تازه کنکورهای قبلی به سوالات تالیفی ارجحیت داره (علی الخصوص کنکور خارج)

من بیشتر هدفم از این آزمونا این نیست که ببینم درصدام چند میشه.
    من دوتا هدف عمده دارم
    1- همونطور که قبلا گفتم من سختمه رو صندلی بشینم (از بچگی رو زمین درس می خوندم) برای همین می خوام چند بار اینکار رو انجام بدم تا عادت کنم.
    2- می خواهم بی دقتی ها و مشکلات درسیم رو برطرف کنم (با رفع اشکال و تحلیل)
    امیدوارم هدف همه دوستان همین باشه که اصل کار هم همیناست

دوستان مطمئن باشید که در راه کنکور استفاده از تجربه دیگران فوق العاده مفیده چون شما می خواید برای اولین بار و آخرین بار کنکور بدید و در هر کاری تجربه گرفتن مفیده
    خواهش می کنم سوءبرداشت نکنید قصدم تبلیغ برا خودم نبود

منظورم اینه که سعی کنید حتما حتما تو این 2-3 هفته حداقل هفته ای 2-3 بار و در هفته آخر هر روز برنامه فرصت برابر رو از شبکه آموزش دنبال کنید تمام حرف های من ( اگه به نظرتون چیز مفیده تو اونا بوده یا نبوده) چیزهای کوچیکی بود که من از این برنامه به خاطرم مونده مطمئن باشید شنیدن سخنان برترین مشاوران کشور (که با همه احترامی که نسبت به آقای پوردستمالچی دارم اما باید بگم ایشون و بهتر بگم حرف های ایشون دربرابر مشاوران فرصت برابر فقط در حد تبلیغ گام اول و مرور آخر و... است) و همچنین کنکوریهای برتر که الزاما یک رقمی و دو رقمی نیستن ، براتون فوق العاده مفید و لذت بخشه
    شخصا هیچ وقت یادم نمیره که سه شنبه ای که پنج شنبش کنکور بود در حالی خوابیدم که به خاطر این برنامه جالب و تیکه ی آخرش که یکم طنز بود لبخند رو لبم بود و این برای یه کنکوری در اون روزها بهترین آرامش رو به وجود میاره

والسلام

دیگه فکر کنم اون چیزی رو که دوست داشتم به طور کلی تو این تاپیک بگم ( برنامه عید، جمع بندی وهفته آخر) رو گفتم

با توکل بر خدا ( که آرامش بخش دل هاست) این یک ماه رو هم سپری کنید

موفق باشید

11. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •